sevgilimin annesi elini opturmuyor

Önceden öpturuyormus şimdi öptürmuyor:deli: Ya bir hata yaptığını düşünüyor ya da iş ciddiye bindi seni istemiyor.
Öyle bi şey olduğunu sanmıyorum.. annem de ilk zamanlar elini verirdi gelinimize şimdi vermiyo ama yanaklarından öpüp sarılır konu sahibinin müstakbel kvsi gibi.. çok da sever gelinini gözünden sakınır.. o mutsuz olucak diye aklı gider gözleri dolar :)

Benim eşimin annesi ve babası da öptürmezler ellerini. Daha şimdiye kadar bir kere bile öpmüşlüğüm yok; hiç beni istemediklerini düşünmedim.

Önceden elini öptürüyor fakat şimdi öptürmüyorsa "Ne gerek var her seferinde, aramızda bunların önemi yok" diye düşünüyor olabilir bence :)

Ee opme sende cok mu lazim :110:
Benim annem babam da opturmuyor
Yoksa beni disliyolar mi :skandal:

İyi geceler. Yeni uyeyim. Birseyler danışmak istiyorum. 3 senelik bir beraberligim var. Ben 20 sevgilim 22 yaşında. Birbirmizi çok seviyoruz. Aileler tanışıyor . Yalnız bir sorun var . Ne zaman sevgilimin evine gitsem annesi bana elini opturmuyor . Herkese veriyor elini bana vermiyor. Sizce neden ?
istemiyo seni ondan.

Seni istemiyor bu kadar basit, erkek arkadaşından niye sormasını istedin ki ? Konuyu bide dillendirmiş oldun.

Günaydın.
Benim kendi babam ve kayınvalidem öptürmez asla elini.
Babamın el öpme tarzı değildir.
Kayınvalidem de sarmaşıp ıslak ıslak öpmeyi sevenlerdendir.

Kimseye öptürmese anlarım da tek sana öptürmemesi tuhaf.
Bence el öpmekte çoh hoş birşey değil zaten boşver daha iyi. :KK51:

Müstakbel kv nin evine her gittiğinde niye el öpmeye yelteniyosun ki?
Ben sadece bayram seyran zamanı öperim mesela. Onun dışında sarıl öp bitti gitti. Bi de aranız iyiyse takılma boşver.
Zaten sağlıklı bişey değil :KK6:

eskiden öptürürdü şimdi öptürmüyor vs demişsiniz

görüşme sıklığı artmıştır

sizi de evin ahalisi görürü artık öptürmez

siz kendi annenizin elini zırt pırt öpüyor musunuz

ne bileyim 10 gün tatile gittiniz geldiniz annenizin elini mi öpersiniz

en fazla bayramda diyeyim

İyi geceler. Yeni uyeyim. Birseyler danışmak istiyorum. 3 senelik bir beraberligim var. Ben 20 sevgilim 22 yaşında. Birbirmizi çok seviyoruz. Aileler tanışıyor . Yalnız bir sorun var . Ne zaman sevgilimin evine gitsem annesi bana elini opturmuyor . Herkese veriyor elini bana vermiyor. Sizce neden ?
Seni istemiyor vs gibi lafları hiç takma çünkü inanalakası yoktur kayinbabam benim için deli olur kızı olsa bu kdr sevmez belki ama elini bazen verir bazen de saol kizim der opturmez hatta bazen selamlasmaz bile bu artık aile gibi görmenin verdiği birsey emin ol

Tatlım yaptığın güzel bir davranış, belki kadincagiz seni kendine yakin gördügü için yapiyordur, başka türlü soğukluk yoksa mutlu bile olabilirsin bu duruma

yavas ol gelinim degilsin mesajı veriyor sende öpmeye calısma o derece soguk ol ama sevgilinin yanında sıcak ol.baktı oglunu alamaıyp senden ilerde cici kaynanayı oynamaya mecbur olur

Gayet normal değil mi ? Benim kendi annem babam bile anneler-babalar gününde ellerini öptürmezler, bence gayet normal. Benimde sevgilimin annesi öyle yalnız olduğumuz zamanlarda elini öptürmez. Ama bir toplulukta olduğumuzda elini öperim. Hatta bir gün sordum normalde öptürmüyorsunuz toplulukta öpmeme karşı değilsiniz diye, bana kalsa hiç öptürmeyecegim ne gerek var öyle şeylere ben senin saygını sevgini zaten biliyorum demişti.

Back
X