• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

Şunu bir düşünün, beni doğurmamış benimle hiç bir geçmişi olmayan bir kadın sırf oğluyla sevgiliyim diye bana bunları söyleme hakkı buluyor. Ben de bir annenin evladıyım kızıyım, bu yaşıma kadar ne istersem onu giydim ve gayet usturuplu namuslu bir genç kızım. Kim olursa olsun bir kadın bana bunları söyleyemez. Kim olursa olsun bu kadının söylediklerini gelip bana aktaramaz. Bu benim kişiliğime ağır hakaret bunu kabul edemem sahibine iade ederim. Sevgilim de düşünür kararını verir. Gram taviz vermeyeceğim şeyleri kabullenirse devam ederiz, kabul etmezse devam etmeyiz.

Biz bunu istiyoruz sizden. Kimse sevgilinizle kavga etmenizi kapışmanızı ayrılmanızı istemiyor. Sadece kartları baştan açın. Bence sevgiliniz de safın önde gideni. Annesini kırmadan herkesi mutlu ederek bu işleri çözeceğini düşünüyor. Nikahtan sonra iki taraf da savaş meydanına inecek. Bunca yıllık tecrübelerimize kulak verin, annesinin tarafını tutacak çünkü bunca yıllık annesi. O büyütmüş yetiştirmiş, kendisi karşı gelemediği için sizin de karşı gelmenize izin vermeyecek.

Annesi oğlunun sadakatini ölçmek için devamlı sorun çıkartacak ve her seferinde kazanacak çünkü oğlu kendi tarafında. Bugün giysi yarın başka bir şey... Garantiniz var mı olmayacağına dair? Biz size garanti verebiliriz ama. Bunun çözümü basit, sevgilinizle konuşun ve rest çekin. Ya git annenin istediği gibi biriyle evlen ya da ben böyleyim işinize gelirse deyin. Bakalım işlerine gelecek mi?
Anamız dese zaten kavga dövüş bi carlarız ki sanki o bizi doğurmamışş

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Ne demek nasıl toparlayacağım durumu? Ben toparlanacak bir durum görmüyorum. Erkek arkadaşın seni tanımıyormu? Nasıl giyindiğini bilmiyormuydu? Eeee evlenince değişir, ben uyanırım onu. Yok ya Sen kimsin?

Bak kızım kimse için değişme. Şimdiden taviz verirsen öyle gider.

Helede annesinin karışmaya hiç hakkı yok. Benimde oğlum var, evleneceği kıza karışmak ne haddime, ne kadar ayıp.

Ben evlenirken eşime şart sundum. Evlendikten sonra kıyafetime, makyajıma karışmayacaksın dedim 1 kere karışmadı. Ailesi karıştığı zaman herkesin cevabını verdi.

O nedenle çok iyi düşün. Başkaları için yapmak istediklerinden vazgeçme. Ne yaparsan yap, insanları memnun edemezsin.

Evlenince ağırlık çöker zaten demesinin meali, üzerine kara bulut gibi çökeceğim o ağırlık ben olacağım demek.
Bu kadar nasıl kör olabilirsiniz.
Taviz tavizi doğurur. Az kapalı giyinin sonu komple kapanmanıza gider

Back
X