sevgilimin annesiyle tanışma

Erkek arkadaşım da aynı şeyi diyor. Okula nasıl gidiyorsan öylece giyin git bana nasıl davraniyorsan dışarıda is arkadaslarina hocalarina nasil davraniyorsan öyle davran diye. Ama heyecanımı tutmam gerekiyor sanirim en zoru da bu. :)

Çok normal ama bu heyecanlar.. Hangimizde olmaz ki cok doğal bu yuzden o hise cok takilma. Eğer güzel geçerse geriye çok hoş bir hatira kalacak zihninde emin ol..

Birde uzun cümleler kurma heyecandan yüklemi getiremiyorsun :)

Ah ah.. uzaktan bile cektirmedigi kalmadi erkek arkadaşım artık iyi davranır ailenin icine girene kadar annemdeki problem diyor.:KK4: Biraz sert bir mizaci var cekincelerimin arasinda bunlarda var :)
Benim anlayamadığım sizi neden istemedi o_O Eğer öyleyse sende ona göre davranırsın

Çok normal ama bu heyecanlar.. Hangimizde olmaz ki sevdiğim anluzden o hise cok takilma. Eğer güzel geçerse geriye çok hoş bir hatira kalacak zihninde emin ol..

Birde uzun cümleler kurma heyecandan yüklemi getiremiyorsun :)

Normalde kısa cümle kurmayi beceremeyen ben nasil yapacak bakalim onu :) cok dua edin insallah artik guzel bir iletisimimiz olur.

Benim anlayamadığım sizi neden istemedi o_O Eğer öyleyse sende ona göre davranırsın

Kendisi bulmak istiyordu tek sebebi buydu. Yoksa bulacağı kizla benim aramda cok bi fark olacağından degil. Diyorum ya ayni cevrenin insaniyiz. Bir sekilde bulacağı kiz ben bile olabilirdim o kadar :KK14: isimiz aile yapimiz hayata bakis acimiz cevremiz neredeyse her sey ayni..

Kendisi bulmak istiyordu tek sebebi buydu. Yoksa bulacağı kizla benim aramda cok bi fark olacağından degil. Diyorum ya ayni cevrenin insaniyiz. Bir sekilde bulacağı kiz ben bile olabilirdim o kadar :KK14: isimiz aile yapimiz hayata bakis acimiz cevremiz neredeyse her sey ayni..
O zaman çok sorun olacağını sanmam biraz otoriter biri sanırım..

Arkadaşlarıma bu durumdan bahsetmek istemiyordum ama çenemi tutamadim birisine anlattim. Cok yadirgayacagini düşünmustim ama çok güzel verdi ki.. :) en azından yanimda birini destek görmek sevindirdi. Birlikte kıyafetime karar vereceğiz inşallah yarın. Çok sade ve her zaman olduğum gibi giyinmek istiyorum.. Sadece doğru tercihlerle şıklığı yakalayacağımı düşünüyorum :KK66:
Şimdi durumu hayal etmek istemiyorum kapıdan girince hepsi değişecek biliyorum. ama sanirim cekincelerim biraz daha tatli bir heyecana dönüşmeye başladı. Allah sonumuzu hayr etsin, yedi yıl oldu ve artık onunla geçtiğimiz tüm zor günleri keyifle ve huzurla geçirmek istiyorum. Bu hafta içinde görüşecek gibiyiz umarim içimdeki o güzel dileklere bir kapı olur..

Sakin olun ve sizi süzecek bunun bilincinde olun Allah yardımcınız olsun:)

Plan yapma dusunme, cunku hicbirsey planladigin gibi gitmiyor :)

Heycan yapma , o sorarsa cevap verirsin konu konuyu acar zaten , konusacak birseyler bulursunuz...

Yaninda fazla kalmak istemiyorsan onceden saglam bir bahane bul , ve sevgilinede soyleki , yalanci durumuna dusme:) bahanen inandirici olsun....

Giderken kuru pasta , kurabiye felan alirsin eku bos gitmemis olursun.

Elini öpme konusuna gelince , ben opmemistim merhabalastik yanaktan optuk birbirimizi , hemen eline sarilmamistim kendiside elini opeyim diye sinyal vermedi :)
Sende ona gore davranirsin artik....

Pgöreceğiz. a dusunme, cunku sevdicegim lanladigin gibi gitmiyor :)

Heycan yapma , o sorarsa cevap verirsin konu konuyu acar zaten , konusacak birseyler bulursunuz...

Yaninda fazla kalmak istemiyorsan onceden saglam bir bahane bul , ve sevgilinede soyleki , yalanci durumuna dusme:) bahanen inandirici olsun....

Giderken kuru pasta , kurabiye felan alirsin eku bos gitmemis olursun.

Elini öpme konusuna gelince , ben opmemistim merhabalastik yanaktan optuk birbirimizi , hemen eline sarilmamistim kendiside elini opeyim diye sinyal vermedi :)
Sende ona gore davranirsin artik....

Konuşacak aslında çok şeyimiz var o konuda çok tedirgin değilim. O konuşmayı sever eminim ki 7 yilda bana soracagi sorulari biriktirmistir :KK23::KK56:
iste elini opme faslini da odaya girdikten sonra gorecegim olmadi sorarim ya sevdicegime :))

Ne gündü ama :) çok değişikti pamuk gibi davrandi sadece bir kaç kez incecik laf söyledi cok erken başladınız diye.. bir de ailemin haberi olmadığı için..
ama hostu hem davranışı hem de ne bileyim sevdi sevecek sanki beni..:)
Birlikte kahvaltı yaptık çayı sen koy bakalim dedi resmen süzdü beni yaa senelerdir korktuğum kadın ah ah..:) ellerim titredi öyle olunca azıcık çay damladı ama :/ aksam konuşun siz bir karara bağlayın dedi. Is sizde bitiyor biz sevdik esim de hos bahsetti senden dedi.yillar evvel tesaduf eseri tanışmıştıkta :) öyle işte bakalim dua edin artık sözlüm diye bahsedebileyim ondan :))

hayatım annesinin seni sevmesi tabiki önemli ama o da kız almak istiyorsa sana iyi davranmak zorunda... sonuçta naz yapan annesi değil sen olacaksın:KK25:

tokalaşmak için elinizi uzatın, öpmek isterse öpün siz de onu
akışına bırakın
giderken çikolata ya da kurabiye tarzı bir şeyler alın

bir ikizler olarak, iletişimin tam da bizim işimiz olduğunu hatırlatmak isterim,
en belirgin özelliklerimizdendir,
o halde sorun yok, sakin olun
tereddütsüz net yanıtlar verin, güvenin kendinize

pek iyi geçeceğine eminim
iyi şanslar;)

Back
X