• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi .

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba bayanlar .
Sevgilimle 5 yıldır süren bir ilişkimiz var her şey güzel gidiyor Allaha şükür ailesi evlilik meselelerini bile açmaya başladı .
Bugün sevgilimle buluştuk sonunda işlerine nedeniyle ayda 1 kere ancak buluşuyoruz .
Evlerine gittik bahçede oturduk yarım saat annesi geldi sonra geldi oturdu yanımıza başladı bana saydırmaya ki ben saygıda hiç kusur etmedim bugüne kadar .
Başladı benim kızlarım okula gitti geldi ne sevgilisi oldu o... gibi ne de başka şeylerle ilgilendi .
Herkes kızlarımı çok takdir etti falan diye bende bir şey demedim gülümsüyorum sadece .
Ben lise mezunuyum aöfden son 1 sene mi aöfde okudum bazı sebeplerden .
Ve hayatımda bazı şeyler yolunda gitmedi üniversiteyi düşünmeye tekrardan başladım .
Bunu yüzüme vurdu lise mezunuyum aöl okuyorum diye okuduğunu sanma ona okumak denmez dedi .
Ben yine susuyorum tabi .
Sevgilime bakıyorum sadece gülümsüyor .
Kendimi öyle aşağılanmış hissettim ki .
Çıktık eve gidiyoruz ne oldu diyor söylemedim başta ısrar edince söyledim .
Abartmışım, annesi öyle demek istemezmiş .
Daha önce evlilik konusunu konuşunca dedim neler var şu dünya da annenle biz tartıştık diyelim haklı haksız dinlemezdin anneni savunurdun annene aşıksın sen dedim annem sana uymaz merak etme dedi .
Bunlar aklıma geldikçe deliriyorum .
5 Sene boyunca ilk defa ayrılmayı düşündüm .
Bilmiyorum çok sinirlendim .
Haksız mıyım bir fikir verin lütfen .
Evlenirsek ilerde bu sorunlar daha da artmaz mı ?

Son düzenleme:
hmmm. iyice dusunulmesı gereken bır konu.. yanı ıstersen on sene cık, bırbnırını tanı ama bazı ortamlarda gormeden esını, anlayamıyorsun ıste.. o anda anne ne yapıyorsun kızın ustune gıtme dıyecegıne, bır de cıkınca ne oldu kı dıye sormus elının koru oldu :) ay afedersın ama potansıyel bır ana kuzusu gordum ben, takıpte ol bakalım bırkac ortam daha yasa, cok zor boyle bır ınsanla bırlıkte olmak

Ne yani senin sevgilin oldu diye sen o... mu oldun ?
Bu aralar ne oluyor bu erkek annelerine anlamış değilim.
Bence sonuna kadar haklısın, iyi yine kendini tutmuşsun. Ben olsam açardım ağzımı yumardım gözümü.
Bu ne saygısızlık, nasıl bir terbiyesizlik.
Size bir özür borçlanmışlar. Hem sevgilin, hem annesi.

ayrıca 'annem sana uymaz' lafına da cok sınır oldum, ne demek o oyle, senın sevıyene ınmez der gıbı.. sankı fransa arsıdukası annesı.
bır de ona okumak denmez ne yaa, aof okumak bazı acılardan cok daha zor, sen azmetmıssın, bırakmamıssın okumayı, takdır edılecek bır durum bu, yerılecek degıl.

Seni doldurmak kesinlikle istemiyorum. Fakat evet bu durumların ileride artacağını düşünüyorum. Hayır anlamadım siz neden gülümseyip durdunuz ki kalkıp gidemediniz mi hele ki "Başladı benim kızlarım okula gitti geldi ne sevgilisi oldu o... gibi ne de başka şeylerle ilgilendi" cümlesinden sonra. Orada ki o... kısmını umarım ben yanlış kelimeyle dolduruyorumdur ama çok çirkince terbiyessiz kadın.

Merhaba bayanlar .
Sevgilimle 5 yıldır süren bir ilişkimiz var her şey güzel gidiyor Allaha şükür ailesi evlilik meselelerini bile açmaya başladı .
Bugün sevgilimle buluştuk sonunda işlerine nedeniyle ayda 1 kere ancak buluşuyoruz .
Evlerine gittik bahçede oturduk yarım saat annesi geldi sonra geldi oturdu yanımıza başladı bana saydırmaya ki ben saygıda hiç kusur etmedim bugüne kadar .
Başladı benim kızlarım okula gitti geldi ne sevgilisi oldu o... gibi ne de başka şeylerle ilgilendi .
Herkes kızlarımı çok takdir etti falan diye bende bir şey demedim gülümsüyorum sadece .
Ben lise mezunuyum aölden son 1 sene mi aölde okudum bazı sebeplerden .
Ve hayatımda bazı şeyler yolunda gitmedi üniversiteyi düşünmeye tekrardan başladım .
Bunu yüzüme vurdu lise mezunuyum aöl okuyorum diye okuduğunu sanma ona okumak denmez dedi .
Daha önce evlilik konusunu konuşunca dedim neler var şu dünya da annenle biz tartıştık diyelim haklı haksız dinlemezdin anneni savunurdun annene aşıksın sen dedim annem sana uymaz merak etme dedi .

Annem sana uymaz merak etme ne demek yaa. Yani sen kavga cikaran birisin ama annem oyle biri degil mi demek oluyor. Her sevgilisi olan o.... mu oluyormus? Oglu ne oluyor o zaman merak ettim. Hayret bir sey. Keske tatli bir dille cevap verseydin. Okumaya da devam et. Universiteye mutlaka hazirlan
Nisanlansaniz bile gayret etki kaynanan basarini görüp utansin.:21:

Eğer annesi gerçekten bunları söylediyse çok ağır konuşmuş. Erkek arkadaşın sadece gülümsemiş o da yetmemiş merak etme annem sana uymaz demiş. Bence bunlar ilerde de sorun olabilcek şeyler. ama o kadar birlikte olmuşsunuz böyle bişey için ayrılma bence sonra pişman olabilirsin. Onun da annesi sonuçta sen haklısın ama daha yumuşak bir dille derdini anlatmayı dene

Merhaba bayanlar .
Ben lise mezunuyum aölden son 1 sene mi aölde okudum bazı sebeplerden .

ailesinin evlilik meselesini açmasını ciddiye alma. pek isteniyor gibi durmuyorsun.

ana- oğul. tencere kapak:22:

ayrıca 'annem sana uymaz' lafına da cok sınır oldum, ne demek o oyle, senın sevıyene ınmez der gıbı.. sankı fransa arsıdukası annesı.
bır de ona okumak denmez ne yaa, aof okumak bazı acılardan cok daha zor, sen azmetmıssın, bırakmamıssın okumayı, takdır edılecek bır durum bu, yerılecek degıl.

Fransa arsidukasi havalarlarinda tam bir agzi bozuk terbiyesiz kadin. O.... Ne demek biz de mi oyletiz simdi gerizekali ya.

hmmm. iyice dusunulmesı gereken bır konu.. yanı ıstersen on sene cık, bırbnırını tanı ama bazı ortamlarda gormeden esını, anlayamıyorsun ıste.. o anda anne ne yapıyorsun kızın ustune gıtme dıyecegıne, bır de cıkınca ne oldu kı dıye sormus elının koru oldu :) ay afedersın ama potansıyel bır ana kuzusu gordum ben, takıpte ol bakalım bırkac ortam daha yasa, cok zor boyle bır ınsanla bırlıkte olmak
Aynen öyle annesine aşık bir insan sevgilim . teşekkür ederim .

Ne yani senin sevgilin oldu diye sen o... mu oldun ?
Bu aralar ne oluyor bu erkek annelerine anlamış değilim.
Bence sonuna kadar haklısın, iyi yine kendini tutmuşsun. Ben olsam açardım ağzımı yumardım gözümü.
Bu ne saygısızlık, nasıl bir terbiyesizlik.
Size bir özür borçlanmışlar. Hem sevgilin, hem annesi.
Öyle gerçekten kötü hissediyorum kendimi ..

Bende çok sinirlendim öyle deyince teşekkür ederim .

Valla haklisin bence ben olsam direk orda bozuldugumu belli eder surat asardim annesine ogluda defolsun gitsin yani terbiyesizlik.
Demi ben abartmıyorum yani .

Seni doldurmak kesinlikle istemiyorum. Fakat evet bu durumların ileride artacağını düşünüyorum. Hayır anlamadım siz neden gülümseyip durdunuz ki kalkıp gidemediniz mi hele ki "Başladı benim kızlarım okula gitti geldi ne sevgilisi oldu o... gibi ne de başka şeylerle ilgilendi" cümlesinden sonra. Orada ki o... kısmını umarım ben yanlış kelimeyle dolduruyorumdur ama çok çirkince terbiyessiz kadın.
Ben tepkimi belli edemiyorum ki kolay kolay kendimi yiyip bitiriyorum sadece ..

Ayrica o senin mustakbel terbiyesiz kayinvalidenin kizlarinin hic de sandigi gibi oldugunu sanmiyorum!!
Aynen öyle .
Kızının teki kv ile saç baş kavga eden biri...
Annem sana uymaz merak etme ne demek yaa. Yani sen kavga cikaran birisin ama annem oyle biri degil mi demek oluyor. Her sevgilisi olan o.... mu oluyormus? Oglu ne oluyor o zaman merak ettim. Hayret bir sey. Keske tatli bir dille cevap verseydin. Okumaya da devam et. Universiteye mutlaka hazirlan
Nisanlansaniz bile gayret etki kaynanan basarini görüp utansin.:21:
Benimde bunu duyunca sinirlerim tepeme çıktı ki ben asla kavga etmem edemem öyle kolay kolay ..

Eğer annesi gerçekten bunları söylediyse çok ağır konuşmuş. Erkek arkadaşın sadece gülümsemiş o da yetmemiş merak etme annem sana uymaz demiş. Bence bunlar ilerde de sorun olabilcek şeyler. ama o kadar birlikte olmuşsunuz böyle bişey için ayrılma bence sonra pişman olabilirsin. Onun da annesi sonuçta sen haklısın ama daha yumuşak bir dille derdini anlatmayı dene
Bende onu düşünüyorum 5 seneyi silip atmayayım diyorum ama eğer sonuçta evlenmeyeceksek hiçbir şey olmamış gibi ayrılacaksak neden birlikte olalım ki diyorum .s

ailesinin evlilik meselesini açmasını ciddiye alma. pek isteniyor gibi durmuyorsun.

ana- oğul. tencere kapak:22:
Bilmiyorum .s Teşekkür ederim .

Fransa arsidukasi havalarlarinda tam bir agzi bozuk terbiyesiz kadin. O.... Ne demek biz de mi oyletiz simdi gerizekali ya.
Büyük kızı da flört döneminden sonra evlenmiş ama o sayılmaz çünkü kendi kızı ..

ben dahil herkes o.....mu şimdi:26:

bi öte gitsin ya....

bende aol den okuyorum ....ne olmuş..

herkezin şartaları bir mi....

ay ben çok sinir oldum....

ben olsaydım susamazdım sanırım...

ben dahil herkes o.....mu şimdi:26:

bi öte gitsin ya....

bende aol den okuyorum ....ne olmuş..

herkezin şartaları bir mi....

ay ben çok sinir oldum....

ben olsaydım susamazdım sanırım...
Şimdi diyorum keşke bende susmasaymışım .
Ama o an aklına gelmiyor ki hiçbir şey .
Alttan alttan söyledi içinde ki her şeyi ve sevgilim benim abarttığımı düşünüyor .s

Şimdi diyorum keşke bende susmasaymışım .
Ama o an aklına gelmiyor ki hiçbir şey .
Alttan alttan söyledi içinde ki her şeyi ve sevgilim benim abarttığımı düşünüyor .s

o annesinin sivri dilliliğine alışıktır ya da

bak ne kadar seçici bir ailem var mesajını empoze etmek hoşuna gitmiştir

...

aslında öyle konularda hazır cevap olsa keşke herkez...

mesela o kızlarını yere göğe sığdıramazken
sen de,bizimde komşunun kızları böyleydi hanım hanımcik...şimdi sokaklardan toplayamıyolar gibi:47::47:

evlenirseniz işin zor ....bir daha ölç tart derim...

o annesinin sivri dilliliğine alışıktır ya da

bak ne kadar seçici bir ailem var mesajını empoze etmek hoşuna gitmiştir

...

aslında öyle konularda hazır cevap olsa keşke herkez...

mesela o kızlarını yere göğe sığdıramazken
sen de,bizimde komşunun kızları böyleydi hanım hanımcik...şimdi sokaklardan toplayamıyolar gibi:47::47:

evlenirseniz işin zor ....bir daha ölç tart derim...

Bilmiyorum ...:50:
Benim sevgilim saftır saf .
Anlamaz öyle şeyleri ona kıyamıyorum en çokta .s
Annesi sonuçta ama orada susmasına da sinir oldum belki anlamadı ama .

Bilmiyorum ...:50:
Benim sevgilim saftır saf .
Anlamaz öyle şeyleri ona kıyamıyorum en çokta .s
Annesi sonuçta ama orada susmasına da sinir oldum belki anlamadı ama .

biraz pozitif de düşünmek istiyorum aslında yani şöyle ki

hani dedi ya benm kızlar liseye giden o...lar gibi değil diye...

sonra da sen alınma diye sen aslında lise mi okuduğunu düşünuyorsun derken aslında liseli olmadığını ima etmek istemiştir

söylem tarzı nasıldı sen daha iyi bilirsin...

Back
X