Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

ah ah iki kızım var ve böyle şeylerden çok korkuyorum.Allah herkesin karşısına dosdoğru insanları çıkarsın.sen de kurtulduğun için sevindim ama diğer kıza çok üzüldüm canım
onun gibi bi insandan herşeyi beklerim artık. aman kızlar biz saf oluyoruz, iki güzel söz bikaç jest görünce yumuşuyoruz, güveniyoruz, kimseye hemen bağlanmayın sakın ha...

ben sizin yerinize olsam nişanlısına herşeyui anlatır ortadan çekilirdim. ona daha nişanlıyken böyle yapan evlenince kimbilir neler yapar. önce hemcinsimi düşünürdüm.. yoluma devam ederdim.

ya kıza çok üzüldüm, kısa zaman sonra düğünü var ve başına gelenlere bak. cnm sende ucuz atlatmışsın. iyi ki konuyu burada paylaştın. Tüm kızlara ders olsun, bizler iyi olduğumuz için herkesi iyi zannediyoruz ama erkeklerin bazıları tahmin edemeyeceğimiz kadar kötü.

Bu cümLe önemLi ßir cümLe ve sana da cesaret edip söyLeyeßilmi$ ama dü$üncesizLik edip senden ßu durumu sakLamı$..... Sence ßu ki$i ne kadar güveniLir..??

kaydirigubbakcemile3 dedıgım gıbı olmus, kız senden kurtulmaya bakmıs
onlar evlenecek :)
neyse kurtulan da sensın ama kazanan aslında sensın
ıyı kı ogrenmıssın

ogrenmesen adam evlıyken devam edebılırdın böle duzenbaz bı adamdan her sey beklenır...... kaydirigubbakcemile5

sırf birlikte oldu diye bu adamla evlenecek yani kız, yine bir bekaret mağduru, neyse sen kurtulmuşsun en azından...

sırf birlikte oldu diye bu adamla evlenecek yani kız, yine bir bekaret mağduru, neyse sen kurtulmuşsun en azından...

inandırıcı değil gibi değil mi, sus pus olmuş kız, neyse ya
tencere kapak ilişkisi işte. bırbırıne denkler -tatlicadiarzu- allahından bulmuslar

inandırıcı değil gibi değil mi, sus pus olmuş kız, neyse ya
tencere kapak ilişkisi işte. bırbırıne denkler -tatlicadiarzu- allahından bulmuslar

Kolonyacığım,
canozumun kızla konuşmasındaki amaç ikisini ayırmak mı yoksa canozumun bildiği bir şeyi kıza söyleyerek insani görevini yapmak istemesimiydi ?

Bence 2. seçenek..a.s

Kız bazı şeyler yaşandığı için şu an geri dönemeyeceğini düşünüyor ama illa ayrılmadı diye bu kızın kötü biri olduğunu göstermezki..Tencere kapak benzetmesini doğru bulmadım...:1no2:

Canozum söyledikten sonra kız ister ayrılsın ister ayrılmasın..Kendi bileceği iş..Böyle konuşmuştuk zaten..
Ama mutlaka kafasında soru işaretleri olucak kızcağızın ve uzun süremeyecek ilişkileri çünkü bu kez nişanlısını ya da evlenirlerse eşini takibe başlayacak...Evlenmesine 3-4 ay kala nişanlısını başkası ile aldatan adam evlendikten sonra da boş durmayacaktır zaten...

daha 3 ay olmuş beraber olalı ne sevmesi ,ne aşık olması ayoll. bu kadar ayran gönüllü olma be güzelim. iki tatlı söze kanma hemen.. sen acı çekersin ki keza çekiyorsun zaten. böyle sahtekar yalancı düzambaz birini nasıl sevebilir insan hayret dorusu. canım en kısa zamanda hayatından tamamen çıkarmanı dilerim yoksa kızların dediği gibi 1 ay sonra 2. kadın olacaksın çok kötü bir durum bu. senin onurun ve gururun her şeyin üzerinde olmalı. doğru yolu bulmanı dilerim.... CADIARZU

öncelikle rabbim sana sabır versin askından ayrılmak zor ama bu sekilde ayrılmak daha da zor olsa gerek simdi önce iliskiniz çok yeni bu kadar kısa sürede sevmiyorsun diyemem seviyorsundur elbet ama hep derim ki biseylere iyi tarafından bakmak gerek acıyı hafifletmek için... simdi söyle düsünelim ya bunu 3 ay değilde üç yıl sonra öğrenseydin açık vermeseydi öğrenmeyecektin bile belki is isten geçmis olacak aranızda biseyler yasanacaktı bu seni ayakta tutacak en büyük nedenlerden biri olsun.

seni sevmis olabilir ama vicdanı olan karekteri olan bir erkek hayatında biri varken baska bir kıza yan gözle bakmayı bırak aklından geçirmesi bile bir aldatmadır. ki sunu belirteyim GÖZÜ AÇ OLAN BıR ERKEĞıN KARNI HıÇ BıRZAMAN DOYMAZ..... Bunu sakın unutma sen onu hayatına alarak en büyük sansı vermissin ki o hatasını taa bastan yaparak bu iliskiyi çıkmaza sürmüs sen tekrardan onu hayatına alarak öldülendirmeyi düsünme bile. yeniden dönsede sana, olurmu ki eskisi gibi eli tuttugunda yine tutarmısın ellini aynı heyacanla aynı sevgiyle bakabilirmisin gözlerine hep aklında seni kemiren bisey olacak. bak canım bazı seyler çok taze yasanılan 3 ay geriye dönmeyerek yasanılanları unut diyemem ama bu sekilde en azından kenidini tutarak yoluna devam et inan bana daha sonradan sükürler olsun diyeceksin gerçekten seni seven senin oldugunu bildigin kalbi sadece senin için atmıs sana özel bir insanla hayatını birlestiginde inan bana ozaman daha mutlu olacaksın ve inan hiç pisman olmayacaksın ama eğer simdi ayrılmayıp yenik düsersen daha sonradan hiç ayrılamazsın ve hayatta en acı olansa keske deyip pisman olmaktır rabbim kimseyi keske demek zorunda bırakmasın keskelerle dolu bir hayatın olacak bekleyeceksin yanına gelsin diye. yapma nisanlısı da bir bayan kimbilir okızında ne hayalleri ne umutları var. sakın yüreğine bukadar acı yüklemenin hiç bir anlamı yok değmez belki ama son bir konusma yaparak bu isin bittigini yeni bir hayat kuracağını ve bu hayatta ona yer olmadğını mutlu olmak istediğini söyle ve telefonunu kapat canım yeni bi hat ve kenidine yeni bir sayfa acarak yoluna devam et yol yakınken yap bunu dilerim en doğru kararı veririsin....

Son düzenleme:
pes dogrusu diyecek bisey bulamiyorum. bir 3 ayda ne kaptirmissin kendini adamda ne uyanikmis nisanli oldugu halde senle beraber. bu ne mantiktir senle dunyam ayri ama onlada bazi yasanmisliklardan dolayi ayrilmamam.eeeeee? ne olcak ikinizi mi idare edicek. bence sen bir once kendine gel kesinlikle sana ulasmasini engelle. kendi adima boyle biriyle nekadar sevsemde bir daha muhattap olmam. cunku yasanmis olan hersey yalanmis zaten 3 ay kandirmis seni daha ne diye ne yapayim diye soruyorsun ki?? kurtul biranonce.

seni böyle kandıran bi adamdan ne bekliyosun anlamadım evlenseniz aynı şeyleri tekrar yapmayacağına inanabiliyomusun ona nasıl güven duyacaksın

ya olay baştan sona saçmalıklar içeriyor..
madem o kızı sevmiyordu neden onunla ilişkide bulundu da evlenmek zorunda kalıyor?
ayrıca sana diyor ki git söyle,umurumda değil? neden beyfendinin kendisi söylemiyor..?neden buna cesareti yok? aaaa tabii evlenmek zorunda söyleyemez değil mi?sen söyleyince oluyor ama o söyleyince olmuyor..nasıl oluyorsaaaaaa
ayrıca evlenmek zorunda yaaa,öyle yada böyle evlendi..sonra ne olacak? bir eli yağda bir eli balda beyfendinin
ya gözünüzü açın allah aşkınaaaaaaaa...bu zamanda hala saf kızlar var mı yaaaaaaa..hala erkeklerin yıllardır söylediği , artık tekerleme olmuş laflara inandığınıza ben inanamıyorum..ayrıca ne yapayım diye bize sormanada inanamıyorum..yapacaüğın şey açık ve netttt
ya insanlar iş yerinde haksızlığa uğrar ,yada bir kurumda haksızlığa uğrar ,ortalığı ayağa kaldırır ama böyle bir durumda haksızlığa uğrayınca hiç bişi yapılmaz ,yada o kişi ile görüşmeye devam edilir...

ooo balık baştan kokar, onunla bir dünya sizinle bir dünya neden başkasıyla başka bir dünya olmasın. Tokatı yapıştırıp gitmeniz lazımdı. Ne görüşmesi ne dinlemesi.

cok saçma Allah askına yaa adam seni nisanlı oldugu halde aldatmıs gözünün icine bakıp.. düsün senin gözbebegin adam bir yalancı .. Bu ne kadar Acı ve adice bir davranıstır ! adam demekki sen anlamasan hala devam edicek iliskiye .. cok Akıllı sanıyo kendini sanırım beyfendi .. yok öle . ! ay Sinir bozucu bsy ya ! ..Direk ayrıL .

Ayrıca kapına hediyelerle gelmesi falan da fark etmes .. ! adamı seviyorum da deme hala canım ya uzaklas ondan bir müddet .. 1 ay sonra zaten evlenicek .. eminimki suan seviyorum dedigin Adam ıcin iyiki arkama dönmeden bırakıp gitmisim Diceksin ..

ooo çoktan evlenmiştir o çocuk baksana üstünden aylar geçmiş 1 ay sonra evlenecek demiş arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…