Bencede sevgiliniz yokken tanışmaya gerek yok ama neyseŞahsi bir hediye almaya gerek yok. . Pasta veya kurabiye tarzında birşey alın yeter
Haklisinn coook sagol içime su serptin gerçekten
Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Munasip bi aileler ve ben ne giysem ne yapsam giderken ne alsam bilmiyorum
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Simdi istanbula geldiler ama erkek arkadaşım yok tek gidicem ..
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Sizin fikirlerinizde cok onemli..
ne gerek var ortada daha hiç bir şey yok erkek arkadaşında yok
neyse bir kere söz vermişsin git bakalım
Erkek arkadaşım izne geldgnde nişan yapmayı düşünüyoruz o yüzden tanismak istiyomus bende istiyorum.. hayırlısı :)
Konuyla ilgili yorumum;kendi kararınız..Bence şehir dışında oturduğundan ziyaret etmenizde sakınca yok..Aynı şehirde olsa sürekli gidip gelmen gerekir,bulaşma derdim.-Munasip bi aileler-derken mutaassıp bir aile diyecektin herhalde...İlk tanışmada hediyeye filan da gerek olmamalı ayrıca..Eğer gideceksen bir pasta alırsın yeter.Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa
bence de şık bir şal ve kuru pasta tarzı bir şeyler iyi olur :) sonuçta annesi seni görmek istemiş yani mühim olan sensin ama hediye alıp vermek de senin inceliğin:) ya ayrıca buradaki herkes yok erken yok bilmem ne herkese böyle yazıyorlar bende dahil. ne yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ciddi düşünen bir çift anladığım kadarıyla ve annesiyle ailesiyle tanışmak istiyor bundan doğal bir şey ne var ki. tanışsa ne olacak ki sanki dünyanın sonu kim bilir olumsuz eleştiri yapanlar ne zaman tanıştılar.. herkes aynı düşünmek zorunda değil sizin gibi düşünmüyorlar diye de kimseye heves kırıcı ne bileyim inciten yorum yapmamalısınız... zaten bunu düşünen insan sonuçlarını düşünmüştür kendine göre hazırdır konu sahibi yani..
Canım öncelikle arkadaşların yazdıklarını okuyup öyle konuya cevap vermeni tavsiye ederim.konu sahibi tanışmaya giderken ne alayım demiş başörtüsü olurmu diye belirtmiş. konu sahibine gelince tek gitmen bencede saçma canım erkek arkadaşın olmuş olsaydı en azından nasıl davranıcagını napıcagnı o soylerdi yada herhangi bişeyde olayı toparlayabilirdi.Hem daha çok gençsin biraz erken değilmi tanışmak için erkek arkadşaın geldikten sonrada bi şekilde tanışabilirsin bu fırsat 1 kere değil bi kaç kere daha eline geçebilir çünkü ilk tanışma çok önemli
Dışarda buluşacaksınız zannetmiştim. Madem eve gidiyorsun bir kutu şık bir çukulata alırsanız bence daha iyi olur.
Ayrıca kardeşlerine hediye almaya gerek yok.. zaten heycan ve gerginlikk vardır sizde...
birde bu kardeşlerine hediye vs.. düşünmeyin kasarsınız o zaman..
Ablacım madem annen durumdan haberdar o halde tanışmaya annen de katılabilir.
Giderkende bir çiçek alırsınız olur biter.
Olabilir aslında ama annemi davet etmediler annemle gitsen uygun olurmu ki[
İki anne bu vesile ile kaynaşmış olur.
Annene bir çıtlat istersen.
Olabilir aslında ama annemi davet etmediler annemle gitsen uygun olurmu ki
Bence annenle gitmen daha uygun olur canım.
Belki yanlış düşünyorum ama, karşı tarafta ''yanında kimse olmadan tanımadığı birinin evine gelebilecek kadar rahat'' imajı bırakabilirsin.
ilk buluşmalar, görüşmeler her daim çok önemlidir çünkü kişi hakkındaki fikrin ilk anda oluşur.
Yerinde olsam annemle giderdim.
Hatta gitmez, onları bize davet ederdim....Kız tarafısın neticede, çok hevesliymişsin gibi erkek arkadaşın gelip anilenle tanışmadan sen onlara gidiyorsun tanışmaya...
Annemle erkek arkadaşım 1 sene önce tanıştı
Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?