Bu aile de bi değişik. Normalde kızı beğenmezler,dertleri neymiş acaba merak ettim gerçekten..
Gönlün gönüle yakışmasıdır mühim olan ama bilememisler .. Acaba böyle kötü göstererek sizi sevdiginizden soğutmak istiyor olabilirler mi ?Bilmiyorum.Kalabalıkta yakışmıyosunuz abim çirkin demek hoş değil
Durum o kadar mı vahim diyorsunuz.Allah Allah normalde prenslerini dünya yakışıklısı görüp seni onun yanına yakistirmamalari lazım bu aile değişikmiş
Sevgilinide merak ettim
Durum o kadar mı vahim diyorsunuz.
Şöylede olabilir aslında sizi yakıştırmıyorlar ama ters psikoloji uyguluyorlar kendinizi güzel hissettirip, havalara sokup bu ilişkiyi bitirmeye çalışıyorlar
Bence seni istemiyorlar sana laf söyleseler durum farklı olur o yüzden kendi oğullarını gömüyorlar ki sana pskolojik baskı yaratsın diye düşündüm ben şahsen.
Akıllarında başka birisi olabilir.ya bilemiyorum neden bu ilişki bitsin istesinler ki
istenmiyecek bişeyde yapmadım ki 5 senedir aramızda tek sorun çıkmadı aileyle
Birşey yapmak gerekmiyor ki senin elinde olmayan durum bile olsa sana ısınamadılarsa kendi içlerinde böyle bir çözüm üretmiş olabilirler.
Şey yap mesela, onlara gittiğinde sürekli sevgilini öv, yaptığı birşeyden bahset çok romantik benim sevgilim de ay bu gömlek çok yakışmış aşkıma de, hani sevgilini beğendiğini belli et belki o lafları söylemeyi bırakırlar.
Merhaba,
Uzun süreli ilişkim var 5 sene oldu sevgilimle. Bu aralar çok sık kavga eder olduk ama yürütmeye uğraşıyoruz.Ben sevgilimin ailesiyle görüşüyorum.Yani bayramda seyranda doğum günlerinde vs yemeklerde onlara giderdim.Her gittiğimde erkek arkadaşımın kız kardeşinin şu lafı vardı: Nevertime sen benim abimde ne buldun çok şaşırıyorum gözlerin mi bozuk derdi yani tip olarak yakışmıyormuşuz.Bunu açıkça herkesin içinde söylemesinden rahatsız oluyodum.Abimin tipe bak diye gülüşüyodu... Ben kendimi beğenmem öyle normalimde bana göre, onun ailesinden birkaç kişi çok söylediler bu lafları.
En son da mesela yine onlara gitmiştim akrabaları filan vardı evde.Benim önceden gözlerim bozuktu gözlüklüydüm lazer ameliyat oldum. Kardeşi o gün yine dedi bak ben diyodum gözleri bozuk diye yoksa abime bakmazsdı diye...
Böyle devamlı yakışmadığımızı ima etmelerinden çok sıkılmıştım.Zaten ben artık onlara gitmiyorum.Gitmeyi kestim.Sebep bunlar değil onlardan herhangi bir rahatsızlığım yok ama şimdi de gitmiyorum diyemi nedir bilmem bana karşı değiştiler.Sevmiyo gibiler.
Sevgilimin erkek kardeşi evlendi ona eşiyle nekadar da yakışıyolar diyolar heryerde.İnsanların yakışmıyosunuz laflarından çok sıkıldım.Hayır bide sevgilim bunları kafasına taktığından kaybetme korkusu endişesiyle tuhaf davranıyo. Sanki böyle ben onu bırakıcam bir gün diye ödü patlıyo en çok ta bu durumundan rahatsıızm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?