- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.165
- 158
- 28
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Yani şunu söyleyeyim asla bana kötü davranmasına alışmadım. Bugüne kadar asla beklentilerimi indirmedim. Sadec ayrılmayı deneyemem çünkü bu benim için bi deneme olmaz direk biter bu ilişki bunu söylüyorum. Bide ayrılayım bakalım napıyor diyemiyorum. Onun yerine onunla konuşmama kararı aldım ve bu gerçekten bugüne kadarki tepkilerimin en ağırı olabilir çünkü ben çok kırılsam da konuşurdum ta ki bugüne kadarO zaman sana kötü bir tavsiye;
Sana bu şekilde davranmasına alışmalısın. Beklentiyi en aza indirip elindekiyle yetinmelisin.
Ve bence hiç gerek yok.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım doğru kararı verirsin.
Aynen, seviyorsa çabalar bende bunu düşünüyorum..Dene, bekle bakalım bir şeyler yapar belki canım. Bizim gibi olmaz inşallah. Seviyorsa mutlaka çabalar.
İşte taaam olarak bu. Ben bunları ona söylüyorum ve asla kabul etmiyor inkar ediyor. Ben de şuan denemek istedim bakalım ben bişey yapmadığımda benim için ne yapıcak.. sonuç alamazsam zaten bitireceğim.. istemesem de. Yoruldum çünkü çok yoruldum
Sadece zor bi dönemden geçiyorum her şey geçip gittiğinde çok daha mutlu olacağım sanırımHiçbir şekilde sizi önemsemiyor.
Peki siz niye onun için üzülüyorsunuz.
Bence vaktiniz egoist birini beklemek için daha değerli olmalı
İnşallahSadece zor bi dönemden geçiyorum her şey geçip gittiğinde çok daha mutlu olacağım sanırım
Ama tatlım
Onun ne söylediği yada kabul edip etmemesi senin için önemli olmamalı artık..
Ne demesini bekliyorsun
Evet canım benim için önemli değilsin ama elimin altındasın işte
durup dururken icat çıkarma mı?
Bıçak gibi kes at.
Senin için bir şey yapar mı bilemiyorum ama yaparsa
yapacağı ilk şeyde aaa demek ki seviyora bağlama yeter.
E zaten var mı ki? Umursamıyormuş seni bundan büyük boşluk mu oluryani şunu bildiğim için ayrılık lafı etmiyorum, eğer ayrılalım dersem dönüşü olmaz gururuna yediremez asla böyle birine dön filan diyecek bi erkek değil, demez yani.
Ayrılık lafı etmedim ama asla mesaj atmayı düşünmüyorum ona. Kendini düzelticek bu olayı ciddiye alıcak son bi şans verdim. Ama nedense hiç umudum yok. Sadece ayrılık o kadar zor geliyor ki.. ondan ayrılırsam ölürüm filan gibi değil boşluğunu dolduramazmışım gibi. Ayrılırsam uzuuuun bi süre sevgili falan asla istemiyorum ve hayatımdaki bu açılacak boşluktan korkuyorum..
Gerçekten bugüne kadar hep anlattım. Ama sonuç alamadım yaptığı şeyler hep aynı şeyler. 3662662 kere aynı şeyi söylemek de bana koyuyor. ilk defa söylemedim ve konuşmadım da onunla. Canını acıtmak istedim açıkçasıinsanların sizin kafanızın içinden geçenleri okumasını beklemeyezsin. haklı da olsan haksız duruma düşmüşsün. tüm günü zehir etmek yerine açıkça konuşsaydın madem. sinir olurum böyle beni anlasın diyen insanlara. sen anlat...
Haklısınız belkide. Zaten hep zamanımı çöpe atıyorum gibi hissediyorum yapabileceğim onlarca şey varken..E zaten var mı ki? Umursamıyormuş seni bundan büyük boşluk mu olur
Erkek arkadaşında resmen kendimi gördüm. Evet bu gurur. Ve cok kotu bir şey. Ben sevgiliyken aynen erkek arkadaşın gibiydim. Hatta belkide daha fazlası. Kirildiysam asla ne arar ne mesaj atardim. Eşim adım atmadan asla konuşmazdım. Kavgalari günlerce uzatirdim. Eşim daha bir gün ayrılık lafı etmemiştir. Etseydi biterdi cunku. Yaptiklarim asla blof degildi. Niye öyle davrandığımı hiç bilmiyorum. Eşimin adım atması hoşuma gidiyordu sanırım. Ego mu dersin ne dersen de. Ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyodu. Çok seviyordum ki evlendim. 1 yıl oldu. Ve o halimden eser kalmadı. Şimdi tartissak ben adım atıyorum mesela. Dayanamiyorum sessiz kalmaya. Belki de artık benim olduğu içindir. Ama ne olursa olsun çok seviyorum eşimi. Akşam eve gelince şöyle bi sarılmak yetiyor bana. Şimdi sende iyi düşün. Gerçekten seviyor musun ? Sevildigini hissediyor musun ? Bak benim eşim pes etmedi. İyiki de etmedi. Çok şükür çok mutluyuz.Belki erkek arkadaşın da düzelir. Buna inaniyorsan açık açık konuş ve bir şans daha ver ona. Ama gerçekten yorulduysan boşver..Belki de ömür boyu böyle devam edecek. Katlanabilir misin ?
Kendinizi tutun ve yazmayın bence. Adım atarsa kaybetmek istemiyor demektir. Atmazsa zaten uzatmanın alemi yok. Birde bu özelliği hakkında çok mu konustunuz acaba ? Hani ''ya ben böyleyim mesaj filan atmam'' havasına girmiş olmasın ?Bunu bi kızın yapmasıyla erkeğin yapması arasında o kadar fark var ki. Zaten aslında ayrılma lafını o etmiyor ben ediyorum. O bildiğiniz alıştığı hayatı yaşıyor sadece beni de alışkanlıklarından biri olduğum için seviyor sanki. Bilmiyorum. Şuan ben bi kavga çıkarmasam evleniriz kesinlikle. Öyle ciddi düşünüyor ama bi yandan da böyle davranmaya devam ediyor. Heyecan yok bişey yok. Ve en önemlisi mutlu değilim. Adım atsın biraz beni kaybetmek istemediğini hissettirsin istiyorum
Küsüz konuşmuyoruz hala ve sanırım akşama kadar da umrunda olmayacağım.
Tutup bana tüm gün mesaj yazmadın umursamadın desem sen de yazmadın der. Bu huyundan da nefret ediyorum ama malesef hee şeye böyle bi cevabı var.
Konuşmadık.. bi ara konuşmuştuk aslında da çok eskide kaldı. Kendimi tutuyorum yazmıyorum bakalım onun tepkisi ne olacak. Sadece bekliyorum bu kadarKendinizi tutun ve yazmayın bence. Adım atarsa kaybetmek istemiyor demektir. Atmazsa zaten uzatmanın alemi yok. Birde bu özelliği hakkında çok mu konustunuz acaba ? Hani ''ya ben böyleyim mesaj filan atmam'' havasına girmiş olmasın ?
Hakkaten. Yani genc kizlarimizin sunu anlamasi lazim. Erkekler maalesef o surat asmalarimizi o kendi kabugumuza cekilmelerimizi Allahim ben ne hata yaptim da su melaike benden uzak duruyor diye algilamiyor. Yine buldu acaba kavga cikartacak, acaba ne domuzluk dusunuyor. Hic beni anladigi yok hep kendi dedigi olsun. vs seklinde algiliyor. Onca erkek arkadasim var, kendimin de iliskilerim oldu, esimde de goruyorum. Yani biz erkeklere bak sen soyle yaptigin icin su an sana kizginim. Lutfen gorusmeyelim, veya sundan oturu kalbim kirildi bir ozur bekliyorum vs demedikce daha coooook boyle konular acariz. Acik olun. anlatin derdinizi. Ha kavga cikacaksa ciksin ama en azindan elle tutulur bisi olsun ortada.Neden hiçbir şey yapmadan anlamasını bekliyorsunuz?
Alın karşınıza konuşun anlatın tüm derdinizi, dökün içinizi.
Sizi kaybetmek istemiyorsa kendine çeki düzen verir. Yok olmadı aynen devam mı ediyor o zaman ayrılırsınız. Bu kadar basit.
seninle ilgili boyle dusunen ve hisseden biriyle evlenmezsin umarim.Bunu bi kızın yapmasıyla erkeğin yapması arasında o kadar fark var ki. Zaten aslında ayrılma lafını o etmiyor ben ediyorum. O bildiğiniz alıştığı hayatı yaşıyor sadece beni de alışkanlıklarından biri olduğum için seviyor sanki. Bilmiyorum. Şuan ben bi kavga çıkarmasam evleniriz kesinlikle. Öyle ciddi düşünüyor ama bi yandan da böyle davranmaya devam ediyor. Heyecan yok bişey yok. Ve en önemlisi mutlu değilim. Adım atsın biraz beni kaybetmek istemediğini hissettirsin istiyorum
Tutup bana tüm gün mesaj yazmadın umursamadın desem sen de yazmadın der. Bu huyundan da nefret ediyorum ama malesef hee şeye böyle bi cevabı var.
sonuc noldu cok merak edıyorum ayrıldınız mı gururlu sevgılınızden ,devam mı ettınız neler oldu ??Bunu bi kızın yapmasıyla erkeğin yapması arasında o kadar fark var ki. Zaten aslında ayrılma lafını o etmiyor ben ediyorum. O bildiğiniz alıştığı hayatı yaşıyor sadece beni de alışkanlıklarından biri olduğum için seviyor sanki. Bilmiyorum. Şuan ben bi kavga çıkarmasam evleniriz kesinlikle. Öyle ciddi düşünüyor ama bi yandan da böyle davranmaya devam ediyor. Heyecan yok bişey yok. Ve en önemlisi mutlu değilim. Adım atsın biraz beni kaybetmek istemediğini hissettirsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?