Sevgilimin annesi bir anda vazgeçti

Hani siz alacağınızı kurtarmak için şimdi ayrılamıyordunuz, yüklü kredi çekmiştiniz? Ya madem düşünemiyorsunuz aklınız basmıyor millettin sayfa sayfa yazdığı yorumları niye görmezden geliyorsunuz? Kadın tabi yapışır size, özel şöförlüğünü bile yapıyorsunuz. Sevgiliyken elin herifiyle ortak kredi çekip bilezik alınca evlilik garanti mi oluyor? O yetmiyor başkalarıyla yazışıyor görüşüyor bu adam. Az zararla kurtulmak varken belaya batmaya koşun. Kız tarafının yapacağı nişanın gününe bile adamın annesi karar veriyor. Evlilik de evlilik koca da koca.

Haklı kadın izin almadan tuvalete bile gidilmemeli yani, raporsuz kafanıza göre iş yapıyorsunuz hayırdır siz 😏

Bir buçuk senedir ilişkim var aileler tanıştı ve hiçbir sorun yoktu gayet iyiydik aileler birbirine gidip geliyordu anlaşamadığımız bir durum yoktu sadece babam biraz karamsar davranıyordu
Sonra sevgilimin annesi bir ay içinde nişan istedi bizde babamın karamsar olduğunu söyledik bu olaydan kısa bir süre sonra annem sevgilimin annesine bişey demeden köye gitmiş kadında biz nişan düşünüyoruz bize hiçbir şey demeden çekip gitti diye anneme kızmış şimdi telefonlarımıza bakmıyor istemiyorum bir daha gitmem kapılarına diyormuş sevgilim ben senden vazgeçmem diyor ama anneside bir haftadır geri dönüş yapmıyor ne yapmalıyız böyle bir durumda isterken bir anda böyle yapması
Sen çok işin içine girmişsin ben sana bişey diyim mi iş ciddiye bindikten sonra çiftler biraz geri kalıp büyüklere bırakmalı. Seni ailenden usuluna göre istiyeceklerse biraz naza dayanıcaklar ozaman kız almak kolay olmasın okadar da değil yani 😀 en ufak şeyde kusura bakma tabiri caizse G*t atıyorsa kaynanan demek ki bahane arıyor annem dakka da bir gittiği yerleri rapor mu etmeliydi? Sen çok tezcanlısın fazla hevesli durursan bu iş yaş. Biraz büyüklere bırak tecrübem sabit der geçerim. Yani sevgilin seni istiyosa istediği kadar Trip atsın bişey engel olamaz. Ayrıca siz kalkıp niye babam kararsam diyosunuz bu zaten nasılsa istemiyo e biz de pek gönüllü değiliz demeye getirmek gibi bişeye benzedi. Açmıyosa açmıyo telefonu neden ısrar edip evlenmeye bukadar meraklı davranıyosunuz bir laf var ,Ağır taş yerinden kalkmaz .. anlayana ☺️

karamsar nedir yahu..
babam karamsar mı dediniz?
haber mi bekliyorlardı ki anneniz rapor mu veeecekti sevgilinizin annesine köye gidiyorum diye.
tanışmışlar isteme yok birşey yok.
ne haberi bekliyordu kadın.
Muhtemelen çekimser demeye çalışıyor.

Adam sadakatsiz ,yiyici çektiği kredi ödesin, evlenirseniz size neler yaşayacağınızı söyleyeyim.... Anasının her nazını , lafını çekeceksiniz,cicim ayı bitmeden minnoş kocanız başka aşklara yelken açacak,Siz önünde fazlalık var diye taptığınız öküz için annenizi babanızı ezip karşı tarafa da ezdireceksiniz.Siz çalışacak adam yiyecek.Ama bunlar önemli değil Erkekkkk için ömür verilir,ne yapalım sizde ömrünü boşa harcayan kadınlar ordusunun bir neferi olursunuz bol şanslar....

Önceki konuları bilmiyorum.
Sadece bu konudaki olaya yorum yapacağım.
Oğlanın annesi az bile yapmış.
Ben olsaydım peşinden mi koşacağım baba karamsarsa hadi bay bay.
Bunun prenseslikle ne alakası var
Neden tatilimi erteleyeyim banane der keyfime bakarım.

Back
X