Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Ben de tutucu bir insan değilim ama sevgilinin ailesinin evinde birlikte yatmak da ayrı bir genişlik bence. Utanma kalmadı toplumda batı özentisi olacaklar diye. Kendine saygısı olmalı insanın önce.
Annesi de bize geliyor. O zaman odamızı ona verip salonda yine birlikte yatıyoruz. Babası gelince de aynı şekilde. Onlar da gayet normal karşılıyor ve saygı duyuyor neysekiii... Niye utanayım ki bir şey yaparken mi görüyorlar beni yooo.. Herkesin kapısı kapalı ne var bunda? Normalde birlikte yatarken annesine gidip ay yok bana ayrı yatak yapın desem iki yüzlülük olurdu asıl..

Ben de tutucu bir insan değilim ama sevgilinin ailesinin evinde birlikte yatmak da ayrı bir genişlik bence. Utanma kalmadı toplumda batı özentisi olacaklar diye. Kendine saygısı olmalı insanın önce.

keşke batıdaki insanlara "özenip" batıdaki insanlar gibi, insanlara her şeyden önce "insan" oldukları için değer verseydiniz keşke.

Ben geleneksel düşünen bir insan değilim ama 8 saat yol çekip kimsenin ayağına gitmem. Karşıdaki insanlar kötü düşünse de düşünmese de gitmem.
Böyle şeyler gereksiz bir samimiyet yaratıyor. İlk günden bu kadar yüz göz olmaya gerek yok.

Bence baharda geldiklerinde tanışın. Hem aileniz de olur. Sizin için daha az gergin bir ortam olur.

bızım gelınde kaldı bızde yattık aynı odada sabaha kadar muhabbet ettik..bır kaç defa .çokda şeyetmemek lazım

Maşallah de ama bu tipteki insanlar nisanliyken çok alttan alıp evlendikten sonra çok sıkıntı yapiyolar..misal kaynanam nisanliyken bna prensesim kızım canım ceylanım vs vssssss derdi ve iki günde bir arar konuşurdu en sonda seni çok seviyorum derdi ki biz doguluyuz içe kapanık olur bizdekiler öyle herkes birbirine seni seviyorum asla demez..sürekli hediye alirdi..doğum günüm sevgililer gününde nişanlımdan daha sabırsız ve heyancanli gibiydi!!evlendik kül kedisi bal kabagina dönüştü evimiz ayrı uzak şehirde olmasına rağmen evlendikten iki hafta sonra geldi..ve eve bı şeyler alacaktım ben eşim işe giderken para bıraktı ne dedi biliyo musun ben burdayken bu evin hanımı benim bana vereceksin dedi..ilk olayimiz bununla başladı daha neler neler nisanliyken onca hediye önüme dizdi iki torunu oldu çöp almadı..

Ben gittim ve kaldım evlerinde. Çok güzel ağırlandım.

Sevgilimi görmeye gitmiştim. Annesi anlamış benim geldiğimi. Davet etmiş. Gittim. Israr ettiler kaldım. Evlendik. Hiç saygısızlık görmedim. Annem biliyordu ama babam bilmiyordu. Ailesi hiç bu konuları açmıyor. Geldi kaldı bizde demediler asla ailemin yanında. Bu durum karşımızdaki aileyle ilgili.

büyük olasılıkla evlenme niyetiniz olduğu için sevgilinizin ailesi ile tanışmak istiyorsunuz. kaldı ki evlilik niyetiniz olmasa bile sevgilinizin ailesini tanımak istemeniz en doğal hakkınız. nasıl biri ile beraber olduğunuzu daha iyi analiz edebilmenize aileyi bir gün bile evlerinde gözlemleme şansınız çok yardımcı olur.
ama burada bir çok fikir belirten arkadaşlara katılıyorum. türkiye'de en modern olduğunu düşünen bile, konu kadınlara gelince son derece dar görüşlü olabiliyor. bu sebeple bende kalmanızı önermiyorum.
eğer ilişkinizi resmiyete dökerseniz bir gün, nişanlılık döneminde ailesini mutlaka gidip gelerek çok iyi tanımaya çalışın.
çocuklar ailelerin aynasıdırlar ne de olsa.

Her doğruyu her yerde söylemek gerekmez. Biz sevişiyoruz bilin bakın şimdi sevişeceğiz de demiyoruz sonuçta. Bana göre insanın özeli, sınırları, duruşu olmalı. Siz öyle rahatsanız devam edin ama bunu normal bir olgu gibi yansıtmayın. Zaten sosyal medya, TV vs. yüzünden herkes her şeyi kanıksamış durumda. Çocuğunun yanında ilişkiye girip bunu da alkışlatan bir nesle doğru evriliyor nesil. Ben doğru bulmuyorum.

keşke batıdaki insanlara "özenip" batıdaki insanlar gibi, insanlara her şeyden önce "insan" oldukları için değer verseydiniz keşke.

Her insana da değer vermem gerekmiyor. Karısını öldürene, çocuğunu taciz edene değer vermiyorum mesela. İnsanlara insan oldukları için değil, kişilik ve karakteri için değer verilir. Bu bana uymuyorsa da değer vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…