Sevgilimin babası evlenmesini istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasına ne münasebet diyip restini cekememis. Ben seni paşalar gibi istemeye gelicem kimse buna karışamaz dememis. Cok iyi bildiğim hikaye bu. Beni bırakma diyip hep bebekler gibi agliycak hatta sen onların arasına girmemek için ayrılık bile teklif ediceksin kabul etmiycek. Sonra bir bakmissin ben ailemsiz yapamam sevgi pitircigiyim diyip seni bırakmış. Yaşandı bunlar hey yavrum hey

Babasına ne münasebet diyip restini cekememis. Ben seni paşalar gibi istemeye gelicem kimse buna karışamaz dememis. Cok iyi bildiğim hikaye bu. Beni bırakma diyip hep bebekler gibi agliycak hatta sen onların arasına girmemek için ayrılık bile teklif ediceksin kabul etmiycek. Sonra bir bakmissin ben ailemsiz yapamam sevgi pitircigiyim diyip seni bırakmış. Yaşandı bunlar hey yavrum hey
Ya ben çok iyi niyetliyim ya da siz çok şey gördünüz

Çok üzgünüm ama bu işin sonunda mutsuz olan sen olursun
İleride eş ailesinin diğer üyeleri ile anlaşamazsan biz zaten seni istememiştik diyecekler ve daha da kötüsü sana karşı hep diğer kızı öne sürecekler, hep kıyaslanacaksın. Bu sorun olmasaydı bile ki kaynananla sorun yaşama ihtimalin %75.

Ve maalesef erkeklere nikahtan sonra gelen bir güncellemeyle hepsi birden ailesi olduğunu ve o ailesini çok sevdiğini hatırlıyor. Aileye bir özlem bir düşkünlük başlıyor.

Hep diyorum eş ailelerindeki sorun bize asla yansımıyor diyen tek bir kişi bile yoktur
Bu işin sonu bana pek mutlu gelmedi dediğim gibi.

Hahahha bu güncelleme o kadar doğru ki 😀 eşime diyorum kaç sene sevgiliydik anneni bir kere aramadın şimdi her akşam saatlerce annenle konuşuyorsun, evlenince annen olduğunu hatırladın diyorum hahah yok ya ne alakası var babam öldü diye arıyorum diyor hadi öyle olsun diyorum, biz yeni evlendik babası vefat etti o ince ayrımı tam anlamıyorum kandırılıyor da olabilirim 😅 ama neyse doğrudur belki de dicem bilemiyorum hanımlar burdan sorayım yeri gelmişken cidden babası vefat etti diye mi arıyordur annem yalnız kaldı fln diye yok ya bence evlilik sonrası güncelleme sebebiyle arıyor😀

Neden siz tanışmaya gitmiyorsunuz önce sonuçta karşınızdakine karşı yapılmış bir inat bir adım atıp ailenin yaklaşımına göre davranabilirsiniz aile olmak kolay iş değil bazı fedakarlıklar gerektiriyor.

Neden siz tanışmaya gitmiyorsunuz önce sonuçta karşınızdakine karşı yapılmış bir inat bir adım atıp ailenin yaklaşımına göre davranabilirsiniz aile olmak kolay iş değil bazı fedakarlıklar gerektiriyor.
17 saatlik yolu oğluna saygı duymayan dahası benimle tanışma zahmetinde bile bulunmayan bir adam için mi gidecegim. Hem ne münasebet tamam seviyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok bence sevgilim yapmalı..

17 saatlik yolu oğluna saygı duymayan dahası benimle tanışma zahmetinde bile bulunmayan bir adam için mi gidecegim. Hem ne münasebet tamam seviyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok bence sevgilim yapmalı..
Aman haklısınız zaten ben böyle düşğnerek hiç bir şey kazanmadım daha çok kaybettim 😢

Ne saçma sapan şeyler ya babası mı girecekmiş yatağa? Çok beğendiyse o alsın. Diğer kız kim neci? Yakınlarından biriyse evlenseniz bile rahat edemezsiniz kıyaslamaların sonu gelmez. Sevgiliniz direkt rest çekip güçlü durmazsa ayrılın bence.

Konustun mu sevgilinle yeniden?

Ne saçma sapan şeyler ya babası mı girecekmiş yatağa? Çok beğendiyse o alsın. Diğer kız kim neci? Yakınlarından biriyse evlenseniz bile rahat edemezsiniz kıyaslamaların sonu gelmez. Sevgiliniz direkt rest çekip güçlü durmazsa ayrılın bence.
Uzak akrabaymis. Artık düşünmek dahi istemiyorum soğudum desem yeridir.

Dün işin içinden cikamadigim için bir ablanın önerisiyle fal baktirdim. Çok saçma diyebilirsiniz ama bazen insan rahatlamak istiyor. Falcı kadın bakar bakmaz söyleceğim ama üzülme dedi. Bende herşeyi söyleyin dedim. Bu çocuktan ayrıl sana hayır gelmez cesareti yok hala gelgitleri var ve sana yalan söylüyor dedi. Evlerseniz bile bu iş olmaz dedi. Senin yıldızın çok parlak ve bu çocuk içindeki çocuğu öldürüyor dedi. Ayrıca birebir sevgilimi tarif etti. Içinde 50 yaşında bir adam var yalniz yaşamayı seviyor falan aynen öyledir. Ben kıpır kipirken o miskindir. Kadının söyledikleri iyice kafamı karıştırdı. Acaba gerçkten dediği doğru mu ondan bana koca olmazmi 😞

Sevgilimin ailesi, onunla sorunlarımız dünkü fal yorumu hepsi üst üste geldi.. sanırım ufukta güzel şeyler yok gibi. Sevgilim bizi toparlamak için birsey yapmzsa ayrılık kaçınılmaz..😞😞

Dün işin içinden cikamadigim için bir ablanın önerisiyle fal baktirdim. Çok saçma diyebilirsiniz ama bazen insan rahatlamak istiyor. Falcı kadın bakar bakmaz söyleceğim ama üzülme dedi. Bende herşeyi söyleyin dedim. Bu çocuktan ayrıl sana hayır gelmez cesareti yok hala gelgitleri var ve sana yalan söylüyor dedi. Evlerseniz bile bu iş olmaz dedi. Senin yıldızın çok parlak ve bu çocuk içindeki çocuğu öldürüyor dedi. Ayrıca birebir sevgilimi tarif etti. Içinde 50 yaşında bir adam var yalniz yaşamayı seviyor falan aynen öyledir. Ben kıpır kipirken o miskindir. Kadının söyledikleri iyice kafamı karıştırdı. Acaba gerçkten dediği doğru mu ondan bana koca olmazmi 😞
Falcıya bosuna verdın para.
Cogumuz da aynı seyi soylemıstık zaten sana.
Herseye hazırlıklı ol sadece.

Ya falcıya gidecektim ya psikologa 😞 rahatlamaya ihtiyacım vardi. Siz konuyu bilerek yorum yaptınız ama o kadın hiç birşey bilmiyordu ve kafama dank etti.
keske psıkologa gıtseymıssınız
burdakı arkadaslar falcının soyledıklerını soyledıler falcı soyleyınce neden emın oldunuz :) bu sey gıbı hanı bazı aıle babaları vardır aılesı ne soylese ınanmaz ama dısardan bırı soyledıgınde kabul eder ınanır aynen bunu yapmıssınız burdakı arkadaslara :KK70:

bu ısın sonu mutluluk degıl haberınız olsun
adam ergen gıbı sorumluluk alabılecek bırı degıl ayakları ustunde saglam duran babasına karsı aıle kurmak konusunda guclu duran bırı degıl yanı hala aıle hımayesınde. bu adamla evlenen kadın bunu bılmelı ve razı gelmelı cunku yapıları bu

Maalesef bazı ebeveynler kendilerini çocuklarının “sahipleri” sanıyor. Büyütüp yetiştirmek gerçekten çok zor ama alacağı karara saygı duyulmasını gerektiğini atlıyorlar, unutuyorlar ya da hiç bilmiyorlar. Erkek arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim, herkes hem ailesinin gönlü olarak hem de istediği kişiyle evlenmek ister. En büyük hakkı da ayrıca. Allah vicdan versin o adamada.

33 yaşında ve babanın kuzusu 🙄 Bence sen biraz kafanı topla bu adam ruh hastası falan olabilir. Uzak dur....

Olmaz ins. 😂 doğru düzgün paylaşımları yok zaten senede 1 kere yüz yüze görüşüyorlar.. 3 senedir oğlunun yanina bir kere bile gelmemiş
Gelmemis bir kere ama bu isler evlenince cok degisiyor hic gelmeyen geliverir oluyor.
Hic aramayan evlat arar oluyor aileler evlendikten sonra inanilmaz degerli oluyor.
Bilmiyorum belki sizin farkli olur ama benim gordugum genelde boyle.

keske psıkologa gıtseymıssınız
burdakı arkadaslar falcının soyledıklerını soyledıler falcı soyleyınce neden emın oldunuz :) bu sey gıbı hanı bazı aıle babaları vardır aılesı ne soylese ınanmaz ama dısardan bırı soyledıgınde kabul eder ınanır aynen bunu yapmıssınız burdakı arkadaslara :KK70:

bu ısın sonu mutluluk degıl haberınız olsun
adam ergen gıbı sorumluluk alabılecek bırı degıl ayakları ustunde saglam duran babasına karsı aıle kurmak konusunda guclu duran bırı degıl yanı hala aıle hımayesınde. bu adamla evlenen kadın bunu bılmelı ve razı gelmelı cunku yapıları bu
Biraz öyle oldu galiba..😄 ama dedigim gibi böyle birsey söylemesini beklemiyordum. Sadece ask hayatımı merak ediyorum demistim. Gelecek olmadığının bende farkındayım ve bu isten en az zararla nasıl çıkarım onu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X