sevgilimin ailesi nolur bakın

anlatmasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
o da çok sinirlenmişti çünkü

Düşün bence sırf seni üzmek için manipüleciler 3. Kişileri çok araya sokarlar sen daha fazla sevilmek ve seçilmek iste diye,

Hayatımda biri olduğu zaman bana da kısmet çok gelmiştir asla bahsetmedim bile niye üzeyim? Benim kararım belli,

Eskiden kızlar ‘beni ne doktorlar ne mühendisler istedi’ diye manipüle ederdi erkekleri, şimdi erkekler ediyor ilginç

Düşün bence sırf seni üzmek için manipüleciler 3. Kişileri çok araya sokarlar sen daha fazla sevilmek ve seçilmek iste diye,

Hayatımda biri olduğu zaman bana da kısmet çok gelmiştir asla bahsetmedim bile niye üzeyim? Benim kararım belli,

Eskiden kızlar ‘beni ne doktorlar ne mühendisler istedi’ diye manipüle ederdi erkekleri, şimdi erkekler ediyor ilginç
Bide 22 yaşındaki çocuğa koskoca adam kız bulup bunu tani konuş diyemez bence ya oku askere git yuvani öyle kur modunda olmalı diye düşünüyorum

Bide 22 yaşındaki çocuğa koskoca adam kız bulup bunu tani konuş diyemez bence ya oku askere git yuvani öyle kur modunda olmalı diye düşünüyorum

Benim de böyle bi malım vardı, tipsizlikten 6 ay hapisti, bisürü defosu vardı, diyordu ki sürekli şu peşimde bu peşimde,

başta diyordum içimden ‘ ya benim peşimde daha çoğu var söylemiyorum bu ne ayak’ baktım susmuyor noterden ‘s. trnameyi çektim 😂 terkettim kaldı ortada daha ağlıyor ara ara mesajlarla, umarım konu sahibi de öyle yapar bu manipüleciye yoksa susmaz bu tipler :)

Benim de böyle bi malım vardı, tipsizlikten 6 ay hapisti, bisürü defosu vardı, diyordu ki sürekli şu peşimde bu peşimde,

başta diyordum içimden ‘ ya benim peşimde daha çoğu var söylemiyorum bu ne ayak’ baktım susmuyor noterden ‘s. trnameyi çektim 😂 terkettim kaldı ortada daha ağlıyor ara ara mesajlarla, umarım konu sahibi de öyle yapar bu manipüleciye yoksa susmaz bu tipler :)
Hiç çekilmez 3. Kişileri öne sürerek bir şeyler dayatmaya çalışan insan 🤦🏻‍♀️ Ailesine gerekli cevabı verdikten sonra o konuyu kapatması gerekirdi , Vanessaya gidip babam bana bankada çalışan kız buldu resimlerini gösterdi bende baktım reddettim diyip anlatmazdi yani böyle bir şeyi yapması beni şüphelendirirdi ya bilmiyorum

Hiç çekilmez 3. Kişileri öne sürerek bir şeyler dayatmaya çalışan insan 🤦🏻‍♀️ Ailesine gerekli cevabı verdikten sonra o konuyu kapatması gerekirdi , Vanessaya gidip babam bana bankada çalışan kız buldu resimlerini gösterdi bende baktım reddettim diyip anlatmazdi yani böyle bir şeyi yapması beni şüphelendirirdi ya bilmiyorum

Güya sinirlenip anlatıyor bizim vanesa da inanıyor, ama içi huzursuz olduğu için burda konu açıyor, baya baya manipüle edilmiş farkında değil

Boşver Vanessa yenisi gelir yerine

çocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
ilişkimiz olduğunu biliyor sevgilim reddetti tabii ki.
ben napıcam çok sinirlendim
Vanessa,
bu tavsiyeyi dikkate alırsınız veya almazsınız orasını siz bilirsiniz ama artık silkelenip bir kendinize gelin, önce kendi hayatınızı bir düzene sokun eğitiminizi tamamlayın, işe girip çalışın, büyüyüp olgunlaşın.
Bugün gençsiniz aklınız hala bir karış havada ama seneler su gibi akıp geçecek siz kendinizi toparlamaz hayatınızla alakalı hedefler koymazsanız yerinizde sayıp duracaksınız.

Ben sizin gibi genç kadınlara üzülüyorum, sevgili sevgili diyorsunuz, babasının kız bulmasına kızıyorsunuz lakin daha şurada belki 1 ay olmuştur bir youtuber’a gönlünüz kaymadı mı?

1 senelik sevgiliniz varken youtuber araya reklam gibi niye girdi?

Bunu sizi utandırmak, dalga geçmek vs için yazmıyorum, hayattan ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorken sevgilinin babasının kız bulmasıymış, fotoğraf göstermesiymiş vb kafanıza takacağınız son şey bile değil demek için örnek veriyorum.

Burada kah tavsiye verilir kah tiye alınırsınız, belki geyiktir dalga geçilmesidir hoşunuza gider ama gün sonunda herkes kendi işine bakar, siz hayatınızı boşa harcadığınızla kalırsınız.

Kendinize eğitim, iş, kariyer hedefi koymanızın vakti geldi geçiyor.

22 yaşında çocuğa,babası niye kız gösteriyor Vanessa?Çocuk ergenlikten yeni çıkmış daha😒.

Sevgiliniz bak benim talibim çok,elinden kaçırma mı demek istemiş neden size anlatıyor ki hayır dediyse. Çok saçma.
Sizin yapabileceğiniz birşey yok,sizin deyiminizle "çocuk"ailesi ile tanıştırsın sizi,sorun çözülür

çocukla neredeyse 1 senddir beraberim babası bankadan kız bulmuş diyormuş onunla tanış konuş fotoğraflarını falan göstermiş.
ilişkimiz olduğunu biliyor sevgilim reddetti tabii ki.
ben napıcam çok sinirlendim
Hiçbişey yapmıcan

Back
X