sonradan pişman olmazsın inşallah ablacığım
ne çok kapalı ne de çok açık giyin
dışarıda buluşacaksan hediyeye gerek yok bence
onlar alsın sana hediye alınacaksa
aslında buna da gerek yok ama
Sevgilim döndüğünde ailesi istanbulda olmucak maalesef... benimde şehir dışına gitme imkanım yokmecburen..
19 yasındasın..sevgılın yanında degıl..
bu yaşta ılıskınızın cıddıyetı de mumkun degıl..
tanışmak nıye ?
Canim ben de 19 yasindayim ve erkek arkadasimin annesiyle ve kardesiyle tanismistim sonrada rastlanti sonucu babasiylaama inan erkek arkadasin yanindayken bile cok zor oluyor
Kesinlikle annemde aynısını söylüyor.
Aramis ben buraya gelmişken hilalide görmek istiyorum demis..
Cook tesekkurler sorduhuj çoğu kiside bu tepkiyi verdi peki fazla oyle suslenmiyim sacma olur dimi
Zaten normladede kokos degilimdir yerine hore giyinirim bi kot bi gomlek yada bluz iyidir sanki.
Bide sevgilimin ikiz kardesleri var bebden 1 yaş kucukler onlarada hediye almama gerek varmi
Su yoruma kadar herkesin düşüncesine katildim saygım vardi kusura bakmayın ama sizin bu yorumunuza saygım yok... İlişkimin ciddiyetini siz bilemezsiniz ciddi bisey var ki davet ediliyorum ısrarla. Her neyse size yazacak bi yorumum yok ama diyeceğim şey insanlarin iliskisinin ne kadar ciddi olup olmadığını siz bilemezsiniz hele ki sanal ortamda :)
Tahmin edebiliyorum canimm... erkek arkadasima söylüyorum da nesi zor ya sacmalama diyor kiii o benim annemin karsisi da kafasini kaldiramamisti kipkirmizi olmustu halada ole oluyor ama beni anlamıyo iste... hele bide askerde yok gidemem utanirim ben dedim bozuldu normalde dun yemege cagirmislardi gitmedim perşembe gündüz gelirim dedim cok gerginim
yaşın gereği olması gerekeni yazdım..
bu yaşta cıddı ılıskı degıl,okul dusunulur..
ayrıca madem oyle sanal ortamdan hayatına yön vermeye çalışma..ok?
Nasil gectigini yaz bizede :) demekki seviyorlar ki bu kadar gormek istiyorlar, normalde nasil giyiniyorsan oyle giyin kot ve gomlek olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?