- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
biraz pozitif de düşünmek istiyorum aslında yani şöyle ki
hani dedi ya benm kızlar liseye giden o...lar gibi değil diye...
sonra da sen alınma diye sen aslında lise mi okuduğunu düşünuyorsun derken aslında liseli olmadığını ima etmek istemiştir
söylem tarzı nasıldı sen daha iyi bilirsin...
Hani kızlarını över gibiydi .
Ama bana dedi anladım .
Sen kendine okuyorum deme senin okuduğun okul değil ker kızın okuması lazım falan dedi .
Ama iğneleyici bir ses tonuyla ..
Kaç yaşındasın? Ailen ne kadar biliyor bu ilişkiyi? Erkek arkadaşın kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Merak ettim....
Yerinde olsam ne kadar seversem seveyim soğurdum ve ayrılırdım. Eğer annesini savunmamış olsaydı bi nebze, ama şu anda sakın devam etme bence. Çok mutsuz ve pişman olursun. Başka birini bulamam evlenecek diye düşünme emin ol çok daha iyilerini bulursun. Kendi değerini bil. Ne biçim bir iştir ya hu, oğluna istemiyorsan bile bu şekilde mi yapılır ? Gerçekten çok ayıp terbiyesizce ve aşağılayıcı. Erkek arkadaşından da hayır gelmez buna emin ol. Onlar seni istemiyor, oğluna layık görmüyor bariz.
Benim de .shım...:26:
okul okumayıp napiyorsun,şarkı mı okuyorsun
lise diploması değil ,boş kağıt mı tutuşturuyolar eline?
sinirlerim bozuldu...:44:
Off .sKonusmaya bakarsan annesi senden pek hoslanmiyor herhalde,
onlar ne bicim laflar öyle ve sevgilinin susmasi cok yanlis,
birlikteligini bi gozden gecir bence...
çok çirkin, siz sanki sürekli birileriyle olan biri miydiniz de bunları söylüyor.. 5 yıllık uzun bir ilişkiniz olmuş. bu kadar uzun olmasa bırakın derdim.. erkek arkadaşınızın tavrı da hoş değil.. bir daha benzer bir şey olursa düzgün bir dille ifade etmeniz lazım esasında, sonuçta ileride sorunlar çıkar ve ayrılırsanız daha kötü. sevgiliniz görmezse yada görmezden gelirse siz tek başınıza kalabilirsiniz.. sustukça üstünüze gelebilirler belki. bir yandan söylerseniz de siz terbiyesiz olabilirsiniz, haklılığınıza değil karşılık vermenize bakabilirler. normal şartlarda konuşmanız doğru olandır.. bu şekilde bir şeyler içinize sinmeyecek gibi evlenirken sonuçta. biraz diktatör bi havası var sanki annesinin, yanlış anlamadıysam..
ayrıca öyle demek istemedi diyelim, konuşurken düşünmeliydi.. hem sizi bu şekilde seçmiş sevgiliniz. ailesiyle yalnız kaldığında konuşmuştur belki(inşallah)...
Siz de sevgiliniz de bir garip kadın resmen küfür babında bir laf etmiş lafı size çarpıtmış siz de gülümsemekle yetinmişsiniz alnını karışlarım orada adamın valla sen ne demek istiyorsun diye sevgilime de sen ne biçim sünepe beyinli bir adamsın annen resmen bana hakaret ediyor sen de sırıtıyorsun erkek değilmişsin derim bir daha da bu rezil aile ile muhattap olmam açıkçası ama sanırım siz bu adamla evleneceksiniz .
Benim de .s
Off .s
Daha önceden beni sevdiğini falan söylemiş sevgilime ama bilmiyorum .s
Teşekkür ederim .
20 yaşındayım sevgilim 24 .
Babasının yanında çalışıyor çok ayrıntı vermesem iyi .
Annem biliyor beraberliğimizi yeterli derecede evlilik konusunu da dahii .
Teşekkür ederim bende böyle bir yorum görmekten korkuyordum .s
5 sene içinde ilk defa bu kadar konuştuk ..Sevdiyse sizi kizlariyla kiyaslamamasi hatta bir tutmasi gerekir,
cok agir konusmus bilemiyorum... rica ederim..
ilk defami karsilastiniz ?
Hayır ilk sevgilim benim .
15 yaşında başladık zaten öncesi nasıl olsun .
Konuşmuş evet annem çok üzüldü öyle anladığına falan dedi .
Teşekkür ederim ..
5 sene içinde ilk defa bu kadar konuştuk ..
Daha önceleri saygı çerçevesinde kısa süreli konuşmalarımız oldu .
Teşekkür ederim değerli fikirlerin için .Benim içimden geçen bu oldu,kötü olduysa kusura bakma.( Öyle bir anneyle hem de ilk görüşmede daha seni tanımadan bunları söylemişse yapamazsın gibime geliyor. Ayrıca emin ol senin yüzüne bunları diyen kadın kim bilir arkandan neler söylüyordur evde. Erkek arkadaşın bunlardan etkilenmiştir. Maddi durumları iyiyse oğlu da üniversite mezunu falansa şayet seni oğluna layık görmemiş olabilir, hani bizim ailemizde kızlar okumuştur şöyle iyiyiz vs. havaları. Babasının yanında çalışması da ailesiyle çok yakın ilişkileriniz olacağını gösteriyor. Bu sebeple erkek arkadaşının annesine rest çekmesi çok zor. Seni koruması ortayı bulması gerekirken daha kötü şeyler söylemiş. Bir de şu var, erkek aileleri oğulları ile uzun süre flört eden kızları pek istemiyor niyeyse. Bu benim düşüncem tabii ki. Biraz daha gözlemle ve baktın ki hala kendilerini bulunmaz kumaş sanıyorlar bence ayrıl, daha çok gençsin.
İnşallah :)ne güzel ilk sevgiliniz hem de..
anladım.. açıkçası günah almakta istemeyiz elbette ama sizin yaşadıklarınızı size kötü bir şey gibi yansıtıyorsa alınmanız da doğaldır, düşünerek konuşmak gerek..
inşallah hallolur ve bir daha yaşanmaz.. :)
Bir komşuları doktormuş oradan girdik sevgilimin okulda ki haylazlıkları derken ablalarına geldi konu sonra da bana .peki durup dururkenmi söyledi bunlari ?
çok ağır konuşmuş
ne demek benim kızlarım sevgili edinen o..laardan değildi diye
direkt size öyle söylemiş bunun başka elle tutulur yanı yok.
sevgiliniz de az korusaydı keşke sizi. annesinin her dedğine tamam diyecekse işiniz var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?