başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa
Sevgilim döndüğünde ailesi istanbulda olmucak maalesef... benimde şehir dışına gitme imkanım yokmecburen..
Ben annesine hediye başörtüsü aliyim dedim kendim takicam demedim farkindaysaniz
bence gayet normal, ne var Allah aşkına bunda tanışabilir tabiki..
söz meclisten dışarı, bazı insanlar konunun deliği nerde diye aranıp duruyolar.
zaten seni bu şekilde tanışmana cesaretlendirecek sevgin ve karşıdan aldığın iyi
niyet vardır..sevgilin yokken bile sana verilen değerdir, seni tanımak görmek istemeleri :)
başörtüsü hem zarif hem de anlamlı bi hediye bence..bide tatlı yaptırabilirsin veya pasta alabilirsin..
umarım güzel ve senin için hayırlı bi tanışma olur
Kesinlikle annemde aynısını söylüyor.
Aramis ben buraya gelmişken hilalide görmek istiyorum demis..
Cook tesekkurler sorduhuj çoğu kiside bu tepkiyi verdi peki fazla oyle suslenmiyim sacma olur dimi
Zaten normladede kokos degilimdir yerine hore giyinirim bi kot bi gomlek yada bluz iyidir sanki.
Bide sevgilimin ikiz kardesleri var bebden 1 yaş kucukler onlarada hediye almama gerek varmi
canım gayet normal hepimiz bu evrelerden geçtik.yanın da erkek olmadan karanlık ıssız tehlikeli bi sokağa giriyormuşsun muamelesine gerek yok.
onlarda insan gerekli güveni vermişlerdir sanıyorum ..her neyse sade şık olursun kotunun üzerine kibar bir bluz veya gömlekle gerçekten.fazla abartmadan ama öz doldurda yanikardeşleribe hediye konusuna gelince bence gerek yok, zaten asıl kişi ANNESİ boşver alıştırma sonra hep isterler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?