Sevgilimin arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyecek adam sunu der o bile yeter. Bu senle cikarken benim arabama biniyordu geziyorduk birseylerde yasadik. Ispat bile edemezsin. Senin sevgilinin boyle niyetinin bozuk oldugunu bildigin arkadasinin arabasinda isin ne? Once buna cevap ver. Yaptiginin yanlis oldugunu biliyorsun. Kimse sevgilisinin arkadasiyla bu konulari konusmaz. Birde birkac aylik tanidigin adamin arkadasinin arabasinda isin ne korona gununde...
Konuyu düzgün okuyun. Arabada değildim aynı mahallede yaşadığımız için yürüyerek tur attık. Elli kere açıkladım.

Dışarıda korona var insanlar ölüyor canlar gidiyor siz hala dışarı mi çıkıyorsunuz böyle rahat rahat! İhbar kabul edilmeli bu!!!! Hemen!!!
İyi de günlerce süren sokağa çıkma yasağı yok ki...
Hatta bazı illerde sokağa cikma yasağı bile yok.
Ne alaka ihbar kabul edilmesi.
Konu sahibi sokağa çıkma yasağını delerek gezmemis ki!!!
Ne saçma bı yorum sizin ki.

Bende bugun ayse teyze halindeyim. Adama laf soyleyemiyo ifttira atar diye ama arabasina binip gezebiliyo. Onda sorun yok yani. Simdide soyledim demis ama ben inanmadim. Bakti tepki cok hemen cevir gazi yanmasin. Cunku hic bir erkek karsidakiyle hesaplasmadan olayi bitirmez. Karsidakiyle hesaplasmamis ama baska arkadaslarina anlatmis olayi sevgilisi. Mantik alirmi bunu. Normal bir erkek boyle bir durumda cocuga bir guzel hesap sorar. Kiz istemis hoslanmiyormus diye oda yapmamis. Bizde yedik.
Hesap sordu. Ancak yüz yüze görüşme ve şiddet tarzı bir şey yaşanmadı çünkü asla istemedim bunu. Böyle bir şey yaparsa bir daha görüşmeyeceğimi söyledim. Arkadaşıyla gezme konusu da şöyle; biz onun arkadaşıyla aynı mahallede yaşıyoruz. Arabasına binmedim arabasını yıkattırmaya çıkmış beni de yürüyüp turlamaya çağırdı. Normalde de sık görüştüğümüz bir arkadaşımız yani arkadaş grubumsu diyeyim. O sebeple kötü düşünmedim, sevgilim de bana kızmadı. Ben güvendim ben yakın ettim böyle biri olduğuna ihtimal dahi vermezdim dedi.

Dışarı çıktığım nerde yazıyor hanfendi iyi misiniz? Herkes mahallesinde tur atıyor yani avm ler bile açıldı ayrıca özel sektör çalışmaya devam ediyor.
Sağol çok iyiyim,tur evin içinde mi attınız aaaa ben mi yanlış anladım!! Çalışanlarla tur atanları bir tutamam kusura bakma!!!!

İyi de günlerce süren sokağa çıkma yasağı yok ki...
Hatta bazı illerde sokağa cikma yasağı bile yok.
Ne alaka ihbar kabul edilmesi.
Konu sahibi sokağa çıkma yasağını delerek gezmemis ki!!!
Ne saçma bı yorum sizin ki.
Size ne oluyor? Sizinki de çok alakasız ve saçma! Kafasına göre gezen herkes hastalık yayıyor.. bu kadar basit bir denklem bu.. sizi ne rahatsız etti bu kadar acaba????????

Size ne oluyor? Sizinki de çok alakasız ve saçma! Kafasına göre gezen herkes hastalık yayıyor.. bu kadar basit bir denklem bu.. sizi ne rahatsız etti bu kadar acaba????????
Aydında sokağa çıkma yasağı yok, mahallemde tur atıp hava aldım ve maskem var. Dandik siyah maskelerden de değil üstelik. Ünlem işareti koymayı da bırakın.

Aydında sokağa çıkma yasağı yok, mahallemde tur atıp hava aldım ve maskem var. Dandik siyah maskelerden de değil üstelik. Ünlem işareti koymayı da bırakın.
Size mi soracağım pardon? !!!!!!! Konu açmışsınız hemde aşırı saçma çocukça!! Yapılan yorumlara kapalı isen gezme buralarda

O zaman bana özel yapmanız gereken şey devrik olmayan anlaşılır net cümleler kurmak kafalar karıştı sanırım 🤪🤪 üzülme düzelir🤮🤮
Yani işte sende haklısın bı insan saçma sapan yorum yaparsa saçma cevaplarına devam eder.
Brova size hayatta müthiş başarılar.
Unutmayın ki size hiç birşey olmaz...

Yani işte sende haklısın bı insan saçma sapan yorum yaparsa saçma cevaplarına devam eder.
Brova size hayatta müthiş başarılar.
Unutmayın ki size hiç birşey olmaz...
Hahah köşeye sıkışınca saçmaladın katılıyorum sana:)))) hiç üzülme sana hiç hiç birşey olmaz... olursa gel bana sana cümle kurmayı öğretirim🤪🤪😘😘

Hahah köşeye sıkışınca saçmaladın katılıyorum sana:)))) hiç üzülme sana hiç hiç birşey olmaz... olursa gel bana sana cümle kurmayı öğretirim🤪🤪😘😘
Tabi Twitter zekası olduğu zaman gelirim size, konuya yaptığınız dandik yorumdan sonra bana gel diyen sana ayaklar geri geri gider.

Tabi Twitter zekası olduğu zaman gelirim size, konuya yaptığınız dandik yorumdan sonra bana gel diyen sana ayaklar geri geri gider.
Evet evet o yüzden ayrılamadın bana yorum yapıcam diye siteden.. ellerin niye geri duramıyor acaba? Eller akıldan bağımsız işliyor sende demekki 🤪 hadi bakim

Mis gibi zeka kokan yorumlar. Allah zekanızı daim etsin.
Bencede öyle en azından bunu anladığına göre bi pırıltı parçası var sende.. ama parçası olduğu için ASLA ironi yapamayacagın için direk olarak senden böyle şeyler duymak müthiş.. sende de eksik olan herşey daim olsun 👌👌👌

Bencede öyle en azından bunu anladığına göre bi pırıltı parçası var sende.. ama parçası olduğu için ASLA ironi yapamayacagın için direk olarak senden böyle şeyler duymak müthiş.. sende de eksik olan herşey daim olsun 👌👌👌
Valla özgüveninize bravo cehalet böyle bişey işte....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X