- 29 Ağustos 2014
- 5.219
- 17.541
- 448
- 33
- Konu Sahibi helphelphelp
yuh yine mi 2. üyelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaKız kontes kendine kapı niye açtırıyorsun..
Bende pis insanı sevmem, dağınık olabilir belki ama pisliğe bende tahammül edemem.. onlar öyle görmüşler öyle gidiyorlardır. Bir an acaba dedim seni tanıyor muyum çünkü çevremde böyle olan bir aile var ama çocuk çalışmıyor tabii... Maddiyat ile temizliğin hiç alakası yok da sen onları kafaya takma bence, senin kafaya takacağın şey böyle bir aileye gelin olmak ister mısın? Uzağa gidersen belki ama yakınlarda olursan o parmaklar o terliklerden sürekli çıkacak...
Haha :) rahmetli babam bunlardan severdi tuvalette, en sonunda cinnet geçirip standart onu açık terlik aldım koydum. Babam ayağına giyip parmaklarını oynatp " hmmm bu da iyi" demişti o geldi şimdi aklıma :)))) ama cidden fenalık geliyor o su o terlik içine nasıl kaçıyor anlam veremiyorum..Yaaaa
Wc terligi hayatta en tiksindigim seydir
Bu ne arkadas yaaa mecbur muyuz bunlardan koymaya wcye? Daha normal bir terlik olamaz mi acaba
Eki Görüntüle 2009195
Ceyizinde bu terlikten bulunan insan gordu bu gozlerHaha :) rahmetli babam bunlardan severdi tuvalette, en sonunda cinnet geçirip standart onu açık terlik aldım koydum. Babam ayağına giyip parmaklarını oynatp " hmmm bu da iyi" demişti o geldi şimdi aklıma :)))) ama cidden fenalık geliyor o su o terlik içine nasıl kaçıyor anlam veremiyorum..
Yok artık çeyizde ne işi varCeyizinde bu terlikten bulunan insan gordu bu gozler
Ne guzel yapmissiniz, babalari da yonlendirmek gerek
Vallahi gordumYok artık çeyizde ne işi var![]()
Biri kocisine herhaldeVallahi gordumhemi de iki cift
Allahim sana geliyorum
Genelde abdestide wcnin dışındaki lavaboda aldıklarından ıslak oluyorHaha :) rahmetli babam bunlardan severdi tuvalette, en sonunda cinnet geçirip standart onu açık terlik aldım koydum. Babam ayağına giyip parmaklarını oynatp " hmmm bu da iyi" demişti o geldi şimdi aklıma :)))) ama cidden fenalık geliyor o su o terlik içine nasıl kaçıyor anlam veremiyorum..
Aynen öyle :)Genelde abdestide wcnin dışındaki lavaboda aldıklarından ıslak oluyor
Yaaaa
Wc terligi hayatta en tiksindigim seydir
Bu ne arkadas yaaa mecbur muyuz bunlardan koymaya wcye? Daha normal bir terlik olamaz mi acaba
Eki Görüntüle 2009195
Pislik iyi bir şeydir demiyorum ama herkesin evinin düzeni kendinedir bence. Pis dahi olsalar sen buna katılamazsın onların hayatı. Sevgilin temiz ise sorun değil; kendi evinizde siz temiz olursunuz. Bırak onlar da nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Ailen sorun ederse onlara da söyle damadınız temiz ailesi bizi ilgilendirmez diye. Sevgilini de ailesi ile yargılayıp adama surat yapma sakın ya da laf sokma onu da üzme.Merhaba kızlar, sorun başlıktan da anlaşıldığı gibi sevgilimin ailesi. bu konu kafamda dönüyo duruyo. ilk onlara yemeğe gittiğimde yemek masasına gazete serdiler ve yemek öyle yendi ilk kez böyle bir şey gördüm. bizde misafire en güzel örtüler serilirken.. sevgilim bu ne böyle gazete serili dedi. babası kadının işine karışılmaz dedi. neyse sonra tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten sinirim bozuldu bıraktım kenara. baktım kardeşini terlik almaya yollamışlar. sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!). sevgilim yine kızdı bu ne diye. silemedik falan dediler. ve sevgilim aşırı titizdir hep evde rahat edemediğini anlatıyordu. geçenlerde yakın bir akrabalarına yemeğe gittik hep beraber. bildiğin evde giyilen şeylerle gelmişler. evde üstlerinde gördüğüm tayt pijama tarzı şeyler. benim yine sinirim bozuldu. bir kot bir tişört giymek çok mu zor. ben çok önem veriyorum giyime karşındakine saygı gibi görüyorum. bana karşı çok iyiler bir tabak kaldırtmazlar, arabaya binerken kapımı açarlar. ama durum böyle.düşünüyorum ailemin karşısına çıkınca nolcak diye. sizce ben mi abartıyorum ?