Sevgilimin arkadaşlari

Ecenindefteri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
34
25
3
Merhaba hanimlar. Şöyle ki; sevgilimin samimi iki arkadaşi var, biri evli diğeri nişanli. Yedikleri, içtikleri ayri gitmez, sürekli dipdibeler. Son zamanlarda farkettim. Diyelim ki tartiştik yada kavga ettik, gidip anlatiyormuş arkadaşlarina birbirlerini teselli ediyorlarmiş. Bir kaç gün önce tartıştık, aradan bir kaç saat geçti hemen arkadaşlariyla buluşmuş. Aradim arkadan arkadaşi diyor ki "Sen neden benim arkadaşimi üzüyorsun?", hesap soruyor kendince. Ben de sinirlendim tabi ki sen beni arkadaşlarina mi şikayet ediyorsun dedim. Neymiş efendim onlar da anlatiyormuş sıkıntılarını, ayrintiya girmiyorlarmiş. Yani erkeklerin böyle oturup ilişkilerindeki problemleri tartişmalari, birbirlerine anlatmalari, birbirlerini teselli etmeleri normal mi?

Erkeğin dedikoducusu kadından beter olurmuş derler. Hepsinde vardır ama bazısı eşini, sevgilisini ortaya meze yapmaz ama genel kişiler hakkında dedikodular yapar. Sizinki de hayatındaki kişiyi de anlatan cinsten. Hiç tasvip etmediğim bişey

Ben böyle şeyleri asla kabullenemem. Başkasına ne bizim özelimizden. Evlilikte tartışmalar olur ama çoğu konuşarak halledilebilir. Bence eşinize söyleyin bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…