- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
SAKIN laf dalaşına girmeyin duymamazlıktan gelin...he heeee bildiğinizi okuyun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi halt edecekmiş ne diyeyim.![]()
Kankiniz Dexter banlandı. Çok evli olmanin sonucu.Takiliyorum sana ya :) topigine evlileri almamanin kuyruk acisini yasiyorum![]()
Meali yiyorsa değişme işte. En iyi ihtimalle minilerini bikinilerini saklar. Psikolojik baskı yapar. Annemlere giderken bunu giyme, bunun yakası açık düğüne olmaz vs. Bi bakmışsın uyum sağlamışsın.,Değişmek istemediğimi söyledim bu şekilde mutlu olduğumu ileride kendim istersem değişebileceğimi belirttim ama kendisi kendimin isteyeceğinden çok emin nedense
Kankiniz Dexter banlandı. Çok evli olmanin sonucu.![]()
Yooo bilmiyorum. Iıh bilmem ben.Kankim mi varmis benim vay be. Bekarlar da banlaniyor diyolla belki sen bilirsin![]()
ay daral geldi bana. Bu olanlardan sonra onda oluşan ön yargının milyonda biri sende oluşmadı mı??Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Evlilik ağırlığı gelirmiş kendimde dikkat edermişim o zaman
Evlenince kadınlara öyle bir güncelleme gelmiyor. Ne saçma şey. Çok mu çaresizsiniz, bu adamla berabersiniz hala?Evlenenler daha oturaklı giyiniyormuş bende evlenince çeki düzen vermek istermişim kendiliğimden
Ne kadar kolay söylüyorsunuz uzak dur diye. Aynı durumu yaşasaydınız sizde uzak mı dururdunuz hemenYeni nesil kayınvalideye bak stalk yapmış!!!
Çok şükür yırttık biz!
Uzak dur bence oğlundan da annesinden de!
Çaresizlik değil sevgiEvlenince kadınlara öyle bir güncelleme gelmiyor. Ne saçma şey. Çok mu çaresizsiniz, bu adamla berabersiniz hala?