Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İntikam alıp ne yapacaksınız ki? Aklınızı başınıza toplayın, gencecik kızsınız kendinize yazık ediyorsunuz saçmasapan bir anne-oğulun peşinde.

He ya muhabbet kuşu taşınmaz mı kız?
Annen niye kendi evinde bakmadı T theravenqueen
Arkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.

Alinin annesi utanmasa kusumu alkolik yapti dunurum diyecek
Iyi bari bak o kisimda iftira atmayi unutmus
Oysa ki iftirasiz gunu gecmez

Zaten Ali, annen ve kuş aşırı iyi niyetli ama anası orsbu işte işleri o bozuyo biraz ndnd hava sıcak yanarsın gülüm demiş demek ndnd resmen ağına düşürmüş anneni, kara dul

Dolapta soguk bira var icersin gulum yanarsin hava sicak
Gece uykudan uyandirip kusu sormalar
Ay nasil insanlarsiniz siz ayol

ya arkadaşlar bakın örnek olsun işte troll olacaksanız böyle olun canımızı yiyin

Tühhh rezil kadın. Sevgilisinin yanındayken kuşunu niye görmek istiyor. Annen de çok kibar bir kadınmış. Ben olsam orada bir kuş esprisi patlatırdım

Madem anneni bu kadar savunmayı biliyordun da, annene iftira atan kadının oğluyla hala ne işin var? Evime adam atmış demiş kadın, daha ne diyebilir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…