Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

canozum

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
54
0
286
39
Bursa
Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...

canım 1 ay snra 2. kadın yerinde olucaksın
diyelimki o nişanlsıını bıraktı.
sanmaki sanada aynısını yapmıcak..

düşünsene nişanlısı için diyorki mecburen evleniyorum
beyfendiye bakk:S ohhh 2 kızda yanında değmeyin keyfine..

bence kesinlikle taviz verme
gerekirse hattını değiştir, yolunu değiştir..
her ne şekilde evlenirlerse evlensinler bu durumda nişanlsıı böyle bişeyi haketmiyor.
silah dayamadı ya nişanlısına dimi?

kii ben zorla evlendiğindende şüphelendim
bugüne kadar nişanlı olduğunu sölemeyen biri, pek ala yalanda söylüyor olabilir.

kıs sen dellendinmi ne demek ne yapayım tabiki bırakacaksınklava:,karşındaki insanıda düşün diger kızı,hem sevgilin aslında demek istemiyorum ama evlenecek sen ne olcan 2. kadınmı,aslında bunu sormanı bile hiç yakıştıramadımklava:

sahtekar bı ınsanı hala sevebılırım ınanabılırım dıyosan durma devam et yok devam edemem dıyosan yolu bellı bunun bır daha hıc bı mesajına karsılık vermıceksın mesajını okumıcaksın numranı degıstırceksın.

onunla birşeyler yaşamış seninlede birşeyler yaşamak istiyo
ee daha birde soruyosun bizde sana ne diycez devam etmi diyelim yani
tabikide birinizi tercih etmek zorunda edemiyosa bırakacaksın arkadaşım

sevgilin nişanlısını bırakmıcak ve evlenicektir.senide sevgilisi olarak tutmaya devam edicektir.
bu durumda sadece nişanlısı değil senide aldatıyor nasıl göz yumabiliyorsun bile bile.
seni çok sevse nişanlısından ayrılır evli olup çocuğuda yok sadece yüzük atıcak ama o ikinizi birden idare ediyor
hiç durma ayrıl dememe gerek yok sanirim şimdiye durduğun kabahat
bu sitede çok okuduk yeni evli aldatılan kadınları bu aldatma genelde nşanlıyken başlamış oluyor.ve eş öğrenince yuva yıkılıyor.eğer devam ederseniz yuvayı yıkan kişide sizin gibi bilerek devam eden kişi oluyor.yapmayın ne olur başka bir kadının canını yakmayın erkeklerinde bu kadar kendilerini birşey zannetmelerini sağlamayın

arkadaşım bunun napmalıyım denilecek yanımı kalmış sence?
nişanlısını bırakmayacakmış bak açık açık söylemiş,birbirinizden beklentileriniz ne ki sizin?
hem nişanlısını bıraksa bile böyle yalancı ve aldatan erkekten hayır gelirmi sana?
insan her yerde aynı insandır;gün olur senleyken de yine gönlü kaymasın.

Ahhhhhhhh................. Çok ÜzgÜnÜm. O kızı tanımıyorum ama o kız adına da Çok ÜzgÜnÜm. Bılmeden onu da ne kadar zor bır duruma dÜŞÜrdÜĞÜmÜ bılıyorum. Ama ıŞ yerımı bılıyor ve ben ayrıldıĞımdan berı her akŞam kapımda... ınanın onu bırakmak benım ıÇın o kadar zorkı. Ama hala dırenıyorum.. 40 yıl dÜŞÜnsem kendımı bÖyle bı konumda bulacaĞım aklımın ucundan geÇmezdı.

Evet seni çok seviyor,bu yüzden 1 ay sonra bir başkası ile evleniyor....-tatlicadiarzu-

Ben olsam çoktan tekmeyi atmıştım bir daha dönmemek üzere...:dilcikar:

bırak peşimi diyorum, git evleneceğin kıza da daha fazla hakszlık etme diyorum. o ise her akşam kapıda elinde ya bi çiçekle ya bi hediyeyle bekliyo. hala çok seviyorum. bu kadar sert olmayın inanın başınıza gelince konuşmak bu kadar kolay olmuyor. ben bırakmaya çalıştıkça her gün onu görüyorum. nişanlını bulup ona söyleyecem senin yaptıklarını yeter artık diyorum, bul ve söyle benim hayatıma kimse karışamaz; şu an senin benim hayatımda olmanı istiyorum diyor. napsam kızlar? nasıl bitirsem?

hangi konuda çaresiz olduğunuzu ve ne sorduğunuzu hiç anlamadım. böyle bir ilişkiyi kendinize yakıştırmayacağınızı düşünüyorum. evleneceği kıza da ayrıca üzüldüm. bırakın ne hali varsa görsün. nişanlısıyla yaşadığı ilişkiye bile saygısı yok.

klasik erkek yalanları.yalancı üç kağıtçı adamdan ne hayır bekliyorsun ki.işe seni aptal yerine koyarak başlamış.seni sevse gerçekten uzak durur senin duygularınla oynamaz.çünkü nişanlısından ayrılmayacağını söylemiş bikere.bak arkadaşım benim başımdan da buna yakını geçti yalanlar aynı onları sevmezler bize aşıktırlar ama ne hikmetse bırakmamak için mecbur oldukları bir sebepleri vardır.bunlar hepsi hikaye.biz kadınlar senden vazgeçemiyorum diyen yalvaran erkeklere bayılırız onu yaparken bile bizi salak yerine koyduklarının farkında olmayız. nasılsa bizi bişekilde kandıracaklarından emin olduklarını düşünmeyiz.

ee napıcak evlenmeden sizi metres mi edinecek?
ya da ayrılsa nişanlısından sizinle evlense yüzüstü bıraksa nişanlısını ne siz ne de kendisi mutlu olmayacak illaki vicdan azabı çekecek..
yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal. bence sen gel vazgeç bu adamdan. zaten dürüstte değilmiş.. nişanlı oluşunu dikkatsizliği sonucu öğrenmişsin.. hem nişanlısını aldatan adam sana neler yapmaz??

çaresizliğim halen etrafımda dolanması ve bunu benim engelliyemiyo olmam.

nedense ayrılmak istemiyor gibi geldiniz bana.ama bağrınıza taş basın ve yolunuza devam edin böyle bir insana güvenemezsiniz.bu işin sonu 2. kadınlığa doğru gider.mecbur kaldım evlendim,çocuk var ayrılamıyorum,aslında seni seviyorum vb..uzar gider.yol yakınken doğru kararı verip ayrılın bence

ya arkadaşım sen ikna olmak istemiyorsunki bizi ikna etmeye uğraşıyorsun
senin isteğin gönül rahatlığı destek ama kimse sana burada devam et demez sanmıyorum

Son düzenleme:
eğer biraz sert ve acımasız davranırsan düşürebilirsin yakandan.
böylelerinin sevgisi nisan yağmuruna benzer,merak etme bir süre sonra seni de 2. kişi konumuna sokar.

Bu adam öbür kızcağızla 2 senedir birlikte..Ama seninle 3 aydır...Kıza da kimbilir ne diller döktü ki nikah tarihleri bile alındı...Nişanlısını aldatmış ve sen buna rağmen seviyorum diyorsun...

Madem hala çok seviyorum diyorsun..Onlar evlensin sen de ayrılma devam et böyle..Metresi ,sevgilisi ol o çok sevdiğin ruh ikizin olan adamın..Soranlara napayım çok seviyorum dersin...:mymeka:

beni en iyi sizin anladığınızı düşünüyorum. ne kadar safım. ben de baştan beri her sözüne inanmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…