- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.270
- 798
Sevgilinizin babasi oglunun evlenmesini istemiyor degil kiMerhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladıben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
Sizinle evlenmesini istemiyor
Sevgiliniz kocaman adam,33 yasinda isi gucu var. Bu durumda is onda bitiyor. Ki bence 33 yasinda adam sevgilisiyle evlenmek icin babasini istemeye goturmese de olur. Kendi basina cikip gelsin size. Ailenizle konussun. Sonra duruma bakar karar verirsiniz.