Sevgilimin annesi türbanlı mı değil mi anlayamıyorum

Ay ben bir de ayrıntıyı kaçırmışım
Konu sahibi açık
Ama ailesi kendisine laf etmek yerine kolları gözüken dünürlerine takılacak öyle mi?

Aklıma son derece kötü bir aile tablosu geldi.
Konu sahibi ailenizi nasıl lanse ettiğinizin farkındasınızdır umarım.

Hani bazı tipler vardır, kendi kızları 30. sevgiliyi değiştirir laf etmez ama elalemin kızı kot giysin hakkında dedikodu yayar hemen
Öyle bir yapı canlandı gözümde

Kendisinin acik olmasi ayri ironi, ama biri "ay vay ailem ne der" modunda ise halen, bi zahmet evlenmek icin büyümeyi beklesin. Aynisi erkek icinde gecerli. Baskalarin hayatina saygi duyamayan baskalarinin hayatina girmesin.

İnsanları eleştirmeden önce kendinize de bakmiyorsunuz. Aileniz nasıl muhafazakar siz açıkken onu anlamadım.Bence önce bu konuyu takılın. Annesi ister kapatır ister açar .Bu sizin ilgilendirmez.Sizede düşmez
Kendi çocuklarına yetmeyen güç elalemin annesine yetecek sanıyorlarsa...

Kendisinin acik olmasi ayri ironi, ama biri "ay vay ailem ne der" modunda ise halen, bi zahmet evlenmek icin büyümeyi beklesin. Aynisi erkek icinde gecerli. Baskalarin hayatina saygi duyamayan baskalarinin hayatina girmesin.
Kendisi açık mi onu anlamadım
Eğer kapali ise ve kv olucak kişi fotoğraf paylaşmış deyip duruyor ya bu fotoğrafta konu sahibi varda izinsiz paylaştıysa bu olmamaış diyecektim sordum kendisine kapalımısin diye cevap gelmedi ama
Kv adayı kendi fotosunu paylaştıysa ister açık ister kapalı ister mayolu paylaşır kime ne..

Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
Siz neden açıksınız? Savunduğunuz şeyle ne kadar tezatsınız. İnsan kapanınca mı müslüman olup bunun gerektirdiği şekilde yaşamak zorunda? Siz açık olduğunuz için size caiz ama o kapalı olduğu için yapamaz, bunu mu demek istiyorsunuz? Herkes dilediği gibi yaşamakta özgür. Fotoğraf da paylaşır, istediği gibi de gezer. Sizi il gi len dir mez!!!

Bunu biz bilemeyiz.
Sizin için önemli ki kafaya takmışsınız, o zaman sorun.
Bu şekilde geleneksel olarak mı örtünüyor yoksa dini inanışımdan mı öğrenirsiniz.

Fotografini paylaşmış diyorum evde herkes açık olabilir ama o halde fotoğraf paylaşmaz onu anlatiyorum
E tamam da size ne?
İster paylaşır ister paylaşmaz,size ne?
Peki siz neden açıksınız?

Anlamayın o zaman?
Türbanlı olan annesinin açık fotoğrafını paylaşan erkek arkadaşınız saygısızmış onu anladım ben konudan derdiniz bu olsun bence

Back
X