- 29 Ocak 2024
- 753
- 53
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki
Son düzenleme: