• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

Değişmek istemediğimi söyledim bu şekilde mutlu olduğumu ileride kendim istersem değişebileceğimi belirttim ama kendisi kendimin isteyeceğinden çok emin nedense
Meali yiyorsa değişme işte. En iyi ihtimalle minilerini bikinilerini saklar. Psikolojik baskı yapar. Annemlere giderken bunu giyme, bunun yakası açık düğüne olmaz vs. Bi bakmışsın uyum sağlamışsın.,🤣

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
ay daral geldi bana. Bu olanlardan sonra onda oluşan ön yargının milyonda biri sende oluşmadı mı??
biraz kişiliğini koru lütfen ya. Ne bu böyle?

Birebir yaşandı birebir. Erkek arkadasiniz annesiyle aynı düşünüyor bu konuda. Eğer aynı dusunmeseydi size anlatmazdi zaten. Ama işin sonu şuna çıkıyor ya ayak uyduracaksin ya da bu diyardan gideceksin. Ortası yok bu işin maalesef. Herkes her şeyi kabullenemiyor, yipranirsiniz. Yani ya biraz fedakarlık yapacaksınız ya da ben boyleyim diyip gideceksiniz. Bu seçim size ait

Şimdiden annesine "evlenince değişir" minvalinde konuşuyosa sorununuz büyük demektir. Ki size de değişmenizi beklediğini ifade etmiş zaten. Şimdi tatlı tatlı söylüyor bunu ama evlenince "evli barklı kadınsın utanmıyosun bunları giymeye" falan boyutuna gelecek işler. Ben sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biriyle çok zorlamamanız taraftarıyım, ama illa bile bile lades diyecekseniz bari karşınıza alıp "ben böyle biriyim ve sen beni böyle sevdin, evlenince de değişmeyeceğim. Ya beni ailen ve sen olduğum gibi kabullenirsiniz ya da kendine uygun bi kızla birlikte olman ikimiz için de daha iyi olur" gibi bir konuşma yapın bari. Yoksa başınız ağrıyacak.

Kızım büyüse bana bu sorun ile gelse, … biz sana hiç mi birşey öğretemedik derim.

Kendine gel konu sahibi, insanlar uzaya araba gönderdi , fanusta cenin yetiştiriyor, sen gelmiş ilerde bağnaz sevgilim yumuşar mı diyorsun. Yasın da küçük değil 27 olmuşsun .

valla istesende istemesende genel olarak kiyafet degisiyor bebek olunca o guzel fizigin kalmayinca paylastigin fotolarda selfie oluyo zaten。😂😂😂 sahsen oyle olda da gayet rahattim gobek sorunu cikti daha usturuplandim😂😂

Back
X