Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz
Tanıştırma merasimleri olalı birkaç ay oldu bu yaz nişan seneye de düğün planlıyoruz.
Annesi geçen gün oğluna ‘X beni niye aramıyor filan dedi’ bende henüz söz nişan yapmadığımız için akıl edememiştim ama aradım muhabbet ettik. Geçen gün de o beni aradı ortada henüz nişan bile yokken ‘evlenince çok uzatmadan çocuk yapın kızım, ben oğluma da söyledim. Ben henüz yaşlanmadan hemen yapın ki çocuğunuza ben bakayım’ dedi. Torunuma ben bakmak istiyorum filan dedi.
Güleryüzlü biriyimdir beni sevdiklerini hissediyorum ama şimdiden böyle şeyler söylemesi bana pek doğru gelmedi heniz ortada birşey bile yok. Ayrıca çocuğum olursa asla bir başkasının evime yerleşip bakmasına müsade etmem çünkü taşıyıcı anne gibi olmak istemiyorum ayrıca evime birileri yerleşsin de istemiyorum (uzak bir şehirde olduğu için işlerimiz, kv ile aynı yerde değiliz)
Kimseye anlatmadım ama kafama takıldı.
Birde sürekli fakir edebiyatı yapıyor. Alttan alta birşey talep etmiyim diye sanırım ileride evlenince. Muhabbet ederken ‘biz pek altın da takamayız durumumuz yok, ev alamayız’ filan dedi.
Yani kimsenin birşey beklediği yok zaten ama bu muhabbetler pek hoşuma gitmedi kinlenmek istemiyorum şimdiden.
Birde burada bir ton şey okuyoruz herkes kv ile mesafeli olmak lazım filan dediği için aramamıştım.
Bende bu sebeple konuyu açtımSahsen acik sözlü olma taraftariyim. Yani öyle pat put kirmaya gerek yok. Ama gereken cevaplari bastan verin ki insanlar farkli düsüncelere kapilmasin. Para konusunda tedirgin olmasina da pek sasirmadim cevreden neler istendigini duyuyoruz
Ne şekilde pekiSize fakir edebiyatı yapana siz de tembel edebiyatı yapın. Yapın ki hem çalışıp hem de oğluşuna bardağını dahi kaldırtmayacağınız, bir de üstüne kaynana kahrı çekeceğiniz fikrine kapılmasınlar. Rahatınıza düşkün olduğunuzu, rahatınızı bozup evlenmeniz için ikna edilmeniz gerektiğini belletin bir güzel.
Müstakbel kaynana nasıl yapıyorsa o şekilde.Ne şekilde peki
Bende bu sebeple konuyu açtım
Ne bileyim ‘teyze her çocuğa doğru olan annesinin bakmasıdır’ desem erken gibi geldi bunu demek
Bilmiyorum kırmak istemedim sanırım
Bune ne cevap verdiniz? Ya ben gerçekten bu tarz sacma sorularda yakinimdan birine cidden ters cevap veririm ama bu tarz kisilere ne denir kievlenince çok uzatmadan çocuk yapın kızım, ben oğluma da söyledim. Ben henüz yaşlanmadan hemen yapın ki çocuğunuza ben bakayım’ dedi.
HiçbirşeyBune ne cevap verdiniz? Ya ben gerçekten bu tarz sacma sorularda yakinimdan birine cidden ters cevap veririm ama bu tarz kisilere ne denir ki
26-28Yaşlarınız kaç peki?
Mükemmel cvpSize fakir edebiyatı yapana siz de tembel edebiyatı yapın. Yapın ki hem çalışıp hem de oğluşuna bardağını dahi kaldırtmayacağınız, bir de üstüne kaynana kahrı çekeceğiniz fikrine kapılmasınlar. Rahatınıza düşkün olduğunuzu, rahatınızı bozup evlenmeniz için ikna edilmeniz gerektiğini belletin bir güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?