• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi pis mi ben mı abartıyorum yardım

Sevgi dolu sana karsi iyilerse sorun yok nasil olsa ilerde evlenince kendi evine yerlesecen ama öyle degilse sorun olabilir ilerde madiyet sıkıntısı da olabilirr :)

Bence pisler. Ama ogullarindan da cekiniyorlar. Siz gidip geldikce duzelirler diye dusunuyorum. Ama masaya gazete sermek hakikaten cok garip

geçenlerde yakın bir akrabalarına yemeğe gittik hep beraber. bildiğin evde giyilen şeylerle gelmişler. evde üstlerinde gördüğüm tayt pijama tarzı şeyler. benim yine sinirim bozuldu. bir kot bir tişört giymek çok mu zor.

Sanane??istediklerini giyerler sanane??
Senin gibi gelin evlerden Irak. .hangi kraliyet ailesinin mensubusun bu insanları yargıliyosunn? ? Ben onların yerinde olsam bırak kapını açmayı eline 1 tas şu vermem..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim ailemde de benzer sorunlar var.Şöyleki benim babamın annesi babam 8 yaşındayken vefat etmiş.Dedem ise 40 gün geçmeden yeniden evlenmiş ama babamla ilgilenmemişler.Adam kendi kendine pislik içinde büyümüş anlayacağınız.Annem ise babamla 18 yaşında evlenmiş ama ailesi de hiç sahip çıkmamış görgü var ama eksiklikleri de çok.Neyse size söyleyeceğim babamın evinde priz bozulsa yapılmaz, elektronik eşya bozulsa tamire verilmez herşey öylece yarım yamalak kullanılmaya çalışılır.Erkek işinden anlamazlar,tertip düzen bilinmez.Babamın da annemin de öyle sıklıkla yıkanma alışkanlığı yok zaten ayrıca ten kokuları terledikçe insanı rahatsız ediyor.Resmen odanın içine siniyor.Eee annemi babamın bu eksikliklerini görmeme ve uyarmama rağmen bir türlü düzeltemedik.Abim küçüklüğünden beri elim ayağım kuruyor deyip hep yıkardı.Abim ve bende malesef okb var ama bu sürekli temizlik yapma yönünde değil.Sadece anne babamınızın değil kimsenin tutunduğu bir yeri tutmak istemem,su içtiği bardağı elleyip mutfağa taşımak istemem.Bunun gibi pek çok sıkıntı yaşadık.Yani ben eşim hariç hemen herkesten tiksiniyorum.Özellikle bedensel temiz olmadığını farkettiğim herkesten uzaklaşırım içimden beddua bile ederim o derece.
Burada malesef yapılacak hiç birşey yok çünkü sevgilinizin anne ve babası kendilerinin pis olduğunu düşünmüyorlar,muhtemelen benimkiler gibi gamsız. :(

kimse bana gazetenin üzerinde yemek yediremezdi,
iyi tahammül etmişsiniz.
hayatta katlanamayacağım bir durum.
siz de bunu ne kadar tolare edebileceğinizi iyi düşünün...
pis insanlara dayanmak kolay iş değil.

Tablo tozlu olur da dokunduğunda simsiyah yapıyorsa sıkıntı var demektir. Ileride evlenseniz çocuğunuz olsa o eve nasıl götüreceksiniz? Ben olsam çocuğu streçlerim(tabiiki nefes için delik açarım) :emir_bebek:

tablonun tozlu olması her evde olur .

bazı insanlar özensizdir gazete sermekte bu özensizlikten biri.alısmıslar garip gelmiyor demekki onlara

kıyafet gitinmeye elince samimi görüyorlar demekki karsı tatafı öyle gelmişler

Asla değişmezler. Hiçbir ailenin yeni geline göre şekillendiği görülmemiştir. 40 yıllık alışkanlıklarından vazgeçmezler. Değiştirmek için çabalarsınız, yoktur diye siz alırsınız kullanmazlar, beğenmezler uğraştığınızla kalırsınız.
Yaşam tarzı ve görgüyle alakalı bir durum. Bugün en kötü evde bile en azından mutfak bezinden örtü vardır, naylon bile olsa örtü vardır yani. Erkek arkadaşınızı da iyi gözlemleyin derim. Böyle ailede yetişen çocuklar konusunda hiç iyimser değilim.

Değişmezler.
Eşimin ailesinin evinde tuvaletteki pislik ve kokudan tuvalete girmiyorum, siz düşünün.
Sifon çekilmiyor evde. Her gittiğimde idrar veya dışkı gördüm. Nasıl gidebilirim?
Eşimle ilgili bu konuda sorun yaşamadım, çünkü kendisi düzenli,temiz biri, yıllarını da evden uzakta geçirdiği, dışarıda okuduğu için onlardan ayrılmış. Siz sevgilinizi iyi gözlemleyin. O da öyleyse yandınız demektir.
Mesafeyi açmak en doğrusu. Bu yaştan sonra temel temizlik alışkanlıklarını da biz öğretemeyiz.

Pisliktten ziyade gprgusuluk var gibi geldi.
Yemege gazete sermek ,misafir gelmeden giyecegi terlik hazirlanir,kilik kiyaffetr oyle sanki gorguleri yok ggibi

arkadaşlara katılıyorum bazı aileler evleri lüks içinde ama gene de yer sofrasında yemeyi tercih ediyorlar. ama anladıgım kadarıyla canım sen bunlarda değilsin bariz pisler diyorsun. eve önceden haber vererek mi gittiniz. eğer öyleyse insan en azından saygıdan şöyle bi toparlar evi. ilk kez geliyorsun evlerine sonucta daha özenli olunurdu.

bir kaynana ya da görümce aynı konuyu açıp gelinimiz pis mi acaba deseydi.sanane ,seni ne ilgilendirir,bu ne saygısızlık,beğenmiyorsan gitme v.s -v.s-v.s- vssssssss ..............laflarından geçilmezdi burada..

Sevgilin o kadar titizse temizleseymiş kendi yaşadığı evi. Hayret bir şey. :)
Bunlar da ayrı model. Kendi yaşadığı yeri bile temizleyemeyip ıy mıyy diye sevgiliye anneyi şikayet edince temiz titiz olunmuyor. :)

Valla copu cok olan bir yemek yiyorsaniz (balik gibi mesela) gazete cok pratik bir yontem bence. Hem elim elalemin agzindan cikan kilciklara degmiyor, hem de bir cirpida masayi topluyorum. O gun belki aksilikler ust uste gelmistir ne bileyim.

Anladigim kadariyla rahat ve gosteris meraklisi insanlar degil. Ben severim oyle tipleri, dogaldirlar, ictendirler.

Heralde ben giderken boyunlarina sarilir, sapir supur cikardim evden :KK70:(samimiyeti seviyorsam demek)

Back
X