Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

Senin yegenin , oteki cocugu aglatmasi da hos degil. O durumda balona mudahale etmen gerekiyordu.

24 yasinda kizin, balonu yegeninin eline vurarak alacagini sanmasi da hata.

Bir yanlis bir yanlisi goturmus gibi olmus ama akillarda senin o anki fevri davranisin kalir.

Sevgilin ne dedi ? Gecenin devamında ailesi sana karşı nasıldı ?
O yanımızda yoktu sonradan anlattım az bile demişsin dedi çocuklara hiç dayanamaz çünkü ailesi de ablamdan özür diledi zaten katdeşiyle aramızda 2 yaş bile yok iyi anlaşırız o da biraz onlara karşı tavır aldı

Yeğenim iki buçuk yaşında ve oratada 5 6 tane balon var bir tanesinş almış diğer çocuk da renginden dolayı illa yeğenimin elindekini istiyor yeğenim bu olayın neresinde suçlu? Ben zaten o ara başka mor renk balon var mı diye pakete bakıyordum

Yegenine suclu demedim. O daha cocuk anlamaz. Oteki de cocuk ama anlamaz. Birinin araya girip ikna etmesi gerekiyordu cocuklari. Boyle vurarak , bagirarak degil.

Bosver en iyisini yapmisiniz bir dakisine hepsi diken ustunde durur.. Burda okadar sikayetci olan varki," hep basta saygili olumlu karsiladim onlar beni ezdiler" diye..

Kalabalık ortamlara çocuk goturulmesi hata ama tabi diyeceksiniz ki herkes misafirlige cocugunu birakip mi gelsin? O nada bisey diyemiyorum ama nerede birden fazla kucuk cocuklu aile, akraba bir araya gelse hep o cocuklar aglayip duruyor yada huzursuzluk cikiyor illaki aksini cok nadir gordüm. Sizin oraya ablaniz ve cocuguyla gitmeniz cok onemlimiydi bilemiyorum.

Haklısının böyle kalabalıklarda hep aksi bir şey oluyor. Biz komşuyuz zaten ablamla da samimiyetleri var o yüzden gitmiştik

+1
Ikisi de cocuk. Dogruyu yanlisi ayiramazlar. Konu sahibi sizin ailenizden birinin cocuk aglar aglamaz aninda mudahale edip cocuklari paylasimci olmaya davet etmesi gerekirdi. 2 yasindaki cocugun eline vurmak da cok sacma. Tepki elbette gosterilecek.
Yegenine suclu demedim. O daha cocuk anlamaz. Oteki de cocuk ama anlamaz. Birinin araya girip ikna etmesi gerekiyordu cocuklari. Boyle vurarak , bagirarak degil.

Son düzenleme:
"Bende senin yanlış yaptığını düşünüyorum kalkıp döveyim seni ozaman istermisin" deseydin bide. Terbiyesiz. Onlarında kızması gerekirdi ne ayıbı. Sen onların yanlarında getirdiği çocuklardan birinin eline öyle vurabilir misin? Ahlaksız terbiyesiz çok sinirlendim.

Elin kadini gelip ne hakla vuruyor biz öpmeye kıyamıyoruz... cok terbiyesizce birşey ayrica diğer cocuk içinde iyi bir model değil sorunlari böyle halleder göre göre, oğlum 2 yasinda vuruyor her zaman insanlara ve hayvanlara vurulmaz ,sevilir diyorum...

Erkenden gerçek yüzünü göstermişsin canım (kötü niyet ile söylemiyorum) ona göre davranırlar

az bile yapmışsın cahil insanlar ya.nefret ediyorum çocuklara şiddet gösteren yaratıklardan.daha bebek onlar ya.yaşının gerektirdiği davranışı yapıyo bu yaştaki her çocuğun gösterdiği bi davranış.

Ne ayıbı pardon ama çok iyi yapmışsın. O kisinin yaptığı Ayip asıl küçücük çocuğa vurmus. Sevgilin bişey demediyse sorun yok bence

Gayet yerli yerinde bi hareket olmuş. İlerde senin cocuguna da dokunamaz boşver iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…