Sevgilimin Annesiii...


hmmm ailenin haberi varsa bişey diyemem bunu okumamıştım..
ama yine de ilk buluşmayı sevgilinle gerçekleştirsen daha iyi olur çünkü acayip stresli bi olay
yine de gideceksen bi tatlı yaptırıp gitmen iyi olur, hediyeye gerek olduğunu düşünmüyorum
 
Son düzenleme:
Erkek arkadaşın yokken tanışman çok riskli.. Çünkü hak etmediğin yorumlar ardından yapılabilir ve seni savunacak biri olmaz.. Bence iptal etmenin bir yolunu bulmalısın. Çok hastayım falan demelisin
 
Tanışmak için bir acelen yok ki. Erkek arkadaşın olmadan tanışmaya gidilmez bence.
Ciddi bir adım atılmaya yakın,her iki ailenin de haberi olduğu zaman tanışırsın. Ama illa da gidicem diyorsan çikolata alabilirsin,fincan takımı ya da çiçek.
 
Onlar size gelseler daha mantıklı olurmuş..

Annen nasıl izin veriyor bu şekilde gitmene, anlayamadım doğrusu..
 
Canım benim kusura bakma ama sana şu anda burda ne denilirse saçma gelebilir, bizde geçtik o yollardan fakat sana bir şey söylüyorsa bu kadar kişi çoğumuz da senden yaşça büyüğüz dikkate almanı öneririm.

Bir kere inan ki bu devirde kız aileleri erkek tarafı, erkek aileleri kız tarafi olmuş. Bir erkek annesi olarak genç bir kızı evine cagirmamali. Eger seni çok tanımak istiyorsa, erkek arkadaşına bize gelsin değil ben gidip tanışayım demeliydi bence tabii..

istediğin kadar ciddi ol ablacım, o imzayı atana kadar ciddiyet sadece niyette kalır. Çok klişe bir söz vardır, ama çok doğru bir sözdür" gelin ata binmiş ya nasip demiş".
 
Gidersen kimseye hediye filan alma ....
 
Kızacaksın ama 4 yaş büyüğün olarak şunu söyleyeyim.

19lu yaşlarımda 1,5 yıllık ilişkim vardı nasıl süperiz tartışmıyoruz bile bi'gün bana böyle 4lü sıralı taş yüzük taktı. Vay dedim büyüdüm nasıl da ciddiye alınıyorum. 1 hafta sonra annesi tanışmak istedi salak ben evlerine gittim annesi, teyzesi, kardeşleri ama nasıl mutluyum ciddiyiz, ciddiye de alınıyoruz diye. Sonuç 15 gün sonra pat diye terkedildim Ondan sonraki yıllarda da zaten üniversitenin verdiği olgunlukla o yaşlarda ciddiyetin olmadığını, evlilik için çocuk olduğumu ciddi ciddi anladım.

Tabiiii bu benim hayatımdaki örnekti.

Senin konuna gelirsek evet ben de gitmemeni önerenlerdenim. Kaldı ki sen mutaassıp dediğin ailenin "evine" tek başına gidiyosun. Okadar gereksiz ki.
Ailelere aldanma çevremde sırf kızı denemek için eve çağırıp, kız eve gidince de "düzgün bi'ailesi olsa söz yok nişan yok oğlumun evine göndermezlerdi benle tanışmaya ben bu kızla evlendirmem oğlumu" diyen kadın var. Evet çok çirkin ama algı böyle demek ki.

Hadi tanışıyosun evlerine gitme bari ya da arayıp annemle gelsek olur mu falan en olmadı uygun olmaz de dışarıda bi'yemek yiyin.

Gerçi annen izin vermiş, siz bilirsiniz. Kuru pasta, hanımhanımcık giyim olay tamamdır.
 
Son düzenleme:
Oncelikle hepinize tüm yorumlarınız için coookk teşekkür ediyorum. :)
Bugun gittim coookk heyecanliydim ama sevgilimin annesi gercekten tum heyecanimi aldı diyebilirim :) o kadar güler yüzlü eğlenceli biri ki hemen ortama ayak uydurabildim :) cok güzel geçti gunum.... Allah daim etsin tabi. Hepiniz tekrardan sağolun :)
 
Son düzenleme:
bende yorum yazıyordum :) gitmişsin bile.hadi geçmiş olsun
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…