- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi rakirockks
-
Ailen tanıyabilir eniştenin arkadaşı olarak ama senin sevgilin olarak tanıyorlar şuan arada fark varHaklisiniz sanirim. Ailemle tanistirmad Eniştem vesilesiyle zaten taniyorlardi
Normal bi şekilde sorsaniz anlatabilirdim. Boyle bi aileyi ben de istemezdim demeniz on yargidir. Ailemin nesini taniyorsunuz da bunu söyleyebiliyorsunuz? Yazik. Zaten uzgunken buraya geldim desteklerinizi almaya. İnsanlar boyle iste.
Yapmayın allah aşkına babaların günahlarını çocuklara yüklemek de vicdansızlık değil miben olsam ben de istemezdim böyle bir aileyle birlikte olmak
ayrıca madem babanız kendini kurtarmak için cinayet işledi neden meşru müdafaadan savunma yapılmadı
katillerin hiçbiri ben öldürdüm demez zaten
Yapmayın allah aşkına babaların günahlarını çocuklara yüklemek de vicdansızlık değil mi
Babalar yada anneler farketmez evlatlarını düşünerek hareket etcekler o zaman kusura bakmayın amaYapmayın allah aşkına babaların günahlarını çocuklara yüklemek de vicdansızlık değil mi
Evet ama burda suç babaya ait çocuğunu düşünerek hareket etmedi diye çocuk suçlanmaz kiBabalar yada anneler farketmez evlatlarını düşünerek hareket etcekler o zaman kusura bakmayın ama
Ben burda suçu yada suçluyu savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın ajitasyon falan... lakin sizin ailenizden biri bu duruma düşse ne olacak kan bağınız var diye siz de o suçu in ceremesini çekmeyi hak mı göreceksiniz ben bunu anlamıyorum. Sizin dılınızda gelişen bi olay var ve ortada inkar edilmesi mümkün olmayan kan bağıAcitasyon yapmaya gerek yok gerçek bu
oğlunuz gelse dese böyle biri var babası katil cezaevinde
ister misiniz yürekten
Hayır
o aile de istemiyor işte
hata diye günah diye Basitleştirmemeli bilerek isteyerek adam öldürme var ortada torununuz olsa ister misiniz böyle biriyle birlikte büyüsün
Karşı tarafı da anlamak lazım
Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yasinda bi genç kizim. Ablamin dugununden nisanindan beri enistemin çocukluk arkadaşı olan bi çocukla hoslaniyoduk birbirimizden. 2 buçuk aydir sevgiliyiz. Ama bi sorunumuz var. Kendisi 26 yasinda ve 2 aylik bi evlilik yapip dolandirildi. Eski eşini ailesi istemediği için onlara rest çekti. Simdi de ailesi beni istemiyor. Babam kendisini kurtarmak icin isledigi cinayetten oturu cezaevinde. Ama o da pişman ve aslinda çok iyi bi baba. Bu yüzden beni istemiyolarmis. Bunu bana söylemedi erkek arkadasim. Eniştem anlatti. Benim bütün ailem onu taniyo artik ama beni kardeşiyle bile tanistirmadi. Çok kotu hissediyorum. Üstelik ailem de beni zorluyor yüzük Takin adi konsun boyle gezmeyin diye. Haklilar ama ben birşey dediğimde erteliyo. Ne yapmaliyim arkadaşlar..
Güzel yazmışsınız.Senin durumun zor. Hayatın boyunca babanın olayıyla anılmak istemiyorsan bir meslek edin. Filancanın kızı diyeceklerine şu meslek sahibi desinler. Bir kariyerin olursa, babanın suçu geri planda can sıkıcı bir detay olarak kalır.
Diğer ailenin tarafından bakınca durum vahim. Oğulları hep yanlış seçim yapıyor görünüyor. Onları da anlamak lazım.
Ben senin yerinde olsam onun ailesiyle tanışmadan kendi ailemle tanıştırmazdım. Üstelik zaten bu tanışmalar için çok erkenmiş. Bu sayfayı kapatıp kendi geleceğine yönelmen en doğrusu olur.
Ben zaten hanfendiyi suclamadim babasına acımadıgmi hakettiğini dedim ve daha 2.5 ayda ailesinin hemen yüzük takın demesine değindim ayrıca demin dediğim çocuklarıni düşünerek hareket etmeliler lafının arkasındayım amaEvet ama burda suç babaya ait çocuğunu düşünerek hareket etmedi diye çocuk suçlanmaz ki
O zaman oda özellikle babam kendini savunmak için adam öldürdü yazmasaydi iliskisinden bahsetseydi olmaz miydiKız burada ne soruyor, bazı yargı mercii leri de baban birinin canına nasıl kıydı diyor. AYIP
Çok sağolun gerçekten. Sizin gibi insanlar olmali burada. Kimse kimseyi bilmiyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?