- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- 88
- Konu Sahibi rakirockks
-
Yapildi. Cezasi yariya indi.ben olsam ben de istemezdim böyle bir aileyle birlikte olmak
ayrıca madem babanız kendini kurtarmak için cinayet işledi neden meşru müdafaadan savunma yapılmadı
katillerin hiçbiri ben öldürdüm demez zaten
Yapildi. Cezasi yariya indi.
Uydurmak mi? Siz neden boylesiniz gerçekten? Ne diyeyim ki. Bi gun durumuna duserseniz anlarsiniz allah büyük. Ben onlara kizmiyorum ki. Onlari da anliyorum. Sadece caresiz olduğum için konu actim. Bi daha da açmam herhalde.meşru savunma halinde hiç ceza verilmez buu kanun hükmüdür.
ben onu yazdım diye böyle bir şey uydurmanıza gerek yoktu
babam katil olursa da o hala babam olmaz gidip de her yerde bir de onu savunmam
ayrıca evet insanlar cezaevinde aile bireyleri olan insanlarla akraba olmak istemiyor olabilir
normaldir
onlara kızamazsınız
ben tanıştığım hoşlandığım ve birlikte olma ihtimalim olan adamların adli siciline baktırıyorum gizlice bu hayatta ne olacağı belli olmaz
Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yasinda bi genç kizim. Ablamin dugununden nisanindan beri enistemin çocukluk arkadaşı olan bi çocukla hoslaniyoduk birbirimizden. 2 buçuk aydir sevgiliyiz. Ama bi sorunumuz var. Kendisi 26 yasinda ve 2 aylik bi evlilik yapip dolandirildi. Eski eşini ailesi istemediği için onlara rest çekti. Simdi de ailesi beni istemiyor. Babam kendisini kurtarmak icin isledigi cinayetten oturu cezaevinde. Ama o da pişman ve aslinda çok iyi bi baba. Bu yüzden beni istemiyolarmis. Bunu bana söylemedi erkek arkadasim. Eniştem anlatti. Benim bütün ailem onu taniyo artik ama beni kardeşiyle bile tanistirmadi. Çok kotu hissediyorum. Üstelik ailem de beni zorluyor yüzük Takin adi konsun boyle gezmeyin diye. Haklilar ama ben birşey dediğimde erteliyo. Ne yapmaliyim arkadaşlar..
Bence cok büyük konusuyosunuz, Kimin Basina ne gelecegini bilemeyiz. Ayrica elbette herkez Anne babasina Sahip cikacak, sizin tercihiniz size kalmis kimseyi Bu yuzden suclayamazsiniz ayrica yorumunuz cokk cirkin!meşru savunma halinde hiç ceza verilmez buu kanun hükmüdür.
ben onu yazdım diye böyle bir şey uydurmanıza gerek yoktu
babam katil olursa da o hala babam olmaz gidip de her yerde bir de onu savunmam
ayrıca evet insanlar cezaevinde aile bireyleri olan insanlarla akraba olmak istemiyor olabilir
normaldir
onlara kızamazsınız
ben tanıştığım hoşlandığım ve birlikte olma ihtimalim olan adamların adli siciline baktırıyorum gizlice bu hayatta ne olacağı belli olmaz
Bence cok büyük konusuyosunuz, Kimin Basina ne gelecegini bilemeyiz. Ayrica elbette herkez Anne babasina Sahip cikacak, sizin tercihiniz size kalmis kimseyi Bu yuzden suclayamazsiniz ayrica yorumunuz cokk cirkin!
Kizcağızın sorusu bu değil, resmen yaşlamaya yer arıyorsunuz!
Çok sağolun gerçekten. Sizin gibi insanlar olmali burada. Kimse kimseyi bilmiyor iste.Bence cok büyük konusuyosunuz, Kimin Basina ne gelecegini bilemeyiz. Ayrica elbette herkez Anne babasina Sahip cikacak, sizin tercihiniz size kalmis kimseyi Bu yuzden suclayamazsiniz ayrica yorumunuz cokk cirkin!
Kizcağızın sorusu bu değil, resmen yaşlamaya yer arıyorsunuz!
Ben suclamiyorum bunu nerenizden uyduruyorsunuz? Onlari anladigimi söylediğim halde ? Sadece uzgunum. Ne yapabilirim buraya gelip ablalarimdan yardim isterim diye düşündüm. Keşke gelmeseydim. İcimi daha çok kararttiniz. Rabbim kimseyi bu duruma dusurmesin. Baska da bi şey yazmak istemiyorum yeterince ezdiniz. Konuyu kapatalim.o da karşı tarafın ailesini istemiyor diye suçlayamaz
o da o ailenin tercihi
taşlamaıyorum sadeec gerçek bu
kabullensinn yoluna devam etsin
çünbkü bu durum her zaman onun karşısına çıkacak
Haklisiniz galiba. Ayrilmam zor değil. Ama böyle bi nedenden dolayı sevdiğim kişiyle aramizda hiç bir sorun yokken bitirmek çok saçma abla. Belki beni tanisalar sevicekler çünkü çok cana yakin biriyim eski sevgilimin annesiyle arkadaş gibiydik. Bu onyargilar yüzünden kestirip atmak istemiyorum. Ve sevdiğim adam hayalini kurduğum birisi. Çok caresizim şuansonu evlilik olsa dahi ilişkinizin mutlu olmazsınız. Benim yakın bi arkadasımın babası bi bıcaklama olayına karıştı ve bi sure cezaevinde yatıp cıktı. Arkadaşımın kayınvalidesi ufacık bir tartısmada babasını önüne sürerdi. surekli basınıza kakarlar bunu. Bence uzak durun o aileden
Haklisiniz sanirim. Ailemle tanistirmad Eniştem vesilesiyle zaten taniyorlardiDaha yaşın 20 bak bir kaç önceki konunda başka biri varmış hayatında
Bence evlenmeyi düşünme okumuyorsan okumayı düşün mesleğin yoksa meslek sahibi ol
2.5 ayda tüm sülalenle neden tanıştırıyorsun adamı ne gerek var aile de istemiyormuş ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?