• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi pis mi ben mı abartıyorum yardım

Kız kontes kendine kapı niye açtırıyorsun..
Bende pis insanı sevmem, dağınık olabilir belki ama pisliğe bende tahammül edemem.. onlar öyle görmüşler öyle gidiyorlardır. Bir an acaba dedim seni tanıyor muyum çünkü çevremde böyle olan bir aile var ama çocuk çalışmıyor tabii... Maddiyat ile temizliğin hiç alakası yok da sen onları kafaya takma bence, senin kafaya takacağın şey böyle bir aileye gelin olmak ister mısın? Uzağa gidersen belki ama yakınlarda olursan o parmaklar o terliklerden sürekli çıkacak...

Kız kontes kendine kapı niye açtırıyorsun..
Bende pis insanı sevmem, dağınık olabilir belki ama pisliğe bende tahammül edemem.. onlar öyle görmüşler öyle gidiyorlardır. Bir an acaba dedim seni tanıyor muyum çünkü çevremde böyle olan bir aile var ama çocuk çalışmıyor tabii... Maddiyat ile temizliğin hiç alakası yok da sen onları kafaya takma bence, senin kafaya takacağın şey böyle bir aileye gelin olmak ister mısın? Uzağa gidersen belki ama yakınlarda olursan o parmaklar o terliklerden sürekli çıkacak...
Yaaaa:KK70:
Wc terligi hayatta en tiksindigim seydir
Bu ne arkadas yaaa mecbur muyuz bunlardan koymaya wcye? Daha normal bir terlik olamaz mi acaba

IMG_5163.webp

Bu ne arkadas yaaa mecbur muyuz bunlardan koymaya wcye? Daha normal bir terlik olamaz mi acaba

Eki Görüntüle 2009195
Haha :) rahmetli babam bunlardan severdi tuvalette, en sonunda cinnet geçirip standart onu açık terlik aldım koydum. Babam ayağına giyip parmaklarını oynatp " hmmm bu da iyi" demişti o geldi şimdi aklıma :)))) ama cidden fenalık geliyor o su o terlik içine nasıl kaçıyor anlam veremiyorum..

Haha :) rahmetli babam bunlardan severdi tuvalette, en sonunda cinnet geçirip standart onu açık terlik aldım koydum. Babam ayağına giyip parmaklarını oynatp " hmmm bu da iyi" demişti o geldi şimdi aklıma :)))) ama cidden fenalık geliyor o su o terlik içine nasıl kaçıyor anlam veremiyorum..
Ceyizinde bu terlikten bulunan insan gordu bu gozler ;)
Ne guzel yapmissiniz, babalari da yonlendirmek gerek

Sevgilin de şaşırıyorsa bence hep olan bir şey değil

Belki o gün örtüye falan bir şey oldu ve ya yendiğiniz yemek çok leke bırakacaktı gazete serdiler anlam veremedim gerçi ama ihtimal yürütüyorum

Terlik de eski olabilir belki maddi zorlukları vardır . Bu durumdan rahatsız olup hemen terlik almaya birini göndermeleri bence edep

Tablo da tozlu kalmış olabilir belki orası çok tozlanan bir cephedir

Bende sık sık toz alırım ama küçük odanın cephesinden çok toz geliyor orda her gün toz da alsam haftalardır almıyor gibi toz çıkıyor .

Banyo da havlular falan nasıldı temiz havlu çıkardılar mı

Mutfak tezgahı dağınıkmıydı

Yemeğe oturmadan ellerını yıkadılar mı

Bunlara bak daha net anlarsın

Genelde abdestide wcnin dışındaki lavaboda aldıklarından ıslak oluyor

Sürekli dip köşe temizlik yaptığını söyleyen, evde sürekli hareket halinde olup sanki çok temizlik yapıyor gibi davranan ama acayip pis insanlar tanıyorum. Evlenince sürekli görüşmek zorunda kalacaksınız. Belki çocuğunuza bakacaklar. Erkek arkadaşınız için titiz diyorsunuz ama inşallah ileride onlara benzemez. O evde yetişmiş. İyi tahlil edin durumu derim.

Benim eşimin ailesi hep yerde yer yemeği ve tepsi koymazlar sofra bezinin üstüne gazete sererler. Bunun neresi pis olduklarını gösterir hiç biryeri bence. Çünkü köyde büyümüşler alışık değiller masaya masa örtüsüne.

Bende geçenlerde iftara çağırdım. Eşime masaya servis açıcam dedim, yok onlar yemez öyle masada dedi. Yere sofra serdim bende onların usül.

Biyandan da düşündüm gerçekten masaya layık insanlar değiller zaten :8:

rahat insanlar belli ki sofrada gazete nedır ya bi biz mi kendımızı parçalıyoruz hersey guzel olsun dıye millet ne rahat

Eki Görüntüle 2009195

Haha hayır bunun orada durması, ıslaklığıyla çoraplara savaş açması, gecenin üçünde basınca çığlık atar gibi vıjjt sesini çıkartması lazım. Milli terliğimiz :D

Sevgiliniz duvardaki resmi ilk defa mı görüyor da o denli şaşırdı?
Ki titiz diyorsunuz,titiz olsa muhakkak dikkatini çekerdi. Bence göz boyuyor dikkatli olun.
Bahsettiğiniz şeyler birazda görgüyle alakalı,özellikle giyim kuşam ve masaya serilen gazete. Terlik olmayabilir ayağınıza,bu gayet normal,rahatsız olmuşlar ki size terlik aldırmışlar. Art niyetli değiller belki fazla doğal davranıyorlar ama kötü niyetli gelmediler bana. Cidden bilmiyor gibiler masa düzeni,giyim kuşam mevzularını.
Size uzun vadede zarar verir bu durum. Ailenizde sizin kadar belki daha fazla tuhaf karşılayacak bu durumu,kaçınılmaz. Size gelip gittiklerinde gözünüze batacak ,bazen rahatsız olup yansıtacaksınız dolayısıyla sorunlar başlayacak.

Benim evim bal dök yaladır wc konusunda çok titizim misafiri iyi ağırlarım çok sevmesemde ama pijamalarımla aşk yaşıyorum 24saat çıkarmadan dururum residensda oturuyorum bu arada ama özüm bu pijama konusuna katılmıyorum

Merhaba kızlar, sorun başlıktan da anlaşıldığı gibi sevgilimin ailesi. bu konu kafamda dönüyo duruyo. ilk onlara yemeğe gittiğimde yemek masasına gazete serdiler ve yemek öyle yendi ilk kez böyle bir şey gördüm. bizde misafire en güzel örtüler serilirken.. sevgilim bu ne böyle gazete serili dedi. babası kadının işine karışılmaz dedi. neyse sonra tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten sinirim bozuldu bıraktım kenara. baktım kardeşini terlik almaya yollamışlar. sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!). sevgilim yine kızdı bu ne diye. silemedik falan dediler. ve sevgilim aşırı titizdir hep evde rahat edemediğini anlatıyordu. geçenlerde yakın bir akrabalarına yemeğe gittik hep beraber. bildiğin evde giyilen şeylerle gelmişler. evde üstlerinde gördüğüm tayt pijama tarzı şeyler. benim yine sinirim bozuldu. bir kot bir tişört giymek çok mu zor. ben çok önem veriyorum giyime karşındakine saygı gibi görüyorum. bana karşı çok iyiler bir tabak kaldırtmazlar, arabaya binerken kapımı açarlar. ama durum böyle.düşünüyorum ailemin karşısına çıkınca nolcak diye. sizce ben mi abartıyorum ?
Pislik iyi bir şeydir demiyorum ama herkesin evinin düzeni kendinedir bence. Pis dahi olsalar sen buna katılamazsın onların hayatı. Sevgilin temiz ise sorun değil; kendi evinizde siz temiz olursunuz. Bırak onlar da nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Ailen sorun ederse onlara da söyle damadınız temiz ailesi bizi ilgilendirmez diye. Sevgilini de ailesi ile yargılayıp adama surat yapma sakın ya da laf sokma onu da üzme.

Bir de şu var bana karşı çok iyiler demişsin; evleri tertemiz olsa ama kalpleri kötü olsa daha mı iyiydi ? Ya tam tersi seni oğullarına layık görmeselerdi? Sana hep kötü davransalardı? Bence seni seven içten insanlarsa kıymetini bil; varsın kadın misafirliğe ev kıyafetiyle gitsin ne var? O da onun anlayışı. Mevlana'nın bir sözü vardır; ne kıyafet gördüm içinde insan yok, ne insan gördüm üstünde kıyafet yok. İnsanlıklarına bak arkadaşım, insanlıkları güzelse ellerini öp baştacı et . Tuvalet terliğine kafayı takma.

Ay canım çok fena ya ;) neyse diyelim teselli olarak vari sevgilin temizmis. İnşallah sizde öyle problem olmaz. Haklısın bende olsam iğrenirim

Back
X