Evet ama bunun suçu ablası, eniştesi falan değil ki. Özel konusmasini insanların evinde, kendi evindeyken kapı acik ve insanların duyacağı şekilde yapan sevgili burada suçlu.
Sizin 'ceyizime şunu alacagim' lafiniz demek ki kadının kulağının duyacağı yerdeymis ki kadın da dahil olmuş. Bunu kabalık saniyorsaniz, kadın ne yapsın ki? Yanında mütemadiyen konuşan iki kisi. O da lafa girmek istemiştir bir yerde.
Sevgilinizin yapması gereken sizinle uzun uzun konusacaksa odasına gidip kapıyı kapatmasi, elalemin evindeyse akşam eve geçmeyi beklemesi ya da markete diye çıkıp sizi araması.
Siz böyle herkesin içinde konusursaniz,herkes de size takılır.
Ayrıca işsiz insana işten bahsederek siz ayıp etmişsiniz. Siz de o yoldan geçmişiniz,insanların karşınıza geçip başarı hikayesi anlatması hoşunuza gider miydi? Hassas konular bunlar, hem kadını herkesin içinde rencide etmişsiniz,hem de bir teşekkür etmedi diye bozulmussunuz. Niye teşekkür etseydi? Ben yıllardır iş bulamıyorum ama sen arayıp en iyisine girdigin için teşekkür ederim mı deseydi

ben issizken benim yanımda iş konusunu açan, 'kizim KPSSye girsene konuşmasını yapan, şuna buna cv gonder diye lafa giren,kendi isinden bahseden insanları / ki geneli akraba/ sustururdum. Hatta bir keresinde haddini aşani (ya da hassasım diye bana kırıcı geleni) 'işsizim de senden borc mu istedim xy teyze, sana ne benim issizligimden,başka konu yok gibi...cikcikcik' diye bozmustum. Daha da acamadi konuyu. Kadın yine size iyi davranmış,cevap vermemiş. Eminim siz issizken sizden küçük görümce adayınız karşınızda kameradan guzellemesi yapsa siz de bozulurdunuz,ki bozulduğunuz konular gorumcenin bozulacağı konudan çok daha önemsiz şeyler.
Madem arada bir gerginlik var, hazır şehirler de uzakmis, konuşmayın milletin yanında ,onlar da lafa girmesin , olsun bitsin.
Hem kız size mesaj atmadım diye bozulmussunuz, sizi tanımıyor bile neredeyse, arkadaşı değilsiniz,bir şey değilsiniz. Bayramdan bayrama arayıp sorsa yeterli değil mi? Zaten tüm gün kardeşiyle konuşuyon,naapcan bir de ablasıyla konuşup?
Bu kadar radyasyon insana zarar vallahi