Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

VelvetTeddy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
167
154
18
29
Herkese merhaba ,
çok tatsız bir şey yaşadım ve içime dert oldu iş işten geçse de işin muhasebesi için fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın ailesi ben ablam ablamın kızı ve erkek arkadaşımın akrabaları birlikteydik. Ablamın kızı 2.5 yaşında ve normalde sakin bir çocuk ama kalabalık ortamda biraz huzursuzlandı ve akrabalarının hemen hemen aynı yaştaki kızının balonlarından bir tanesini aldı diğer çocuk da ısrarla yeğenimin aldığı balonu istedi ve çocuk hali ağlamaya başladı. Bu sefer 24 yaşında olan bir akrabası yeğenimin eline vurdu vermesi için. O an benim kan beynime sıçradı ve yerimden kalkıp sen napıyorsun diye sesimi yükselttim o da ağlatıyor çocuğu dedi ve ben iyice gerildim ve sana şuan söyleyeceklerimin hiçbiri senin yaptığın ayıpla yarışamaz bu kadar cahil bu kadar hadsiz olmayı nasıl becerebiliyorsun vs. Gibilerinden devam ettim. Kızı daha öncesinden tanımamam etmem ilk defa gördüm zaten çok da yakın akrabaları değil ama ailesine ayıp mı oldu diye çok üzüldüm

Cok sert bir tepki vermissin ya.
Nazikce uyarip gerisini ablana biraksaydin.

Terbiyesiz ya. Cocugun eline vuruyor iki cocugun arasindaki kavgaya karisiyor. Sanki 24 degil 14 yasinda.
Sevgilinizin ailesi size bunun icin tepki gosterecekse zaten yorum yok..
Tam tersi onların yerine ablamdan çok özür dilediler ama zaten benim yaptığımı ayıp bulsalar bile ayıp demezler çok iyi niyetliler o hüzden kafama takıyorum

Aynısını daha fazlasını bile yapardim.
Terbiyesiz. Sen kim oluyondan girerdim bir yanindan çıkardim.

Sevgilin ne dedi ? Gecenin devamında ailesi sana karşı nasıldı ?

Cok sert bir tepki vermissin ya.
Nazikce uyarip gerisini ablana biraksaydin.
Ablam o sırada başka bir odadaydı eline bir iki defa vurunca hiç çekinmeden bende çok sinirlendim nazikçe uyaramazdim ama bu kadarı da fazla oldu sanırım arada hatırı olan insanlar olduğu için

Karsi taraf çok ayip etmis ne demek kucucuk cocugun eline vurmak hadsiz. Sanirim ben de kendimi tutamazdim böyle bir durumda, agzina saglik

Sevgilinin ailesi düşünüyor mu acaba size ayıp oldu mu diye? Sonuçta sizin ailenin çocuğuna vurulmuş, hangi cesaretle acaba? Hadsizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…