Sevgilimin annesi türbanlı mı değil mi anlayamıyorum

Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum

Ablacım sana ne bu kadının saçından? Ailen saça başa çok meraklıysa senin saçını kapattırsın???

Bu ne hadsizlik yahu, bu adam umarım seninle evlenme hatasına düşmez!!

Ben hep diyorum: kadinlara olan baskilar sirf bublara canak tutan baska kadinlar oldugu icin de bu kadar rahat devam ediyor. Tipki bu konuda gibi

Ay ben bir de ayrıntıyı kaçırmışım
Konu sahibi açık
Ama ailesi kendisine laf etmek yerine kolları gözüken dünürlerine takılacak öyle mi?

Aklıma son derece kötü bir aile tablosu geldi.
Konu sahibi ailenizi nasıl lanse ettiğinizin farkındasınızdır umarım.

Hani bazı tipler vardır, kendi kızları 30. sevgiliyi değiştirir laf etmez ama elalemin kızı kot giysin hakkında dedikodu yayar hemen
Öyle bir yapı canlandı gözümde

Sizi ve ailenizi ilgilendiren hiçbirşey yok.
İlla merak ediyorsanız sevgilinize sorun.
Burada merak ettiğim şey açık fotoğraflarını paylaştığını oğlu biliyor mu? Ben de kapalıyım ve paylaşılmasını istemezdim.
Ama annesi biliyorsa yine sizi ilgilendiren bişey yok.

Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Abartıyorsnz !!

Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Evet sana ne
Hatta
SAAANAaaaaaaaaNeeeeeeeeeeee

Sizi de ailenizi de ilgilendirmez. Bunu bile sorun edip buraya yazarak ne kadar sığ bir insan olduğunuzu ortaya çıkardınız. Ayrılın, karşı taraf da kendi yoluna baksın. Bırakın artık insanların giyimini kuşamını, nerde nasıl giyeceğine herkes kendisi karar verir. İnanç kalptedir. İnsanların inacını yaşama şekli de kimseyi ilgilendirmez. Sizin haddiniz değil bunu sorgulamak.

Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Paylaşmış işte. “O halde” fotoğraf paylaşmak istemiş ve paylaşmış. Engel olabildiniz mi? Hayır. Çatlasanız da patlasanız da paylaşmış. Negzel yapmış.

Back
X