- 21 Temmuz 2015
- 550
- 439
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Sevgilinizin arkadaşıyla neden baş başa dolaşıyosunuz anlam veremedim bence doğru değil kaldı ki size bir de baş başayken cinsellikle ilgili bir soru sorabiliyor buna siz imkan vermişsinizİyi günler hanımlar. Sevgilimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyoruz. Dün araba yıkatmak için dışarı çıkmış beni çağırdı gel yakınlarda dolanalım uzun süredir dışarı çıkmıyorsun diye ben de tamam dedim. Dolanırken sohbet ediyorduk konu sevgilime geldi ve cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığımıza dair ağzımı aradı. Bunu daha önce de yaptığını sezmiştim. Sevgilim bakir biri yani ön sevişmenin ilerisine geçmemiş. Uzun süredir arkadaş olduğumuz için biliyorum bunu yoksa kendi söylese inanmazdım. Sevgilim muhafazakar bir aileden geliyor, arkadaşı da öyle ben ise öyle bir ailede yetişmedim. Arkadaşı muhtemelen benim onu yoldan çıkaracağımı falan düşünüyor ama garip bir şekilde benimle sık sık iletişim kuruyor ve gayet iyi davranıyor. Bu olay çok canımı sıkmaya başladı. Dün baya ağzımı aradı, bir şekilde geçiştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkaç kez. Bir insan arkadaşı hakkında nasıl böyle konuşabilir aklım almıyor. Sevgilime anlatsam arkadaşına çok güvenir ve biraz saftır yanlış anladığımı düşünecek muhtemelen. Ne yapmam gerek?
Not: annem ve babam pek yanımda olmadığı için ve yalnız yaşadığım için, arkadaşlarıma da her şeyimi anlatmak istemediğim için buraya danışıyorum. Acımasız yorum gelmezse mutlu olurum.