- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Hadi hadi ağlama yorumunu beğendim en azındanÇok alındım gidip ağlicam şimdi beni beğenmrmiş ühühuüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hadi ağlama yorumunu beğendim en azındanÇok alındım gidip ağlicam şimdi beni beğenmrmiş ühühuüüü
Yani bu bile sinyal size aslında zira evlenince öyle sihirli bir değnek değmeyecek size,siz böylesiniz anne,babanız karışmıyor,erkek arkadaşınız sizi böyle gördü beğendi,böyle kabul etmesi gerekirken,evlenince değismenizi bekliyor. Madem öyle istediği gibi giyinen birini bulsaymış. Degismezseniz zaten sizinle kavga edecek,onu giyme bunu giyme diye,sadece evlenmeyi bekliyor.Erkek arkadaşım evlendikten sonra bana bir ağırlık gelebileceğini ve değişebileceğini düşünüyor öyle bir beklentide olmaması gerektiğini söyledim ama o değişirim gibi bakıyor çok intatlaşmıyır
Teşekkür ederim yorumunuz için kıyafet konusunda korkularım oluştu ancak kendisiyle sohbet muhabbet enerjimiz acayip tutuyor bu durumda ne yapmalıyım bunları silebilir miyim bi kıyafet için sizde hak verirsinizYani bu bile sinyal size aslında zira evlenince öyle sihirli bir değnek değmeyecek size,siz böylesiniz anne,babanız karışmıyor,erkek arkadaşınız sizi böyle gördü beğendi,böyle kabul etmesi gerekirken,evlenince değismenizi bekliyor. Madem öyle istediği gibi giyinen birini bulsaymış. Degismezseniz zaten sizinle kavga edecek,onu giyme bunu giyme diye,sadece evlenmeyi bekliyor.
Yahu sizene kadının neresini açıp kapayacağından? Ne giyeceğinden? İster kapanır simsiyah çarşaf giyer ,isterse göbeğini açar,mini etek giyer. Kimse kimin ne giyeceğini kendine bu kadar dert etmemeli. Açık yada kapalı farketmez,özgür insanlarız,bize düşmüyor kimseye ne giyip giymeyeceğini söylemek. Aklı olan insan kendi karar verebilir pekala nerde nasıl giyineceğine. Size göre hoş olur olmaz o sizin probleminiz,karşınızdakini bağlamaz ki.Siz neden bibibellayı savunuyorsunuz ki evet mayolu fotoğrafım var onun vardır yoktur bilemem ben üslubundan hoşlanmadım 42 yaşına gelmiş totomu alıcam vs demesi buradaki profilinde var ama mayolu fotosu üye olmayanda girip bakılabiliyor anladığım kadarıyla herkese açık instagramda benim sadece arkadaş ve ailem var tanımadığım etmediğim insanlar yok
Ama mutlu olabilecekmisiniz sürekli kendinizi bilmiyormuşsunuz gibi kıyafet konusunda sürekli annesi dahil size karışılınca?Teşekkür ederim yorumunuz için kıyafet konusunda korkularım oluştu ancak kendisiyle sohbet muhabbet enerjimiz acayip tutuyor bu durumda ne yapmalıyım bunları silebilir miyim bi kıyafet için sizde hak verirsiniz
Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Bu sevgilinizin aslında kendi düşüncesi. Önceki fotoğraflarına yorumları da o şekilde. Sevgiliniz sizi gösterdiğinde kadın bu ne biçim kız, çok çirkin, çok açık vs vs dese bile sevgiliniz size ya göstermemiş gibi davranmalı ya da açık açık yalan söyleyecek hoşuna gitti diye. Yok burada biz her şeyi konuşuruz, ben istedim sıkıştırdım söyledi diye de kandırmaya çalışmayın kendinizi.Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış.
Uyum saglamak istiyolarsa onlar acılsın asdfdKimse benim ne kıyafetimi ne dekoltemi ağzına bile alamaz, eşim izin vermez. Kaynanam da kendisini ilgilendirmeyen konularda fikir belirtecek kadar densiz biri değildir.
Böyle birine denk geldim, muhafazakar bir aileydiler. Hiçbir şeylerine de uymadım. Ben neden uyacakmışım? İşim olmaz. Keser atarım.
Evlenince agırlık gelecek ya muhtemelen kol kola gezemezlerSevgilinizin annesi konuşur da onu konuşturan sevgiliyi ne yapacaksınız. Koca diye kolunuza takabilecek misiniz?
burdaki yanlışlarSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
evlenince ağırlık nedir ajfşaa otomatik +30 kilo mu oluyor?Erkek arkadaşımın şuana kadar pek bir müdahalesi olmadı biraz daha kapalı giyinmemi istiyor kendi içinde ama bir yaptırımı olmadı. Şimdi annesinin gazına gelir mi bilmiyorum ama annesini benim ileride daha çeki düzen vereceğimi söylemek ikna ediyor sanırım banada sürekli şimdi böyle konuluyorsun evlenince bi ağırlık gelir zaten kendine giymezsin diyor
Yanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici bence
Cesaret edemediğim neymiş o kadar açmak zaten cesaret etmek istediğim birşey değil veya büyüklere saygısızlık yapmak. Ben kimseyi kırmadan orta yol bulmaya çalışıyorum kendimden fedakarlık yapacağımı kim söyledi
Ben de aynen öyle dedimUyum saglamak istiyolarsa onlar acılsın asdfd![]()