Sevgilimin Annesiii...

Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak.

Daha çok gençsin. Heyecanlısın mutlusun anlayabiliyorum. Ancak ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Erkek arkadaşın olmadan tek başına gidip tanışmak emin ol seni zor bir duruma sokacak. Erkek alır kız arkadaşını benim evlenmek istediğim kız budur deyip ailesi ile tanıştırır. Geleneksel bir düşünce değil, olması gereken bu.
Tanışmaya illa gideceğim diyorsan kendin gibi olmanı, fazla dar olmayan temiz ve tertipli görünmeni tavsiye ederim.

Hediye almak için de bence çok erken. Pastaneden yiyecek bir şeyler alabilirsin. Bence böylesi daha makul olur. Bol şans...

Sevgilim döndüğünde ailesi istanbulda olmucak maalesef... benimde şehir dışına gitme imkanım yok mecburen..

canım ilk tanışmaya sevgilin olmadan ne cesarettt ben sevgilimin ailesini tanıdığım halde hiç tek başıma gitmedim

tanışmak için bu kadar acele etmeseydin keşke ama madem gideceksin eve gidiyorsan güzel bir tatlı alabilirsin , olduğun gibi giyin abartmadan

canım benim sen zaten karar vermişsin.hediye konusunda tereddütlerin var.bir de nasıl giyinmen konusunda da fikir istemişsin yanılmıyorsam.

bir pasta ile gidebilirsin.şahsi bir hediyeye gerek yok.ya da bir buket çiçek.
giyim konusunda da aman dar giyme,yok sakın açık giyme diyemem.çünkü benim en karşı olduğum şeydir karşımdakine göre giyinmek.
dar giyiyorsan normalde, dar giyeceksin,kapalı giyiyorsan da kapalı giyeceksin.

çünkü karşı tarafa göre giyinip hareket edersen bunun sonu yok.başa çıkamazsın.kendin ol,gerisi zaten gelir.(bence)

19 yasındasın..sevgılın yanında degıl..
bu yaşta ılıskınızın cıddıyetı de mumkun degıl..
tanışmak nıye ?

Canim ben de 19 yasindayim ve erkek arkadasimin annesiyle ve kardesiyle tanismistim sonrada rastlanti sonucu babasiyla ama inan erkek arkadasin yanindayken bile cok zor oluyor

İlla tanışacağım diyorsan, dışarıda insan içinde bir yerde buluşun

Ne olduğunu bilmediğin insanların evine gitme sakın

Bence doğru bir tanışma şekli değil ama dedim ya en azından insan içinde olun, ne biliyorsun iyi insanlar olduklarını

Erkek arkadaşın yokken tanışman pek uygun değil.
Çok merak ediyorlarsa fotoğraflarından fikir edinebilirlerdi.
Herneyse madem gideceksin,lütfen kot pantolon giyme.
İllaki pantolon giyeceksen güzel bir kumaş pantolon olsun.
Yaşına uygun,derli toplu ve hoş renkte,sade birşeyler giyebilirsin.

Anneye hediye götürmen gerekmez.Başörtüsü kullanıyor diye neden hediye olarak akla sadece başörtüsü geliyor onu da anlamıyorum:)
Bu bir tanışma ve ev ziyareti olacağı için şahsi hediyeye gerek yok.
Pasta veya saksıda menekşe veya saksıda başka bir çiçek olabilir.
Şu durumda buket almak,görücü gider gibi uygunsuz olur:)

19 yasındasın..sevgılın yanında degıl..
bu yaşta ılıskınızın cıddıyetı de mumkun degıl..
tanışmak nıye ?

Su yoruma kadar herkesin düşüncesine katildim saygım vardi kusura bakmayın ama sizin bu yorumunuza saygım yok... İlişkimin ciddiyetini siz bilemezsiniz ciddi bisey var ki davet ediliyorum ısrarla. Her neyse size yazacak bi yorumum yok ama diyeceğim şey insanlarin iliskisinin ne kadar ciddi olup olmadığını siz bilemezsiniz hele ki sanal ortamda :)

Canim ben de 19 yasindayim ve erkek arkadasimin annesiyle ve kardesiyle tanismistim sonrada rastlanti sonucu babasiyla ama inan erkek arkadasin yanindayken bile cok zor oluyor

Tahmin edebiliyorum canimm... erkek arkadasima söylüyorum da nesi zor ya sacmalama diyor kiii o benim annemin karsisi da kafasini kaldiramamisti kipkirmizi olmustu halada ole oluyor ama beni anlamıyo iste... hele bide askerde yok gidemem utanirim ben dedim bozuldu normalde dun yemege cagirmislardi gitmedim perşembe gündüz gelirim dedim cok gerginim

Tabi ki hayır. Tüm aileyi, sülalayi hediyeye boğacak değilsin. Başörtüsü falan demişsin, onlara da gerek yok. Güzel bir pasta al git yeterli. Abartmana gerek yok. Giyim konusundaki soruna da şunu söyleyim. Ebevenyler aşırı süslü kızlardan hoşlanmıyor. Günlük hayatında süsün püsün nasıldır bilemem ama bir kot bir kazak giy, illa makyaj yapacaksan da bir rimel göz kalemi yeterli...

benim 2 yıllık ilişkim var sevgilim benim annemle tanıştı ama ben onun ailesiyle tanışmadım daha erkek arkadaşım çok istiyor ama ben utanıyorum kasılıyorum ama sen tek gideceksin büyük cesaret derim valla öz güvenine hayran kaldım

Ben aileler tanıştığında tanışmıştım eşimin annesiyle
Sevgiliyken, arada bi resmiyet yokken tanışmak doğru gelmiyor bana.
Bırakın da kendi evinize gelsinler sizi tanımak için, ayağına gitmeye gerek yok

yaşın gereği olması gerekeni yazdım..
bu yaşta cıddı ılıskı degıl,okul dusunulur..

ayrıca madem oyle sanal ortamdan hayatına yön vermeye çalışma..ok?

Nasil gectigini yaz bizede :) demekki seviyorlar ki bu kadar gormek istiyorlar, normalde nasil giyiniyorsan oyle giyin kot ve gomlek olabilir..

yaşın gereği olması gerekeni yazdım..
bu yaşta cıddı ılıskı degıl,okul dusunulur..

ayrıca madem oyle sanal ortamdan hayatına yön vermeye çalışma..ok?

Ok

Nasil gectigini yaz bizede :) demekki seviyorlar ki bu kadar gormek istiyorlar, normalde nasil giyiniyorsan oyle giyin kot ve gomlek olabilir..

Tamam canım yazcam mutlaka

Bence ; keşke kendi evinize davet etseymişsiniz annen ile birlikte kadın kadına oturup muhabbet edilir tanışılırdı.İllada tanışmak istiyorlarsa dışarda bir yerde buluşsaydınız bari ..Kalkıp evlerine gitmeyi hadi benimle tanışın demeyi uygun bulmadım bende. Tanıştıranda ordada yok üstelik...

iyi cesaret tebrik ederim seni
ben eşimin ailesini istemeye geldiklerinden sonra tanıdım ve tanıştım
daha önce görmüştüm ama tanımıyordum
eşim tanış dese ne münasebet derdim heralde
sanırım ben fazla sogugum
giderkende hediyeye falan gerek yok
pasta tatlı içecek bişeyler tamam
en abartılı alacagın şey bir demet çiçek olabilir o da kv adayına

münasip aile nasıl oluyo?
sizin aileye çok münasip tarzında mı yoksa mutaassıplar anlamında mı

ve de sevgilin yokken tanışmaya gitmen hiç doğru değil bence.. neden acele ediyorsun ki 19 yaşında?
ve de sevgilini bekleyemeyecek kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…