Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

sanki çocuk dövülmüş de siz ona tepki göstermişsiniz gibi yorumlar okudum. bence yanlış yönlendiriliyorsunuz. bahsettiğiniz kişi muhtemelen balonu bıraksın diye uyarı maksadıyla öyle bir harekette bulundu. canını yakma niyeti olamaz, sonuçta bebek karşısındaki. geçen gün çok sevdiğim bir bebişle ilgileniyordum, küçük bir süsü yutmaya kalktı, elinden alınca da ağlar gibi oldu, hasta olursun diye hareketlerle,seslerle anlatmaya çalıştım ama bebek yani. tekrar eli o süse gidince almasın diye ben de eline vurur gibi yaptım. izin vermediğimi anlasın diye. biraz daha nazlandı, sonra başka bir oyuncak buldu kendine. kesinlikle canı da yanmadı. ( deneyimli anneler belki biliyordur bu durumlarla nasıl daha güzel baş edileceğini ama bilmeyen biri kötü niyet taşımadan yapmış olabilir.) keşke diğer çocuk ilk ağlamaya başladığında iki anne de olaya müdahale etseydi ve bir başkası hiç karışmasaydı. ben bağırdığınız kızın yerine koydum kendimi, çok üzülürdüm. karşı taraf en fazla düşüncesizlik yapmış ama sizinki saygısızlık olmuş.

İyi yapmışsın. benimde 2 yasinda bir kızım var.onu düşündüm bir an.ben onun minik ellerine kıyamazken, hiç tanımadığım biri ki tanıdık bile olsa;gelip kızımın eline vuramaz. kendimi kaybedebilirim o an sinirle. haddini bilseymis . onun vurması ayıp. sizin tepkiniz normal.

Bir çocuğun ellerine vurmak kadar kötü bir şey olamaz. Elleriyle tanıyor keşfediyor ve karşıdaki kişide ellerine vurmak gibi hata yapmış.
Tepkiniz normal geldi bir dahaki sefer başka bir çocuğun eline vurmak gibi bir hata yapmaz.

Yeğenimin eline vurulduğunu düşündüm de bende aynı tepkiyi verirdim.

El kadar çocuğa vuran dengesizin, elini kıvırıp bir yerine monte etmediğine göre bence çok yerinde bir tavır göstermişsin. Kim olursa olsun, kızıma uyarı mahiyetinde küçük bir dokunuşla azarlasa dünyayı başına yıkarım.

Acıkcası benimde yeğenim var ve bende kendimi tutamazdım öyle bir durumda. Belki tepkinizi fazla bulanlar olur ama insanın o an gözü dönüyor gercekten

Çok iyi yapmışsın ben olsam daha ağırını yaparım. Onun balonu gidince sıkıntı ama sizinkinin eline vurulabilir mi. Yok öyle iş.

Yine de anne babasından uygun bi anda kusura bakmayın yanınızda ayıp oldu falan de istersen.

Sağlam bi tepki vermişsiniz sessiz kalmamaniz en güzeli, herkes yerini bilsin. Ama tabi bundan sonra böyle bırseyin tekrarı olmasın.

Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eline vurmak doğru bi vazgeçirme yöntemi değil. çocuk sizin niyetinizi değil vurmanızı algılıyor yalnızca. siz tabiki can yakmadan yapıyorsunuz ama hareket yanlış. çocuğun o objeden uzaklaşması için başka bi objeye ilgiyi dağıtmak sonrasında o objeyi göz önünden kaldırmak lazım sizin durumunuz için diyorum.

Valla az bile yapmissin konu evladım olunca gomerim bile onu.hadi onlar cocuk ama bu ne essek kadar kadın

Ağzına sağlık

Bende olsam aynısını yapardım emin olun
O yüzden sizi yadırgadım. iyi yapmışsınız .

Valla agzina patlatmadigina sukretsinler sen kim oluyosunda cocuga vuruyosun ayy fena sinirlendim iyi yapmissin ayip olmamis olursa da olsun yigeninden kiymetlimi

millet ne casaretle baskasinin cocuguna vuruyor anlamadim. benim cok yakin bir ablamin cucugu cok yaramazdi (annemin komsusu ayni zamanda) zamaninda bekarken cok sinir ederdi beni hic bir zaman boyle bir seye kalkismadim vurmak aklimin ucundan dahi gecmedi zaten yaptigi yaramazlik sonucunda annesi gerekli cezayi verirdi.

Karşı tarafın davranisi hic normal degil ecet degil vurmak sert dahi bakamaz.sizde buyuj ihtimal bi an sinirle yapmissiniz isteyerek olmamis. Ama sevglnzn ailesinden tabikide ozur dilemelisiniz. O anki psikolojinizide anlatarak. Sizn bu arada karsi taraftan farkinz kalmamis.sozlu siddet kullanmissiniz ne anladik

Buna benzer bir şey başıma geldi daha önce. Vurmak değilde bağırmistı oğluma, sonra bacağını kaldırdı havaya tuhaf bir haller, anında tepki verdim. işin komik tarafı bu hareketleri yapan kızın annesi benden değil kayınvalidemden özür diliyordu. Görüyoruz okuyoruz kızlar çoğu kişi çocukları sevmiyor o yüzden asla ama asla yalnız bırakmayın kalabalıkta olsa yabancıların yanında.

Boşverrr takma bukadar yapmasaydı söylemezdin o lafları hak etmiş ağzına sağlık ohh

Tepki doğru da sözler gereksiz
Yoksa kuzmakta hakkusın
Ama erkek arkadılının ailesi sütten çıkmış ak kaşık dahi olsa yarın öbğr gğn bir anlaşmazlıkta bu durum senin fevriliğine örnek olarak anlatılıverir
Hatta diğer kuza o cahil bilememiş bile derler

benim de iki yaşında yeğenim var,aynısını yapsalar gözlerini oyardım ağzına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…