- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
Ortada ciddi bir durum yada adım henüz yokken kadın napsın. Gayet olgun ve makul davranıyor bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha sevgililikte ne olacaktı. Annesi ilkeli bir kadın belli ki. Belki oğluna evlenmeyeceğin sürece beni sevgililerinle tanıştırma iş ciddiye binerse tanışırız demiştir. Benim annem demişti ordan biliyorum. Anormal bir durum göremedim.Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Ablamda hiç konuşmuyor. Henüz resmiyete geçmediği için konuşmuyor. İşler ciddiye bindiği zaman konuşmak istiyor. Oğlu evlenme teklif etsin sonra tanışalım aileler tanışsin vs. İstiyor.Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Peki neden hiç selam söylemiyorsunuzAa erkek kardesimin kiz arkadasi sen misin?? O da annen de ablan da telde bana hic selam soylemiyorlar beni yok sayiyorlar diye tutturmustu da.
Bazı insanlar öyledir bende oğlumun bana sürekli kız tanistirsin değil de sevdiği kızı evlenecem dediği vakit getirmesini isterimKızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
nerde bu akilli kayinvalideler kafayi yiycem benim niye yok boylesi ya
sabrimin son sinirindayim bu kadinin oglunu sutlayip bi 15 sene seninkini bekleyebilirim her anBurdayım az bekle büyütüyorum![]()
sabrimin son sinirindayim bu kadinin oglunu sutlayip bi 15 sene seninkini bekleyebilirim her an![]()
Kasitli bir sey degildi elbette. Zaten her telde konustugu arkadasina uzun zamandir gormedigimiz ya da cok sevdigimiz biri degilse selam yollama gibi bir adetimiz yok. Daha bir iki aydir cikiyorken bunu soylemesi buldumcuk oldugunu dusundurmustu bana sahsen. Annem de ortada fol yok yumurta yok, bakalim is ciddilesecek mi kafasindaydi. Ama tavirli vs degildi. Selam yollamamalari sizi istemedikleri veya yok saydiklari anlamina gelmiyor konu sahibi. Temkinli ve mesafeli olmayi tercih ediyor olabilirler. Hos benim kardesim ayran gonullu oldugu icin her kiz arkadasiyla kanka olsak yanmistikPeki neden hiç selam söylemiyorsunuzbir fikir olur konu sahibine