sevgilimin annesi beni istemiyor :(

ondan kesinlikle vazgeçmicem her şey yoluna girebilse keşke.benim ailem de sorun çıkartıyor artık çnkü 2 senedir gelicez lafları var ama gelen giden yok maalesef.ayrıca dediğiniz gibi sevdiğim bana çok düşkün.mesajın içimi ısıttı birazcık sağol :)

Sorunlu bi kadın demek ki bu. Daha ortada yaşanmış bi olumsuz vaka yokken yok beni eve almaz yok bebeği göstermez sağlıklı bi ruh yapısı olduğunu düşünmüyorum.
Oğlunu kaybedeceğini düşünüyor belki de senle evlenirse..

Gelcez gelcez diyip gelmedikleri için ailenin sorun çıkartması bence normal
Çünkü sen kız tarafısın sizin naz yapmanız gerekirken kaynanan olcak insan yapıyor nazı
İnş en kısa zamanda herşey yoluna girer :)

Kesinlikle katiliyorum!

işte kv nin aklındaki bu düşüncelerin doğru olmadığını bir şekilde göstermesi gerek konu sahibinin
ılımlı yaklaşsa güzellikle ikna etse nasıl olurki?
ama kendinden ödün vermeden, tepesine çıkarmadan kv yi !!!

doğru söylüyorsun aslında ama kadın hiçbir şeye yanaşmıyor ki arayıp konuşmak istedim sonuçta ben de oğlu da başka şehirlerdeyiz tek iletişim kaynağım telefon.ama telefonlarıma çıkmıyor kalbini kırarım kötü konuşurum demiş.hayır ben hiçbir şey yapmadım ki annesine neden böyle davranıyor çözemiyorm.olmadı gizlice gidip kıycam nikahı en sonunda o olacak :)

bence masraf etmemek için bir şeyleri bahane etmiş, hiç bi sebep yokmuş ama sen mutlu edemezmişsin onu. somut bir neden söylesin o zaman? aileni arayıp ben bi kuruş bi şey veremem kendileri yapsın ne demek? biz bişeye karışmayız siz yardım etcekseniz evlensinler demek. düğün zamanı hiç birşeye ellerini sürmezler, düğün dernek olup bittikten sonra evine çıkıp çıkıp gelmeyi bilirler, oğullarıyla da gülüm balım olurlar sen üzülürsün. güzelim sevgiline güveniyorsan sorun yok, ama evlendikten sonra tamamen değişip ailesine laf ettirmeyen eşini suçlayanları çok okuyoruz burada.arkadaşın dediği gibi onlarda kalmış olmanızın da etkisi olmuş olabilir, tabi bu aileye göre değişir ama.belki kalman için ısrar etmeleri zarf atmadır bakalım kalacak mısın gidecek misin diye denemiş olabilirler?bilemedim wallaha ama yine de acele etme dikkat et derim, umarım her şey gönlünüzce olur:)

Sevdigin annesini dize getirip olmasi gerektigi gibi davrandirtsin. Aksi aktirde burnundan gelir bu evlilik. Simdiden boyleyse

sen neden kaldın ki onların evinde ailen nasıl kabul etti bu durumu
hiç mi düşünmedin yarın arkamdan söylenirler diye
bence kayınvalide adayın da sırf kaldın diye iyi düşünmüyor
hevesli gibi ne o öyle

valla şuan milliyette bi haber var, çok üzüldüm, 22 yaşında kız 15 inci kattan atlayıp intihar etmiş, nişanlımı çok seviyorum anne baba beni affet diyede not bırakmış, aile anlaşmazlığı denmiş haberde
yani muhtemelen kaynana sorunu, bir yıl önce ayrılmış nişanlısından
ne gerek var gençlere bu kadar acılar çektrmenin anlamıyorum

Son düzenleme:

ben başka bir yerde kalacaktım ama kadın ailemi arayıp biz artık aile sayılırız o da benim kızım burada kalsın biz kötü insanlar değiliz tanıyınca göreceksiniz ben misafirim olsun istiyorum dedi.burada benim ailemin izin vermesinde bir sıkıntı görmüyorum ki ben olsam evladıma ben de izin veririm herhangi birinin evi değil sonuçta.sevgilimin annesinin de bu konuyu sorun etmediğinde de eminim canım

çok çok çok üzüldüm neden insanları bu denli canından edecek kadar mutsuz ederler.o gençler birbirlerinin gözlerine baktıklarında mutlu olabiliyorlarsa,sen de aile olarak mutlu olmayı bileceksin.her türlü farklılığa göz yumman lazım ya.benim kuzenim üniversite mezunu nişanlısı ilkokul.önemli mi?elini tuttuğunda içi ısınıyor,anlaşıyorlar,birbirlerini seviyorlar,aileler de ne güzel anlayışlı davrandı.Allah'ım sevenleri kavuştursun hep inşallah..

İşin gerçekten kolay değilmiş ama üzülerek diyorum ki seni oyalıyor. Oğlunu senin mutlu edemeyeceğini düşünüyorsa, mutlu edeceğine inandığı başka bir aday yoktur demi ? Bence birlikte çabalayıp bi an önce evlenmeye bak.

içinde bulunduğunuz durum kötü..maalesef ileride karşılaşacağınız tavırlar bundan eksik olmayacak gibi görünüyor..evet maddi açıdan sıkıntıda oldukları için ssize yaklaşamamış olabilir ama sizin mutsuz edeceğiniz düşüncesi bencilce düşünce..ayrıca ne olursa olsun gelip sizi istemeleri gerekiyor ailenize saygı açısından..haksızlıklara yapılanlara göğüs gerebilirim,ileride sorun etmem sıkıntı etmem ailesiyle görüşürümde,konuşurumda eşime yansıtmam diyebiliyorsanız beklemeden kendiniz hazırlıklara başlayın.kendinizi ezdirmeyin,değersiz değilsiniz..

cunku bu ülkede malesef cocuklarını insanlar bana bakacak bir mercii olarak doguruyor helede erkekse beklentiler kat kat artıyor biraz kaba br tabir ama gerçekten ogul degil başkada anlamalr yüklüyorlar

cnm bak iyi niyetinin farkındaym sonuna kadar da yanındayım ama burda yanlıssın bence. bnm eltimde evlenmeden kalmıs kaynanamlar bunu bana sözlüyken bile söyledler neyine güvenip geldi kaldı diye. kız evlatlar bende evlenenene kdr böyle bir girişimi olmamalı gelin ata binmiş ya nasip demiş ayrıca sevgili daha bu sen yüzde yüz güveniyor olabilrsin ama bak kk ya karısını pat diye terk eden erkeklerle dolu kaldıki sevgili bu yani

valla güzelim zaman kazanma falan değil bildiğin terbiyesizlik kız evini arayıpda öyle demek ne demek.... bu kadın sana kök söktürür bu kadından öyle herşeyi bekleme ne arar ne de 5 kuruş yararı olur sze
ikna olmuş gibi görünüyor zaman geçiriyor arayı iyice laçkalaştırıp uzaklaştıracak yani bu daha iyi günlerin

hep diyorum evlenmeden sevigli evinde kalmayın aileler istemez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…