- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Turk ailesinde yetismis turk erkegiyle flort ediyorsan/sevgiliysen kendini amerika sanmayacaksin. Nedir oyle sevgilin ailesine gitmeler yemekler akrabalarla tanismalar icli disli olmalar falan. bizim kulturumuzden bunlar ancak evlenme niyeti kesinlestiginde yapilacak seyler ki ben yinede iliskinin selameti acisindan nisanlilik doneminde bile karsilikli aileler le fazla samimiyeti mantikli bulmuyorum.
turk insani toplumu kulturu bunlara acik degil, sen evine gidip oturup kalkiyorsun eee ne sandin illaki bir tarafinin begenmeyen yada sende ailende hayatinda yasayis tarzinda gozunun ustundeki kasinda bir kusur bulacaklar cunku onlar tukr kadini. Onlara gore degil bu uzatmala sevgililik olayi.
Gereksiz samimiyetten maraz dogmus yaa evlenin yada o kadinlar sizi ayirir gor bak, simdiden biktirma politikasina girmisler bile
Turk ailesinde yetismis turk erkegiyle flort ediyorsan/sevgiliysen kendini amerika sanmayacaksin. Nedir oyle sevgilin ailesine gitmeler yemekler akrabalarla tanismalar icli disli olmalar falan. bizim kulturumuzden bunlar ancak evlenme niyeti kesinlestiginde yapilacak seyler ki ben yinede iliskinin selameti acisindan nisanlilik doneminde bile karsilikli aileler le fazla samimiyeti mantikli bulmuyorum.
turk insani toplumu kulturu bunlara acik degil, sen evine gidip oturup kalkiyorsun eee ne sandin illaki bir tarafinin begenmeyen yada sende ailende hayatinda yasayis tarzinda gozunun ustundeki kasinda bir kusur bulacaklar cunku onlar tukr kadini. Onlara gore degil bu uzatmala sevgililik olayi.
Gereksiz samimiyetten maraz dogmus yaa evlenin yada o kadinlar sizi ayirir gor bak, simdiden biktirma politikasina girmisler bile
Sadece takılıyor olabilirler ya. Eşimle ilk sözlendikten sonra karşılaştığımız ilk amcam eşime: Lan oğlum manyak mısın bununla evlenilir mi? İkinci amcam: Hayırlı olsun tabii... (Eşimi kenara çeker gibi hareketler) bak bir sorun olursa telefonum 05xxxx ara hemen kurtarmaya gelirim seni. Dayım: Hımm anlıyorum peki neden wolfrog anlatsana biraz. Kendini mi sevmiyorsun yoksa ahiret için sevap mı kasıyorsun. Bir başka dayım: Allah sabır versin damat... Öz kardeşim: Abi naptın yaaa...
Zavallım ilk iki tepkide ne olduğunu anlayamadı ama zamanla alıştı masumum.
vay aile çok akıllı ha, yoksa prenslerine dünyanın en güzel kızını alma meraklısı olurlar yani , seni hiç istemiyorlar belli gözünden düşürmeye çalışıyorlar , başarılıda olmuşlar , sevgilinin bıyığı bile batmaya başlamış sana .. yazık etme o kadar yılına kurnaz ol tuzaklara düşme.
sizin tek hatanız kardeşi ilk kez sen abimde ne buldun dediğinde kardeşine ''ben abinin hem dış görünüşünü hem kalbini seviyorum'' dememeniz olmuş. anladığım kadarıyla sessiz kaldığınız için sevgiliniz onu beğenmediğinizi düşünmüş.
ben sevgilinizin yerinde olsam bende alınırdım.
sevgilinizle buluştuğunuzda egosunu okşayacak şeyler söyleyin. erkekler sever böyle şeyleri. mesela bir konuda fikrini alın ''senin zevkine güveniyorum fikir ver'' deyin. ya da ''bugün neden bu kadar yakışıklısın kıskanıyorum bak'' deyin. hayran hayran gözlerinin içine bakın. ne bileyim adamı yüceltin biraz ayol anasıyla kız kardeşi vurmuş zaten bi de siz vurmayın :)
Ne yapmaya calisdiglarini bilmiyorum ama,cocugun ozguvenini yerle bir etmisler.
Yalnız öle tutucu bi aile değiller.Kendi kızlarının sevgilileri ile görüşürler kızlarının sevgilisi ben onlara yemeğe gittiğimde oradaydı.
Bir garib aileymis.Cocuklugunda da ailesi boye yaparmiymis?bence bunu oyrenmis olsaniz.ne yapdiklari belli olur.Evet malesef...Eskiden aşağılık kompleksine girerdi resmen.Bunu kendi ağızıylada söylemişti bikeresinde.Bende kendine de bana da güven şu düşünceleri kafandan at gibi konuşmuştum
Bir garib aileymis.Cocuklugunda da ailesi boye yaparmiymis?bence bunu oyrenmis olsaniz.ne yapdiklari belli olur.
O zaman arkadaslarin soylediyi gibi,ailenin uyguladigi bir taktik ola bilir.Sanmam.Sevgilim toplulukta sessiz çekingen bi yapıda değildir.Çok konuşkan iş hayatında başarılı bilgili biri.Hatta konuşmaları beni ona hayran bırakır.Çoğu şeyde danışmanımdır.Yani kendine güveni sadece söz konusu bensem yok
Merhaba,
Uzun süreli ilişkim var 5 sene oldu sevgilimle. Bu aralar çok sık kavga eder olduk ama yürütmeye uğraşıyoruz.Ben sevgilimin ailesiyle görüşüyorum.Yani bayramda seyranda doğum günlerinde vs yemeklerde onlara giderdim.Her gittiğimde erkek arkadaşımın kız kardeşinin şu lafı vardı: Nevertime sen benim abimde ne buldun çok şaşırıyorum gözlerin mi bozuk derdi yani tip olarak yakışmıyormuşuz.Bunu açıkça herkesin içinde söylemesinden rahatsız oluyodum.Abimin tipe bak diye gülüşüyodu... Ben kendimi beğenmem öyle normalimde bana göre, onun ailesinden birkaç kişi çok söylediler bu lafları.
En son da mesela yine onlara gitmiştim akrabaları filan vardı evde.Benim önceden gözlerim bozuktu gözlüklüydüm lazer ameliyat oldum. Kardeşi o gün yine dedi bak ben diyodum gözleri bozuk diye yoksa abime bakmazsdı diye...
Böyle devamlı yakışmadığımızı ima etmelerinden çok sıkılmıştım.Zaten ben artık onlara gitmiyorum.Gitmeyi kestim.Sebep bunlar değil onlardan herhangi bir rahatsızlığım yok ama şimdi de gitmiyorum diyemi nedir bilmem bana karşı değiştiler.Sevmiyo gibiler.
Sevgilimin erkek kardeşi evlendi ona eşiyle nekadar da yakışıyolar diyolar heryerde.İnsanların yakışmıyosunuz laflarından çok sıkıldım.Hayır bide sevgilim bunları kafasına taktığından kaybetme korkusu endişesiyle tuhaf davranıyo. Sanki böyle ben onu bırakıcam bir gün diye ödü patlıyo en çok ta bu durumundan rahatsıızm.
abisine değer vermeyen, sizin yanınızda ve herkesin içinde küçük düşürmeye çalışan saygısız terbiyesiz bir kız yüzünden canınızı sıkmayın, başlığı okuyunca ben de sizi beğenmiyorlar sandım, abisine yakıştıramıyorsa demek ki sizi çok güzel buluyor işin bir de bu yönü varMerhaba,
Uzun süreli ilişkim var 5 sene oldu sevgilimle. Bu aralar çok sık kavga eder olduk ama yürütmeye uğraşıyoruz.Ben sevgilimin ailesiyle görüşüyorum.Yani bayramda seyranda doğum günlerinde vs yemeklerde onlara giderdim.Her gittiğimde erkek arkadaşımın kız kardeşinin şu lafı vardı: Nevertime sen benim abimde ne buldun çok şaşırıyorum gözlerin mi bozuk derdi yani tip olarak yakışmıyormuşuz.Bunu açıkça herkesin içinde söylemesinden rahatsız oluyodum.Abimin tipe bak diye gülüşüyodu... Ben kendimi beğenmem öyle normalimde bana göre, onun ailesinden birkaç kişi çok söylediler bu lafları.
En son da mesela yine onlara gitmiştim akrabaları filan vardı evde.Benim önceden gözlerim bozuktu gözlüklüydüm lazer ameliyat oldum. Kardeşi o gün yine dedi bak ben diyodum gözleri bozuk diye yoksa abime bakmazsdı diye...
Böyle devamlı yakışmadığımızı ima etmelerinden çok sıkılmıştım.Zaten ben artık onlara gitmiyorum.Gitmeyi kestim.Sebep bunlar değil onlardan herhangi bir rahatsızlığım yok ama şimdi de gitmiyorum diyemi nedir bilmem bana karşı değiştiler.Sevmiyo gibiler.
Sevgilimin erkek kardeşi evlendi ona eşiyle nekadar da yakışıyolar diyolar heryerde.İnsanların yakışmıyosunuz laflarından çok sıkıldım.Hayır bide sevgilim bunları kafasına taktığından kaybetme korkusu endişesiyle tuhaf davranıyo. Sanki böyle ben onu bırakıcam bir gün diye ödü patlıyo en çok ta bu durumundan rahatsıızm.
Sizin sülale de senden çok çekmiş herhaldeSadece takılıyor olabilirler ya. Eşimle ilk sözlendikten sonra karşılaştığımız ilk amcam eşime: Lan oğlum manyak mısın bununla evlenilir mi? İkinci amcam: Hayırlı olsun tabii... (Eşimi kenara çeker gibi hareketler) bak bir sorun olursa telefonum 05xxxx ara hemen kurtarmaya gelirim seni. Dayım: Hımm anlıyorum peki neden wolfrog anlatsana biraz. Kendini mi sevmiyorsun yoksa ahiret için sevap mı kasıyorsun. Bir başka dayım: Allah sabır versin damat... Öz kardeşim: Abi naptın yaaa...
Zavallım ilk iki tepkide ne olduğunu anlayamadı ama zamanla alıştı masumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?