Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...
hangi konuda çaresiz olduğunuzu ve ne sorduğunuzu hiç anlamadım. böyle bir ilişkiyi kendinize yakıştırmayacağınızı düşünüyorum. evleneceği kıza da ayrıca üzüldüm. bırakın ne hali varsa görsün. nişanlısıyla yaşadığı ilişkiye bile saygısı yok.
bırak peşimi diyorum, git evleneceğin kıza da daha fazla hakszlık etme diyorum. o ise her akşam kapıda elinde ya bi çiçekle ya bi hediyeyle bekliyo. hala çok seviyorum. bu kadar sert olmayın inanın başınıza gelince konuşmak bu kadar kolay olmuyor. ben bırakmaya çalıştıkça her gün onu görüyorum. nişanlını bulup ona söyleyecem senin yaptıklarını yeter artık diyorum, bul ve söyle benim hayatıma kimse karışamaz; şu an senin benim hayatımda olmanı istiyorum diyor. napsam kızlar? nasıl bitirsem?
klasik erkek yalanları.yalancı üç kağıtçı adamdan ne hayır bekliyorsun ki.işe seni aptal yerine koyarak başlamış.seni sevse gerçekten uzak durur senin duygularınla oynamaz.çünkü nişanlısından ayrılmayacağını söylemiş bikere.bak arkadaşım benim başımdan da buna yakını geçti yalanlar aynı onları sevmezler bize aşıktırlar ama ne hikmetse bırakmamak için mecbur oldukları bir sebepleri vardır.bunlar hepsi hikaye.biz kadınlar senden vazgeçemiyorum diyen yalvaran erkeklere bayılırız onu yaparken bile bizi salak yerine koyduklarının farkında olmayız. nasılsa bizi bişekilde kandıracaklarından emin olduklarını düşünmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?