Aile, yaşadığı çevre buna sebep oluyordur...
bekaret Türk toplumun da kutsallığını hala koruyor...
bu adamla evlenmesi yanlıştır fakat kız evlenmeyeceği zaman başına gelecekler çok kötüdür.
valla uzuldum ben de kıza ama bekaretını verdı dıye boyle bı adamla da evlenılır mı ya... :1shok:
onun gibi bi insandan herşeyi beklerim artık. aman kızlar biz saf oluyoruz, iki güzel söz bikaç jest görünce yumuşuyoruz, güveniyoruz, kimseye hemen bağlanmayın sakın ha...
Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...
bugün öğlen arası kızla buluştum. önce onun sevgilisi olduğumu ve beni kandırdığını söyledim.. inanmadı tabiki, çok büyük tepki gösterdi. ben de tamam dedim, şimdi onu arıyorum ve benimle nasıl konuştuğunu duyunca emin olacaksın herşeyden.. onu aradım ve hoparlöre aldım telefonu. onun benimle konuşmalarını duyunca bana kapatmam için el işareti yaptı, bende bizimkine bi bahane uydurup kapattım telefonu. kız sonra bana tamam dedi, şimdi bana her şeyi anlat. bunun üzerine ben de nasıl tanıştığımızı, beni nasıl kandırdığını, neler yaşadığımızı ve nişanlı olduğunun nasıl ortaya çıktığını, her şeyi bir bir anlattım. kız sen kendini kurtar ama ben bu saatten sonra ondan ayrılamam, geri dönüşü olmayan şeyler yaşandı, hem evliliğe bir ay kalmışken bitiremem dedi. ben de peki beraber olmaya devam edersen bu yaptıklarını nasıl unutcaksın ya da evlendikten sonra aynı şeyi yapmayacağı ne malum dedim. sustu, hiiçbişey demedi, ama çok yıkıldı kız. kendimi suçlu hissettim, bunu ona da söyleyince sen en doğrusunu yaptın, kendini suçlama ama dediğim gibi ben ondan ayrılamam dedi. sen benle konuştuğunu ona anlatma, seni ailene şikayet ederim dersen peşini bırakır dedi. ben kurtulcam bu adamdan ama kızın haline çok üzüldüm. anladığım kadarıyla başka çaresi yok. ve öyle güzel, öyle hanım bi kızki..:çok üzgünüm:
sırf birlikte oldu diye bu adamla evlenecek yani kız, yine bir bekaret mağduru, neyse sen kurtulmuşsun en azından...
inandırıcı değil gibi değil mi, sus pus olmuş kız, neyse ya
tencere kapak ilişkisi işte. bırbırıne denkler -tatlicadiarzu- allahından bulmuslar
Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...
bırak peşimi diyorum, git evleneceğin kıza da daha fazla hakszlık etme diyorum. o ise her akşam kapıda elinde ya bi çiçekle ya bi hediyeyle bekliyo. hala çok seviyorum. bu kadar sert olmayın inanın başınıza gelince konuşmak bu kadar kolay olmuyor. ben bırakmaya çalıştıkça her gün onu görüyorum. nişanlını bulup ona söyleyecem senin yaptıklarını yeter artık diyorum, bul ve söyle benim hayatıma kimse karışamaz; şu an senin benim hayatımda olmanı istiyorum diyor. napsam kızlar? nasıl bitirsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?