- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.227
- 833
- Konu Sahibi theravenqueen
-
Sapyo ya laf sokayım derken ben alıntılamamışımRezaletkgkfk
kdjskshsjs ya Allah aşkına bu neKonserde ali ve annesi kol kola dinliyorlar ben gariban gibi arkalarında duruyorum.
Ben mi tüycüğümAyyy bu ne?
Yeni üyeler gibin
Boş alıntılamışsın
Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
Nassı bildin kendiniBen mi tüycüğüm
muhabbet kuşu taşınmaz yoksa alinin annesi muhabbet kuşuna iftira atar
Tam o esnada dünürün balkonda bişeyler içiyordum, kuş öttü aklım karıştı.Nassı bildin kendini
Kxjdkjdjdjdjjd ay sesli güldüm ndndjdmuhabbet kuşu taşınmaz yoksa alinin annesi muhabbet kuşuna iftira atar
Arkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
Kuş tüm olanlara şahit ,canı tehlikede bence.muhabbet kuşu taşınmaz yoksa alinin annesi muhabbet kuşuna iftira atar
Gavak deniyordu,gavak ağacıSanki ona başka bişi deniyodu
Zaten Ali, annen ve kuş aşırı iyi niyetli ama anası orsbu işte işleri o bozuyo biraz ndnd hava sıcak yanarsın gülüm demiş demek ndnd resmen ağına düşürmüş anneni, kara dulArkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
hayvan kafesinde mutlu mutlu cik cik öterken ters kelepçe götürülüyomuş dlzjzkbzKuş tüm olanlara şahit ,canı tehlikede bence.
Dolapta soguk bira var icersin gulum yanarsin hava sicakArkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
ya arkadaşlar bakın örnek olsun işte troll olacaksanız böyle olun canımızı yiyinArkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
Tühhh rezil kadın. Sevgilisinin yanındayken kuşunu niye görmek istiyor. Annen de çok kibar bir kadınmış. Ben olsam orada bir kuş esprisi patlatırdımArkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
Nasıl yaniiiiya arkadaşlar bakın örnek olsun işte troll olacaksanız böyle olun canımızı yiyin
Madem anneni bu kadar savunmayı biliyordun da, annene iftira atan kadının oğluyla hala ne işin var? Evime adam atmış demiş kadın, daha ne diyebilir kiArkadaşlar ayrıntı vermedim uzun olur diye o annemin onlarda kalma mevzusu şu şekilde bu deli karı oğlundan habersiz manitasının yanına gidiyor ve o sırada ali annesinden kira sözleşmesinin fotosunu istiyor. O da evde olmadığı için tutuşuyor çarşıdayım diyor annemi arayıp zaten kuşa bakmaya geçeceksin onu da atar mısın dolapta soğuk bira var içersin gülüm hava sıcak yanarsın falan diyor. Annem de her yerden her şekilde story atan aşırı sosyal bir insan ve öyle atıyor her şey kadının bilgisi dahilinde zaten. Annemle görüntülü konuşuyorlar kuşu gösteriyor hatta gece annem uyurken uyandırıp tekrar kuşu görmek istiyor falan annem de sırf iyi niyetinden bir şey demiyor. Olay bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?