sevgilimin annem hakkında söyledikleri

yorumların hepsini okuyamadım malesef ama okuduklarıma katılıyorum.kararınız yerinde olmuş hayırlı olsun şimdiden sizin için yolunuz bahtınız açık olsun. ilişkiniz ne kadar süredir vardı acaba?

Canım gelişmelerden haberim yoktu şimdi okumaya fırsat buldum yazdığın mesajı.
İlerde ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacaksın.
Hiç üzülme bu geçimsiz adamla sonun olmazdı zaten.
Evlilikten de dönebilirdin.
Ucuz atlattın sen.
Aynı yaşlardayız seninle.
Benim de uzun süreli bi ilişkim var.
Bırak anneme laf etmeyi oflayıp puflasam annemle ilgili bir konuda birşey söylesem dahi tepki gösterir bana.
Kendi annemi bana savunur.
Yani demem o ki bu adamdan sana koca falan olmazdı.
Egoist herif böyleleri bir ilişkiyi de harcar, evliliği de , onca emeği de.
Hep sen eğilip büküleceksin, hep sen alttan alacaksın, yeri gelecek kendi aileni beyfendiye ezdireceksin .
Yok öyle.
Kurtulduğuna şükretmelisin.

Uzun ilişkinin sırrı saygısızlıklara göz yummak değil. Saygısız bir insana ömrünü paspas eden kimseye madalya da takılmıyor.
Küçük olan siz olduğunuz halde attığınız mesaj olgun ve aklı başında olan tarafın siz olduğunu gösteriyor. Verdiği cevap çok çocukça ve sığ. Ayrılmakla doğru kararı vermişsiniz bence. Hiç üzülüp pişman olmayın.

Kim kime ne oy veriyorsa versin sevgilin haddini fazlasıyla aşmış. Ayrıca seni de etkilemeye çalışıyor onun aklına uyup kararlarından vazgeçme parti değil genel anlamda söylüyorum.

Ve ben olsam baştan bu şekilde rengini belli eden adamla devam etmem.

Ben olsam, beni soğuttun kadından dediğinde, gülerek ya saçmalama , düzgün konuş fln derdim. Ama sert bir tepkiyle değil, gülerek ya canım aşk olsun saçmalama lütfen fln diyerek. Bana da biraz büyütmüşsünüz gibi geldi. Ayrıca herkes oyuna ne karışıyor demiş, tamam karışamaz ama ben de erkek arkadaşıma, şuna ver fln diyorum, verir vermez bilemem.

Annenizle aranızdaki konuları neden sevgilinize anlatıyorsunuz ki? Bilmiyor musunuz ki en ufacık tavizinizde sırrınızı anlattığınız kişi sizi onunla vuracak. Bu sadece sevgili için geçerli değil herkes için böyle. Ben bu tarz şeyleri her iki taraf içinde doğru bulmuyorum. Sevgilinizin yaptığı çok çirkin bir şey evet ama bu kozu onun eline siz vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…