Sevgilimin annesinin hediyesi?

Kendisi de görmemiş gibi sanki. Bütün konularda para ya da marka detayı var. Sınıf atlamaya uğraşıyor sanki.

Yurt dışında yaşadığı için akılda öyle kalması normal, yoksa insanlar neden oturup uydursun
Uyduran çok fazla kv den bahsetmedim hiç onunla ilgili de bişeyler diyenler var.
Bazıları da çok üslupsuz bana çok uzak insanlar aman konuşup dursunlar işte eğleniyorum

Marka da söyledi ama buraya yazmadım hemen mesela bunu sormak yerine görmemiş diyorsunuz. Sevgilim baya görmüş biri çıkarımlarınız da baya kötü ama siz devam edin
Evet aynen bilemezsiniz hayatımı .
Kesinlikle görmemiş bir adam. Görmüş geçirmiş kişi marka vermez. Mesela der ki “hangi notaların baskın olduğu parfümleri seversin sevgilim”
“Ben akçaağaç kokusunu sana çok yakıştırırım mesela,sen ne düşünüyorsun?” Der.

Önceki aldığın da sormuştu
Bunu annesi almış

Kendisi de görmemiş gibi sanki. Bütün konularda para ya da marka detayı var. Sınıf atlamaya uğraşıyor sanki.
Gormemislikle mutlu olabilse keşke , lüks konusunda hiçbir fikrim yok . Çoğu markayı İstanbul'da yaşamaya başlayınca vitrinden gördüm:) hepimiz her şeye sahip değiliz ama bu şekilde de mutluyuz. Bu kadar maddi marka odaklı çok mutsuz bir hayatı olacak

Adama baka baka kararıyor farkında değil kızcağız. Yazık sürekli marka ve para muhabbeti.
Yok yok biraz baktım eski konulara adamdan öncesi de aynı. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bence.

Zaten ikisi de birbirini pek sevmiyor gibi. Konu sahibi kapağı yurt dışına atmak için katlanıyor, adam da ikinci bir maaş gelsin de yatırım yapsın diye.

Uyduran çok fazla kv den bahsetmedim hiç onunla ilgili de bişeyler diyenler var.
Bazıları da çok üslupsuz bana çok uzak insanlar aman konuşup dursunlar işte eğleniyorum
Rachel sence bu kadar önemli misin insanlar senin hakkında neden hikayeler uydursun

İki tane marka adı verince böyle düşünüyorsanız bravo diğerini de siz cimri cimri dediğiniz için vermiştim oysaki. Ama iki mesajla hayat analizi yapmanız bravo

Rachel sence bu kadar önemli misin insanlar senin hakkında neden hikayeler uydursun
Valla bence olmamalıyım öyleyse sıkıntı
Yani bu siteye konulara bu kadar cevap yazanlar hep şaşırtmıştır beni ama üsluptan leş filan kalite belli oluyor biliyor musun

İki tane marka adı verince böyle düşünüyorsanız bravo diğerini de siz cimri cimri dediğiniz için vermiştim oysaki. Ama iki mesajla hayat analizi yapmanız bravo
Rachel senin yazdıklarından çıkarım yapmamiz çok doğal değil mi ? Küremize bakıp rahcel böyle biridir diye her şeyi göremedigimize göre , burda ne yazarsan o şekilde analiz yaparız

Senin kafa benden iyi çalışır,haklı olabilirsin
Para odaklı ilişkiler gerçekten beni geriyor. Her iki taraf da hesap kitap peşinde olunca o işten hayır gelmiyor.

Rachel senin yazdıklarından çıkarım yapmamiz çok doğal değil mi ? Küremize bakıp rahcel böyle biridir diye her şeyi göremedigimize göre , burda ne yazarsan o şekilde analiz yaparız
Burada yazılan 2 mesajla analiz yapılabileceğini düşünmek bile doğru gelmiyor bana da bırakın hayatın böyle geçecek demeyi
Kimseye böyle bişey yapmadım çok şükür

Önceki aldığın da sormuştu
Bunu annesi almış
Size bir kere sorduysa eğer, hangi notaları sevdiğinizi zaten biliyor olmalı,annesi parfüm alınca neden tekrar sorma ihtiyacı duydu? Aslında sormak için sordu,amaç annesinin aldığı marka parfümü size haber verip gözünüze sokmaktı çünkü.

Valla bence olmamalıyım öyleyse sıkıntı
Yani bu siteye konulara bu kadar cevap yazanlar hep şaşırtmıştır beni ama üsluptan leş filan kalite belli oluyor biliyor musun
Şimdi ben kalitesiz mi oldum :) yıllardır hiç ceza vs almamis biriyim, kimseyle tartışmadim. Üslubum konusunda nadiren olumsuz dönüt almisimdir. Sana böyle geldiyse yapabilecegim bir şey yok. Sevgilinle ilgili böyle düşünme nedenim sensin. Mesela sen benim kocam hakkında yorum yapabilir misin ? Hayır çünkü hakkında hiçbir şey yazmadim. Senden dolayı hepimizin hissettiği leş bir sevgili

Burada yazılan 2 mesajla analiz yapılabileceğini düşünmek bile doğru gelmiyor bana da bırakın hayatın böyle geçecek demeyi
Kimseye böyle bişey yapmadım çok şükür
O zaman neden konu açıyorsun? Analiz edelim yorum yapalım diye değil mi ?

Marka eşyaları olursa sınıf atlayacak sanıyor işte. Ama oturmuyor üstüne o markalar farkında değil. Lükse rahat ulaşabilen insan bunun muhabbetini yapmaz bir kere.

sadece açılan konuyla ilgili yorum yapılmalı bence
Ama herkes istediği yazar tabiki bir konudan bir kaç mesajdan kişiyle yada ilişkisiyle ilgili böyle genelleme bana doğru gelmiyor sizin kararınız tabiki
İsteyen istediği konuyu açar isteyen istediği mesajı yazar
Evet leş kelimesini ben hiçbir insana kullanmadım tarz meselesi işte

Evet tarz meselesi ben kullanıyorum ve seviyorum, leş insanlara leş demeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…