Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

eminim ki nişanlısının da ağzının içine bakıyor kollarının arasında ne aşk sözcükleri fısıldıyordur.siz bizden destek bekliyor gibisiniz ama burda bu desteği bulamazsınız.siz kararı vermiş gibisiniz.ayrılma taraftarı gibi görünmediniz bana.hayat sizin üzülen de siz olursunuz.

ounla nişanlı bir ay sonra evlenecek ama seninlede ayrı dünyası olacakmış oraya kimse müdahale edemeyecekmiş. ohh ne ala memleket. ne sandın beni deseydin. beni birdaha rahatsız edecek olursan polise veririm seni de biraz korkut belki bırakır peşini.

ben de bunu demek istiyorum, hala ayrılma kararı alamamış gibi geldi bana. yoksa insan bir şekilde kurtulmaya çalışır, polis de bu yollardan biri.

Kusura bakma ama bu adamın sana hiç saygısı yok..sen de yaptığı jestlere kanıyorsun....

ya arkadaşım sen ikna olmak istemiyorsunki bizi ikna etmeye uğraşıyorsun
senin isteğin gönül rahatlığı destek ama kimse sana burada devam et demez sanmıyorum

o kadar rahatsın ki. belki şu an keyifle kahveni yudumlayarak bu satırları yazmışsındır. ama emin ol ben senin gibi rahat değilim şu an. duygularımı yenip erdemli davranmaya çalışıyorum, bu işin bi sonunun olmadığını ben de biliyorum. ama, bir yandan o beni rahat bırakmıyor her akşam kapımda, onu yakamdan nasıl düşürebilirim, söyler misin?

mantigini kullan canim...
o kizin yerine koy kendini...
simdi hic birseyden haberi yok...
bir umutla dügününü bekliyor...
daha iki üc ay birsey yasadigini...
cok seviyorum diyorsun ama bu sadece ask...
sevmek degil...
diren canim, yapma böyle birsey...
o kizin hic bir sucu yok günahina girmeyin...

arkadaşlar siz devamlı arkadaşı suçlamışsınız böyle yapma böyle davranma diye o zaten son noktayı koymuş hala daha koymakistiyor ve size bunu soruyor.nasıl yapabilirm diye?

ama hala seviyorum da diyorsunuz.

evet sevdim ve seviyorum. şu an onu sevmem hata değil bence. bakın herkes beni yanlış anladı. ben ona yüz vermiyorum, her seferinde tersledim, her seferinde.. ama bi türlü peşimi bırakmıyo. polise vermek de istemiyorum, onun kötü olmasını hala istemiyorum. ama evlenceğini duyduktan sonra ona yüz vermedim, kendi içimde onu çok sevsem de..

sevmek hiç bir zaman suç değil arkadaşım al karşına medenice konuşun.nişanlısı hakkında hiç bir şey demiyormu peki

neden polise vermek istemiyorsunuz ki, sonuçta iyi ya da kötü olması artık umrunuzda olmamalı. yanlş anlamadık ama siz hala seviyorum diyor ve polise verme konusunda da kendisine kıyamıyorsanız fazla diyebileceğimiz bir şey kalmıyor. başka yol göremiyorum ben.

ne alaka bikere ben hiç kahve içmem
iki hiç bilemezsin hher evde birşeyler olur herkezin kendine göre derdi vardır
üç tamam sen aşıksındır ama karşındaki buna değmiyor bence
öteki kızı aldatmış onada seni seviyorum deyip bir sürü yalandan sonra birşeyler yaşamıştır
kız durup dururken bunun kucağına düşmediya
dahada ne diyim bundan sonrası sana kalmış

rica ederim canım ne demek.ben seni anladım ne demek istediğini ama ama belliki adam vazgeçmiyor.sen ona güveniyomusun peki

canım benim bi tanığımda buna benzer bi olay yaşamıştı

şimdi tanığım bu kızın kocası askere gitti oda hemen yakınındaki bi kuyumcuyla kocasına boynuzu taktı ama kuyumcuyada kocama beni zorla verdiler işte ona borcumuz vardıda beni de ona karşılık verdiler diye yalan atmış (tabi sonuç kötü bitti)

yani demek istediğim ne belli sana yalan söylemediği
sen boşver bu adamı belki bir iki ay ağlarsın ama sonunda unutursun
lütfen kendine kötülük etme

sana şöyle bir örnek vereyim daha iyi anlarsın.insanın bütün organları değerlidir ve bir parçasıdır.ama sonuçta zarar vermeye başlarsa ve kangrene çevirirse tek yol kesip atmaktır.önemli olan senin doğru kararı verip dik durman

anladım canım doğru haklısın bu konuda böyle bişey başıma hiç gelmediği için sana yorumda yapamıyorumbelliki vazgeçecek gibide durmuyor

o şekilde tehdit ederim belki ama polise vermem. bilmiyorum ya yine de kıyamam, o kadarını yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…