• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin az zaman ayırıyor ne yapmalıyım?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
753
53
18
24
Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki

Son düzenleme:
siz bu ilişkide bir gram değer görmüyorsunuz, adam bunun farkın varmanız için hoyratça davranıyor. siz de olduğunuz yerde sayıklamaya devam ediyorsunuz.
postalasanız artık şu arkadaşı ve önünüzdeki maçlara baksanız..

siz bu ilişkide bir gram değer görmüyorsunuz, adam bunun farkın varmanız için hoyratça davranıyor. siz de olduğunuz yerde sayıklamaya devam ediyorsunuz.
postalasanız artık şu arkadaşı ve önünüzdeki maçlara baksanız..
Yüz verdiğim için böyle inanki kızsam sert duruş sergilesem koyun gibi olur da sevdiğimden kıyamıyorum diyorum yorgun argın geliyor günah

Sizin sevgilinizden benim ayrılasım geliyor.

Adam size arkadaş olarak görüşelim bile dedi, ayrılmaya çalıştığını ne zaman anlayacaksınız acaba?
Ayrılmaya çalışmıyor aslında çünkü önceden de böyleydi ilk defa böyle yapmış olsa derdim de tanıştığımız ilk zamanlardan beri böyleydi

Yüz verdiğim için böyle inanki kızsam sert duruş sergilesem koyun gibi olur da sevdiğimden kıyamıyorum diyorum yorgun argın geliyor günah

Bu adam mı siz sert dursanız kuzu gibi olacak?

Onun istediğini yapmadığım da ciddi anlamda takıyor sonra dolup soğuk yapmaya başlıyor.

onu ugrastirdigimi benden yorulduğunu düşünüp üzülüyorum artık fazlalık miyim ona diye düşünüyorum ne yapıcam ben😔

her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde..

aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen

bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona

beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor

bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız dedi.

önceden kizsa bile geçerdi kıyamazdı ne bileyim hiç böyle ortadan konuşmazdı olursa olur olmazsa olmaza getirmezdi

Gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsunuz maalesef. Adam kafasında çoktan bitirmiş.

Bu adam mı siz sert dursanız kuzu gibi olacak?

Gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsunuz maalesef. Adam kafasında çoktan bitirmiş.
Annemle tanışacak çokta heyecanlandı ne yapacam ben diye öyle olsaydı kabul etmezdi ki bir kere daha bu şekilde oldu sonra düzeldi o yüzden normal geliyor suanki durumu tekrar duzeleceginj biliyorum

Burçlardan girmeyeyim ama kendi burcu balik yukseleni başak.. Ya hep koşuşturma halinde oturmak nedir bilmez ordan oraya insanlara hep yardım edee biri hastaneye mi götürülecek birinin ilaca mi ihtiyacı var çevresine yardım eder.. E kendi işi dışında iş alıyor arada onlara da gidiyor.Ama yordu bu durum beni gerçekten yordu akşamları geldiğinde nerdeyse saat 7 8 i buluyor iş çıkışı arıyor mola da arar ara sıra.. ama molada maç 5 10 dk ayaküstü işten çıkışta aradığında da bazen ben müsait olamıyorum.. Aksam 11 de yazıyor arıyor en geç o zamanda çok kısa konuşup uyuyup kalıyor ama bu hep böyle buluşmalar dışında güzel zaman geciremiyoruz hafta sonu buluşunca da eve geldiğimizde yine aynı şeyler oluyor ona yetiş buna yetiş ben savruluyorum. Bilmiyorum seven sabreder ama biz devamlı böyleyiz.. Ben mi fazla beklenti içindeyim bilmiyorum ama çok bunalıyorum çok sevsem de yalnız hissetmek beni çok yoruyor hep özlemek beni çok yoruyor. Anne baba sevgisinden bir gram almadan onlar olmadan büyüdüm istiyorum ki bana sevgi şefkat göstersin ilgi göstersin önceliği olayım ama işte konuşamıyoruz malesef ki
Ne olur bu sevgili artık eski sevgili olsun

Annemle tanışacak çokta heyecanlandı ne yapacam ben diye öyle olsaydı kabul etmezdi ki bir kere daha bu şekilde oldu sonra düzeldi o yüzden normal geliyor suanki durumu tekrar duzeleceginj biliyorum
Valla size ne desek boş. Sevgilisini kaybetmeyi göze almayan kimse "arkadaş olarak devam edelim" demez.
Siz bu şekilde git-gelleri olan bir adamı kabul ediyorsanız burada "sevgilim" temalı çok konunuzu okuruz. Ama ciddi söylüyorum "eşim" temalı konunuzu okuyamayacağız.

İnsan gerçekten ne ederse kendine ediyor.

images-18.webp

Back
X