Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

arkadaslar okumadan yorum yapmayin. canozum nisanlisina durumu anlatti ve adami birakti. bir basini bir sonunu okuyup yorum yapiyorsunuz. bir bakin hele neler olmus arada. tovbeeeeeeeee...

evlileri gectik, simdi de daha evlenmeden nisanliyken aldatanlar basladi
valla ne diyecegimi bilemiyorum, daha nisanliyken mi bikmis kizdan hemen aldatmaya baslamis
bi de bu adamin evliligini dusunemiyorum, yazik o evlenecegi kiza

sense hala seviyorum diyorsun, nolur birak bu duygusalliklari da duygusalligin d sini tasimayan bu adama bu kadar taviz verme
arkana bile bakmadan kac...
kopamayacaksin da ne olacak peki biraz mantikli ol lutfen

onun gibi bi insandan herşeyi beklerim artık. aman kızlar biz saf oluyoruz, iki güzel söz bikaç jest görünce yumuşuyoruz, güveniyoruz, kimseye hemen bağlanmayın sakın ha...

benim cogu kızın 2 guzel soze kanmayacagini saniyorum

canim sakin onunla olma derim ben...düsünki bir gün nisanlin sana aynisini yapacak baska bir kiz icin ruh halini düsünemiyorum...bence diger kizida düsünmelisin ya aradan ayrilip ne halleri varsa görsün diyeceksin yada bulup o kizi herseyi anlatacaksin cünkü evlenmeden bunu yapan evlendikten sonra kizi kim bilir kac defa aldatir....bence kizla konus buda bi fikir arkani dönüp gitsen kendini kurtarcan ama kizi bulup anlatsan kizida kurtarcan...

ya afedersin ama bir de ne yapmalıyım die soruyorsun,hayret yaaaa
yapacağın şey belli zaten
o hem evlensin hem de seninle gönül eğlendirsin ister tabi,erkek milleti işte
kafanı çalıştır sen de

3 ay geçmiş aradan..Evlenen evlendi bile belki çoktan..Neden hala eski bir konuya yorum yapıyorsunuz ki arkadaşlar ?

Bence bu konu kapatılmalı artık,çünkü miadı dolduğu halde yorumlar yapılıyor..zemuszemus

Ben de ilkokul arkadaşımla cıkıyordum gecen yaz,sonra kuzeniyle nişanlı olduğunu öğrendim,aynen senin gibi.Ayrıldık,kızdan ayrılcam dedi barıştık....Sonra tamamen ayrıldık ve hala peşimde ama hayat öyle bi armagan verdi ki bana çocukluk aşkımla cıkmaya başladım ve arada eski sevgilimi görünce hiiiiiiiiiiç tınlamadığımı farkediyorum,öyle ki gözüne çok aşağılık görünüyor bi süre sonra.Bence ayrıl kuzum,düşün bi evlenecek düğünleri olacak senin olman gereken yerde bi başkası....Sen 2. kişi olmayı haketmiyorsun!Kimse haketmiyor..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…