sevgilimin ailesinin bizi yakıştıramaması

Sadece takılıyor olabilirler ya. Eşimle ilk sözlendikten sonra karşılaştığımız ilk amcam eşime: Lan oğlum manyak mısın bununla evlenilir mi? İkinci amcam: Hayırlı olsun tabii... (Eşimi kenara çeker gibi hareketler) bak bir sorun olursa telefonum 05xxxx ara hemen kurtarmaya gelirim seni. Dayım: Hımm anlıyorum peki neden wolfrog anlatsana biraz. Kendini mi sevmiyorsun yoksa ahiret için sevap mı kasıyorsun. Bir başka dayım: Allah sabır versin damat... Öz kardeşim: Abi naptın yaaa...

Zavallım ilk iki tepkide ne olduğunu anlayamadı ama zamanla alıştı masumum.

Yalnız öle tutucu bi aile değiller.Kendi kızlarının sevgilileri ile görüşürler kızlarının sevgilisi ben onlara yemeğe gittiğimde oradaydı.

Yani aslında ben amerikada gibi onlara gideyim derdinde değildim onlar biraz amerika gibi çocuklarının sevgililerini ille davet ediolar ve görüşmek istiyolar.Kızlarının 2 sevgilisinide gördüm onlarda 5 sene içinde

aslında burda yorum okuyana kadar da hiç onların böyle bir planlamaya yıldırma politikasına gireceğini filan tahmin etmedim sadece rahatsızdım.Sanmam da

vay aile çok akıllı ha, yoksa prenslerine dünyanın en güzel kızını alma meraklısı olurlar yani , seni hiç istemiyorlar belli gözünden düşürmeye çalışıyorlar , başarılıda olmuşlar , sevgilinin bıyığı bile batmaya başlamış sana .. yazık etme o kadar yılına kurnaz ol tuzaklara düşme.

ya bıyığı bile gözüme batar oldu diye bişey yok.Siz eşinizin sevgilinizin saçına giyimine kilosuna sakalına hiç mi bakmazsınız.Bukadarlık bişey yani...Onlar söylediği için sevgilimin kusurunu aramıyorum sadece hoş değil temizlik açısından da dudağı geçmiş bıyıklar...haksız mıyım

sizin tek hatanız kardeşi ilk kez sen abimde ne buldun dediğinde kardeşine ''ben abinin hem dış görünüşünü hem kalbini seviyorum'' dememeniz olmuş. anladığım kadarıyla sessiz kaldığınız için sevgiliniz onu beğenmediğinizi düşünmüş.
ben sevgilinizin yerinde olsam bende alınırdım.
sevgilinizle buluştuğunuzda egosunu okşayacak şeyler söyleyin. erkekler sever böyle şeyleri. mesela bir konuda fikrini alın ''senin zevkine güveniyorum fikir ver'' deyin. ya da ''bugün neden bu kadar yakışıklısın kıskanıyorum bak'' deyin. hayran hayran gözlerinin içine bakın. ne bileyim adamı yüceltin biraz ayol anasıyla kız kardeşi vurmuş zaten bi de siz vurmayın :)

çok hoşsunuz:) haklısınız

Ne yapmaya calisdiglarini bilmiyorum ama,cocugun ozguvenini yerle bir etmisler.

Ne yapmaya calisdiglarini bilmiyorum ama,cocugun ozguvenini yerle bir etmisler.

Evet malesef...Eskiden aşağılık kompleksine girerdi resmen.Bunu kendi ağızıylada söylemişti bikeresinde.Bende kendine de bana da güven şu düşünceleri kafandan at gibi konuşmuştum

Yalnız öle tutucu bi aile değiller.Kendi kızlarının sevgilileri ile görüşürler kızlarının sevgilisi ben onlara yemeğe gittiğimde oradaydı.

Ilginc bence ya hissettikleri gibi olmalilar yada olmaya calistiklari gibi davranmalilar, hem oyle acik goruslu cool takilip arkasinda mahalle teyzesi gibi fesatlik yapmaya dedikodu yapmaya hic gerek yok yani

Evet malesef...Eskiden aşağılık kompleksine girerdi resmen.Bunu kendi ağızıylada söylemişti bikeresinde.Bende kendine de bana da güven şu düşünceleri kafandan at gibi konuşmuştum
Bir garib aileymis.Cocuklugunda da ailesi boye yaparmiymis?bence bunu oyrenmis olsaniz.ne yapdiklari belli olur.

Bir garib aileymis.Cocuklugunda da ailesi boye yaparmiymis?bence bunu oyrenmis olsaniz.ne yapdiklari belli olur.

Sanmam.Sevgilim toplulukta sessiz çekingen bi yapıda değildir.Çok konuşkan iş hayatında başarılı bilgili biri.Hatta konuşmaları beni ona hayran bırakır.Çoğu şeyde danışmanımdır.Yani kendine güveni sadece söz konusu bensem yok

O zaman arkadaslarin soylediyi gibi,ailenin uyguladigi bir taktik ola bilir.
aman neyse bos verin.siz bir birinizi beyenib, sevdikden sonra.gerisi bos.

Bence sizde erkek arkadaşınızı beğenmiyorsunuz. Aksi halde yakışıp yakışmama meselesine bu kadar takılmazdınız.
Kaybetme korkusundan tuhaf davranıyor vs demişsin ama bundan daha fazla sorununuz var bence. Geçen konunuzda telefon kapatma karşılığında küfürleşmeler oldu diyordunuz. Bence sizin ilişkiniz bitmiş zorla yürütüyorsunuz.

abisine değer vermeyen, sizin yanınızda ve herkesin içinde küçük düşürmeye çalışan saygısız terbiyesiz bir kız yüzünden canınızı sıkmayın, başlığı okuyunca ben de sizi beğenmiyorlar sandım, abisine yakıştıramıyorsa demek ki sizi çok güzel buluyor işin bir de bu yönü var bir daha böyle konuşursa sen de abinin kardeşisin senin sevgilin (varsa ya da ilerde olduğunda) sende ne buluyor acaba ya da acaba bir sevgilin bile olabilecek mi merak ediyorum benim sevgilimin tipini ben beğendikten sonra kime ne en azından senin gibi terbiyesiz değil o bana yeter deyip oturtun. bu arada eğer abisi kızkardeşine tepki göstermiyorsa kendinizi ve sizi ezdirecek bir tip olabilir dikkat edin.

Ayranım ekşi diyeni yeni duydum
Hayır olsun

Yalnız görümce adayı çok boşboğaz

Siz ikiniz sorun etmiyosanız kimseye laf düşmez
Sen niye konu açtın ki, dert mi edindin yakışmamanızı ?

Sizin sülale de senden çok çekmiş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…