Sevgilinin annesi seni ya gerçekten çok kıskanıyor
Hele de oğlu sana çok düşkünse kesin kıskanıyordur
Ya da gerçekten maddi durumu iyi değil
Ama nolursa olsun sakın birbirinizi bırakmayın gerçekten seviyorsanız..
ondan kesinlikle vazgeçmicem her şey yoluna girebilse keşke.benim ailem de sorun çıkartıyor artık çnkü 2 senedir gelicez lafları var ama gelen giden yok maalesef.ayrıca dediğiniz gibi sevdiğim bana çok düşkün.mesajın içimi ısıttı birazcık sağol :)
başka bir şehirdeler ve sen tanışmak için gidiyorsun. orada kalmanla ne alakası var istememesinin ? bunu geç bir kere. kafasında başka biri olabilir oğlu için düşündüğü ya da başka bir gelin profili olabilir ya da ya da ya da.... bu iş böyle olmaz. yetişkin kadın bu. adam akıllı gerekçe sunması lazım rızası yoksa. gık bık çocuk gibi yok mutlu edemezmişsin vs...
oğlu mu yakınmış ben mutlu değilim diye? oturup konuşmanız lazım. burada en büyük rol erkek arkadaşına düşüyor. arayı bir şekilde yapması en azından sizi bir araya getirmesi ve olayı açıklığa kavuşturmak için br köprü kurması lazım. bunu yapamıyorsa ikili oynuyordur.
Sorunlu bi kadın demek ki bu. Daha ortada yaşanmış bi olumsuz vaka yokken yok beni eve almaz yok bebeği göstermez sağlıklı bi ruh yapısı olduğunu düşünmüyorum.
Oğlunu kaybedeceğini düşünüyor belki de senle evlenirse..
başka bir şehirdeler ve sen tanışmak için gidiyorsun. orada kalmanla ne alakası var istememesinin ? bunu geç bir kere. kafasında başka biri olabilir oğlu için düşündüğü ya da başka bir gelin profili olabilir ya da ya da ya da.... bu iş böyle olmaz. yetişkin kadın bu. adam akıllı gerekçe sunması lazım rızası yoksa. gık bık çocuk gibi yok mutlu edemezmişsin vs...
oğlu mu yakınmış ben mutlu değilim diye? oturup konuşmanız lazım. burada en büyük rol erkek arkadaşına düşüyor. arayı bir şekilde yapması en azından sizi bir araya getirmesi ve olayı açıklığa kavuşturmak için br köprü kurması lazım. bunu yapamıyorsa ikili oynuyordur.
bence annesi nasılsa bunlar evlenmek için para biriktiripte evlenemez diye düşünmüş..siz para biriktrip evlenmeye kalkarsanızda ortaya başka bişey atıcak..bıktırma taktiği yapıyo..
seni oyalayarak ayrilmanizi bekledigini düsünüyorum malesef
sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz 2,5 yıldan uzun bir süredir ilişkimiz var ama kökü 8 senelik.Ailelerimiz birbirlerine uzak şehirlerdeler.buraya gelip ailemle tanıştı 1 hafta kaldı ben de onun ailesiyle tanıştım 5 gün kaldım yanlarında ama onlar gitmemi istemediler ondan öyle uzun kaldım.sebebini anlayamadığımız şekilde kadın oğlunu mutlu edemeyeceğimi söyleyip istemediğini söylüyor.belli bir sebebi yokmus yani bi saygısızlık ya da onun gibi bir şeyler yaptığımdan değil.tam 2 senedir nişanlanmak için uğraşıyoruz dil döküyoruz ama istemem de istemem diyor.sevgilim rest de çekse tatlı dilli de olsa olmaz diyor. en son da tamam ne haliniz varsa görün demiş ve annemi aradı.(bu arada benimle telefonda dahi konuşmaya yanaşmıyor).şuan ev kredisi ödüyoruz şu borcumuz var bu borcumuz var biz istemeye gelemicez.çocuklar kendi paralarını kendileri biriktirsinler ben bir şey yapamam gücüm yok dedi.bu ne demek?sizce zaman mı kazanıyor?bizi oyalıyor mu yoksa gerçekten ikna mı olmuş?bu arada çok uzun yazdım okuma zahmetine katlanıp cevap yazarsanız çok memnun olurum :)
sen neden kaldın ki onların evinde ailen nasıl kabul etti bu durumu
hiç mi düşünmedin yarın arkamdan söylenirler diye
bence kayınvalide adayın da sırf kaldın diye iyi düşünmüyor
hevesli gibi ne o öyle
valla şuan milliyette bi haber var, çok üzüldüm, 22 yaşında kız 15 inci kattan atlayıp intihar etmiş, nişanlımı çok seviyorum anne baba beni affet diyede not bırakmış, aile anlaşmazlığı denmiş haberde
yani muhtemelen kaynana sorunu, bir yıl önce ayrılmış nişanlısından
ne gerek var gençlere bu kadar acılar çektrmenin anlamıyorum
valla şuan milliyette bi haber var, çok üzüldüm, 22 yaşında kız 15 inci kattan atlayıp intihar etmiş, nişanlımı çok seviyorum anne baba beni affet diyede not bırakmış, aile anlaşmazlığı denmiş haberde
yani muhtemelen kaynana sorunu, bir yıl önce ayrılmış nişanlısından
ne gerek var gençlere bu kadar acılar çektrmenin anlamıyorum
ben başka bir yerde kalacaktım ama kadın ailemi arayıp biz artık aile sayılırız o da benim kızım burada kalsın biz kötü insanlar değiliz tanıyınca göreceksiniz ben misafirim olsun istiyorum dedi.burada benim ailemin izin vermesinde bir sıkıntı görmüyorum ki ben olsam evladıma ben de izin veririm herhangi birinin evi değil sonuçta.sevgilimin annesinin de bu konuyu sorun etmediğinde de eminim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?