• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin attığı mesaj

bazıları neden bozuldun, ne var mesajda demiş ama.. maalesef bu mesaj bana da oldukça çocukça ve kıroca geldi:27:
tamam aileni daha çok sev, ama neden belirtme gereği duyuyosun.

ıyyyy:27:

ailesine bağlı değil BAĞIMLI olduğu açık seçik ortada.....daha sizinle sevgili onlarla anne baba ilişkisi yaşadığını kavrayamayacak kadar da HAM.... sizi sıraya koymuş ve bu sırada 3. yere layıksanız evlenince sıralamayı yazayım size : 1. Allah 2. İŞ 3. Aile 4. Arkadaşları 5. Eşi..... madem sizi 3 numaraya koymuş siz de evlenme aşamasına geldiğinizde sakın ola ki aileniz istemezse falan ailenizi karşınıza almayın bu adam için .... ve bir şey derse de senin için de ailen benden önce geliyordu aynısını yapıyorum fazlasını değil dersiniz.....

kesinlikle yazdığı mesaj gerçekten çok basit geldi ne bileyim tepki verince cahil ben oldum :53:

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

çocuksu tamamen.
Allahla niye karıştııyorsun ki?
kimse de "beni mi Allah'ı mı daha çok seviyorsun" diye sormaz ki.
Yaşlarınızın küçük olduğunu düşünüyorum.

Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aranızda sıralama mevzusu mu geçtide böyle bi mesaj attı....ben olsam şöyle bi mesaj atardım bu anam için:41: bu babam için:22: bu tüm kadınlar için:57:haydi eyvallah bak yoluna:82:

Son düzenleme:
Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

:52: gerçekten çok güzel bi mesajmış tiye aldınız ama ben bayağı sert tepki gösterdim :27:

yüzünün ortasına yumruk atardım :41: O ne ya ne gerek varmış öyle bir mesaja ailesini vurgulamaya saçmalıkk

Neden gücünüze gitti anlamadım ailemden sonra demesi mi. Ailenle bir tutabilirdi tabi ama sonuçta onlar ailesi yetiştirmiş büyütmüş bu yaşa getirmiş onların sevgisi başkadır gözünde elbette ve yeri ayrıdır zaten sevgiliye duyulan sevgi ile aileye duyulan sevgi bir değildir çok farklı şeyler ben sorun olacak bir şey göremedim. Ha bir sorunda ailesinden yana olur diyorsan onu ancak davranışlarını ölçerek kavrayabilirsin daha aranızda resmi bir şey yok bunlara takılmak yersiz anlayamadım neyi sorun ettiğinizi?

Kesinlikle katılıyorum.. :34:
Yalan söylemeye ya da süslü laflara gerek yok..:31:

aranızda sıralama mevzusu mu geçtide böyle bi mesaj attı....ben olsam şöyle bi mesaj atardım bu anam için:41: bu babam için:22: bu tüm kadınlar için:57:haydi eyvallah bak yoluna:82:

beyefendi verdiğim tepkiye nazaran ağlamaklı olmuş yazdığım mesaj gözünün önüne gelince :52: bide sabah uyandım anam sayfalar dolusu mesaj yazmış sana nca güzel kelimeler sarfediyorum verdiğin tepkiye bak diye :27: bide diyo ki sein hepsinden çok seviyorum deseydin böbürlenecektin dimi bunu bekliyosun :26:

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

bence ben altını cızdıgım yer ıcın polemık yaratabılırdım yanı suan evlıyım kesınlıkle polemık cıkartırdım ama sevgılıyken bılemedım nasıl bı ılıskınız var evlılık yolundamısınız aile demıs buyuk bı aile sanırım senı arka plana atmıs:ssz:bu benım dusuncem

beyefendi verdiğim tepkiye nazaran ağlamaklı olmuş yazdığım mesaj gözünün önüne gelince :52: bide sabah uyandım anam sayfalar dolusu mesaj yazmış sana nca güzel kelimeler sarfediyorum verdiğin tepkiye bak diye :27: bide diyo ki sein hepsinden çok seviyorum deseydin böbürlenecektin dimi bunu bekliyosun :26:

erkek arkadaşının yaşı yaç acep:27:

bence ben altını cızdıgım yer ıcın polemık yaratabılırdım yanı suan evlıyım kesınlıkle polemık cıkartırdım ama sevgılıyken bılemedım nasıl bı ılıskınız var evlılık yolundamısınız aile demıs buyuk bı aile sanırım senı arka plana atmıs:ssz:bu benım dusuncem

adam hep eşim olacaksın der evlilik hayalleri kurarız hep bu benim zoruma giden

Allah sevgisi, aile sevgisi, sevgiliye duyulan sevgi bir sıraya nasıl konulabilir? Hepsinin yeri ayrıdır, sevgi çeşitleri farklı yani. Benim annem birtanedir, babam da öyledir, bazı arkadaşlarım da sevgilim de hepsi kalbimdeki kendi yerlerinde bitanedir. Onları sıralamaya falan sokamam, su mu daha lezzetli yoksa kebap mı gibi bir karşılaştırmaya neden gidemiyorsak bu da aynısı işte. Darılmayın ama erkek arkadaşınızın kafası bir tuhaf çalışıyor, kötü niyetli değil bence ama normal de değil:ssz: Bunların defosuz olanı da yok ki:51:

Back
X