- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
O yanımızda yoktu sonradan anlattım az bile demişsin dedi çocuklara hiç dayanamaz çünkü ailesi de ablamdan özür diledi zaten katdeşiyle aramızda 2 yaş bile yok iyi anlaşırız o da biraz onlara karşı tavır aldıSevgilin ne dedi ? Gecenin devamında ailesi sana karşı nasıldı ?
Yeğenim iki buçuk yaşında ve oratada 5 6 tane balon var bir tanesinş almış diğer çocuk da renginden dolayı illa yeğenimin elindekini istiyor yeğenim bu olayın neresinde suçlu? Ben zaten o ara başka mor renk balon var mı diye pakete bakıyordumSenin yegenin , oteki cocugu aglatmasi da hos degil. O durumda balona mudahale etmen gerekiyordu.
24 yasinda kizin, balonu yegeninin eline vurarak alacagini sanmasi da hata.
Bir yanlis bir yanlisi goturmus gibi olmus ama akillarda senin o anki fevri davranisin kalir.
Yeğenim iki buçuk yaşında ve oratada 5 6 tane balon var bir tanesinş almış diğer çocuk da renginden dolayı illa yeğenimin elindekini istiyor yeğenim bu olayın neresinde suçlu? Ben zaten o ara başka mor renk balon var mı diye pakete bakıyordum
Vuran çok da yakın olmayan akrabaları, evet sonrasında onlar da üzüldüler tabikiSevgilinin ailesi düşünüyor mu acaba size ayıp oldu mu diye? Sonuçta sizin ailenin çocuğuna vurulmuş, hangi cesaretle acaba? Hadsizler.
Haklısının böyle kalabalıklarda hep aksi bir şey oluyor. Biz komşuyuz zaten ablamla da samimiyetleri var o yüzden gitmiştikKalabalık ortamlara çocuk goturulmesi hata ama tabi diyeceksiniz ki herkes misafirlige cocugunu birakip mi gelsin? O nada bisey diyemiyorum ama nerede birden fazla kucuk cocuklu aile, akraba bir araya gelse hep o cocuklar aglayip duruyor yada huzursuzluk cikiyor illaki aksini cok nadir gordüm. Sizin oraya ablaniz ve cocuguyla gitmeniz cok onemlimiydi bilemiyorum.
Yegenine suclu demedim. O daha cocuk anlamaz. Oteki de cocuk ama anlamaz. Birinin araya girip ikna etmesi gerekiyordu cocuklari. Boyle vurarak , bagirarak degil.
Ne ayıbı pardon ama çok iyi yapmışsın. O kisinin yaptığı Ayip asıl küçücük çocuğa vurmus. Sevgilin bişey demediyse sorun yok benceHerkese merhaba ,
çok tatsız bir şey yaşadım ve içime dert oldu iş işten geçse de işin muhasebesi için fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın ailesi ben ablam ablamın kızı ve erkek arkadaşımın akrabaları birlikteydik. Ablamın kızı 2.5 yaşında ve normalde sakin bir çocuk ama kalabalık ortamda biraz huzursuzlandı ve akrabalarının hemen hemen aynı yaştaki kızının balonlarından bir tanesini aldı diğer çocuk da ısrarla yeğenimin aldığı balonu istedi ve çocuk hali ağlamaya başladı. Bu sefer 24 yaşında olan bir akrabası yeğenimin eline vurdu vermesi için. O an benim kan beynime sıçradı ve yerimden kalkıp sen napıyorsun diye sesimi yükselttim o da ağlatıyor çocuğu dedi ve ben iyice gerildim ve sana şuan söyleyeceklerimin hiçbiri senin yaptığın ayıpla yarışamaz bu kadar cahil bu kadar hadsiz olmayı nasıl becerebiliyorsun vs. Gibilerinden devam ettim. Kızı daha öncesinden tanımamam etmem ilk defa gördüm zaten çok da yakın akrabaları değil ama ailesine ayıp mı oldu diye çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?