- 4 Şubat 2019
- 4.211
- 9.022
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Annesi de bize geliyor. O zaman odamızı ona verip salonda yine birlikte yatıyoruz. Babası gelince de aynı şekilde. Onlar da gayet normal karşılıyor ve saygı duyuyor neysekiii... Niye utanayım ki bir şey yaparken mi görüyorlar beni yooo.. Herkesin kapısı kapalı ne var bunda? Normalde birlikte yatarken annesine gidip ay yok bana ayrı yatak yapın desem iki yüzlülük olurdu asıl..Ben de tutucu bir insan değilim ama sevgilinin ailesinin evinde birlikte yatmak da ayrı bir genişlik bence. Utanma kalmadı toplumda batı özentisi olacaklar diye. Kendine saygısı olmalı insanın önce.
Ben de tutucu bir insan değilim ama sevgilinin ailesinin evinde birlikte yatmak da ayrı bir genişlik bence. Utanma kalmadı toplumda batı özentisi olacaklar diye. Kendine saygısı olmalı insanın önce.
Maşallah de ama bu tipteki insanlar nisanliyken çok alttan alıp evlendikten sonra çok sıkıntı yapiyolar..misal kaynanam nisanliyken bna prensesim kızım canım ceylanım vs vssssss derdi ve iki günde bir arar konuşurdu en sonda seni çok seviyorum derdi ki biz doguluyuz içe kapanık olur bizdekiler öyle herkes birbirine seni seviyorum asla demez..sürekli hediye alirdi..doğum günüm sevgililer gününde nişanlımdan daha sabırsız ve heyancanli gibiydi!!evlendik kül kedisi bal kabagina dönüştü evimiz ayrı uzak şehirde olmasına rağmen evlendikten iki hafta sonra geldi..ve eve bı şeyler alacaktım ben eşim işe giderken para bıraktı ne dedi biliyo musun ben burdayken bu evin hanımı benim bana vereceksin dedi..ilk olayimiz bununla başladı daha neler neler nisanliyken onca hediye önüme dizdi iki torunu oldu çöp almadı..Yani büyük konuşmayayım da pek öyle insanlar değiller. Onların da kendilerine göre sorunlu yanları var ama benimle ilgili değil. Nişanlımla beraber yaşıyorum. Annesi ödevlerim sınavlarım olunca gelir beni odamdan dahi çıkarmaz ders çalışayım diye. Yemeğimi çayımı önüme getirir, evimi temizler. Yapma anne derim terlikle odaya kovalar beni o derece. Herhangi bir anlaşmazlıkta benim arkamda durur... Neyse maşallah diyeyim de nazar değmesin.
Annesi de bize geliyor. O zaman odamızı ona verip salonda yine birlikte yatıyoruz. Babası gelince de aynı şekilde. Onlar da gayet normal karşılıyor ve saygı duyuyor neysekiii... Niye utanayım ki bir şey yaparken mi görüyorlar beni yooo.. Herkesin kapısı kapalı ne var bunda? Normalde birlikte yatarken annesine gidip ay yok bana ayrı yatak yapın desem iki yüzlülük olurdu asıl..
keşke batıdaki insanlara "özenip" batıdaki insanlar gibi, insanlara her şeyden önce "insan" oldukları için değer verseydiniz keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?