Sevgilimin ailesi ?

Sevgilimle 1 yıldır beraberiz sürekli ailemle tanıştırcam sözü dönüyor ama bir türlü olmadı artık ben de biraz konunun üstünde durunca bana “ailem olumlu bakmıyor istemiyor “dedi onlar kapalı ben açığım ama sadece saçım açık onun dışında açık bir giyimim yok şok oldum üstelik beni daha görmediler bile .Sevgilim ise arada kalmış ve ailesinin baskısı altında belli ama bana bunca zaman bahsetmedi ben aileme söyledim tanışma olacak diye çok üzgünüm inanın ben bu durumda ne yapmalıyım ?
ayrılmalısınız kesinlikle. es kaza evlenseniz bu yine ailesinin gölgesinden ayrılamayıp sizi ikinci planda tutar. yol yakınken geleceğini karartma. bırak anasının bulduğu kızla evlensin.

Sevgilimle 1 yıldır beraberiz sürekli ailemle tanıştırcam sözü dönüyor ama bir türlü olmadı artık ben de biraz konunun üstünde durunca bana “ailem olumlu bakmıyor istemiyor “dedi onlar kapalı ben açığım ama sadece saçım açık onun dışında açık bir giyimim yok şok oldum üstelik beni daha görmediler bile .Sevgilim ise arada kalmış ve ailesinin baskısı altında belli ama bana bunca zaman bahsetmedi ben aileme söyledim tanışma olacak diye çok üzgünüm inanın ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Bu saatten sonra tanışsan bile sindirebilecek misin? Ayrıca bu bir fragman sadece sevgilinin kendi seçimleri ve tercihleri olmayacak hayatın boyunca buna emin olabilirsin. Karakterli bir duruşu olsa o laf sana gelmezdi asla.

Bence ailesine bahsetmemiştir bile...
Sen baskı yapınca tanıstır diye, kaçacak yeri kalmadığı için ailem istemiyor demiş...İşi ciddiye senle bindirmek istemiyor...

Yalan olduğu da şurdan belli, bugune dek ailesine zerre bahsetmemiş ama lafını açar açmaz aile istemiyorum demiş. O da hemen istemiyor ailem diyor...Rahmi Bey'in dediği gibi hayatın akışına uymuyor..Yani ailesine bahseden bi erkek kafasında seni eşi olarak görmüştür artık bu kadar kolay vazgeçmez, en azından ailesiyle birkaç defa daha konuşma olur, bunları sana soyler uğraştığını özellikle belli eder vs...

Yalan ya kanmayın bunlara.
Ailen istemiyorsa yapacak bişey yok de sırtını dön git ...Biraz böyle olmak lazım..Olayı deşme

ayrılmalısınız, şimdi arkanızda durmayan evlenincede durmaz.

Ailesi daha sizi tanımıyor neden istemiyor sırf açık olduğunuz için mi? Peki görüşleri bu kadar sert olan aileyi kendi evlatları tanıyamamış mı? İnsan ailesinin neye onay vereceğini bilir ve kendi de ailesinin sözünden çıkmayan biriyse ona göre hareket eder.

siz sevgilinizden ayrılmak isterseniz sizi manipüle edecekmiş gibi geliyor mesela kapansan aslında ailem de sorun çıkartmaz beni sevsen, evlenmek istesen sende kapanırdın gibi.

Karşınızdaki insanın görüşü de ailesinden yana buna emin olabilirsin sadece ilişkinizin biraz daha ilerlemesini beklemiştir. Çevremde çok gördüm bu tarz durumlar ama oğulları ben seviyorum mecbur isteyeceksiniz dedikten sonra aileler oğullarından kolay kolay vazgeçemiyor ve isterlerse yapıyorlar.

Bu adamdan cacığa salatalık olmaz

Ailesi ile tanistirsa ne olacak tam olarak? Bizim toplumda bir cok ailede kizin önceden tanismasini basitlik olarak görüyor. (Kesinlikle benim fikrim degil). Bakalim daha önce kac kisi ile tanisti gibi düsünceleri oluyor. Birakin onlar size gelsin. Bu konu bir yana: bu adam ailesinin kafa yapisini gayet biliyor. Bunu bastan da biliyordu.Asil soru: böyle insanlarla ugrasmaya deger mi? Sahsi fikrim: hayir. Yukardaki arkadas dedigi gibi sevgilinde is yok

Üzücü bir durum ama balık baştan kokar demişler. Kavga, gürültüyle hadi ikna oldular diyelim. Burada hem erkek arkadaşınız hem siz çok yıpranacaksınız. Ve baştan istemediklerini belirttilerse bu böyle gider. Kendinizi yormayın ailenize de mahçup olmuşsunuz. Denemeye değer bir taraf görüyorsanız mücadele edin ama dediğim gibi aile tanışmaya ikna dahi olsa yıpranan siz olacaksınız. Evlenseniz de bu içinize batacak, bunu yansıtacaksanız ilişkinize.

Keşke erkekler hep böyle zamanda içinin pisliğini belli etse örtmese evlenene kadar🙄
Arkamda gölgesi yeter diyebileceğim ve bana bunu hissettiren bir erkek yoksa onun kocalığını ben neyleyim!

Belli ki sevgilinizin ailesi mantık evliliği adı altında yani kendi buldukları kız ile evlendirmek istiyorlar keşke sevgiliniz konunuzu çok daha önceden açsaymış ailesine. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok kabul etmezlerse bence zorlamayın zamana bırakın bakalım belki fikirleri değişir ama önce tanışmanız lazım belkide çok sevecekler sizi.

Back
X