bademcim inşallah öyle olur
Ha şöyleee....kaydirigubbakcemile5
Bir zaman sonra böyle bir adamı hayatından attığın için kendinle daha bir gurur duyacaksın canım...a.s.:1hug:
bunda senin payın büyük. sana hep dua edicem..:Saruboceq:
neyse ben şimdi çıkıyorum yarın olanları ben de çok merak ediyorum.. çokk heyecanlıyım!!! herşeyi yarın akşam anlatcam burdan. kendinize iyi bakınkaydirigubbakcemile5
Bu adamın yalanlarını karaktersizliklerini öğrendikçe sandığından da daha çabuk bir şekilde soğumaya başlayacaksın belki en başlarda sadece neden kandım diye kendine yediremeyeceksin üzülüp..Ama zaman geçtikçe iyiki gerekeni yapıp kendimi kurtardım diyeceksin.Hem hayatını kurtarmış olacaksın hem vicdanın rahat edicek hem de bir başka insanın hayatını kurtarmış olucaksın..Tabi hayatının kurtulup kurtulmak istememesine bağlı öbür tarafın...:1rolleyes:
bişey diyiimmi.. sen psikolog olmalıydın.. yada bi eğitim alıp yaşam koçluğu yapabilirsin pekala.Şeniza.s.
Ne demek zaafım var zaten zaaf yüzünden yasanıyor aldatmalar....evlenecek olan bu adam bırak karısını senden baska biriyle aldatsın aldatacaksa...
seni seviyorum ama onla evlenmek zorundayım lafına ise ancak çocuklar kanar aklını basına al canım ..
bekaretini vermiş olmalı....
yazık kızcağıza Allah yardımcısı olsun...
canozum sen artık aşık değilsin acı çekmiyorsun değil mi.?
bekaretini vermiş olmalı....
yazık kızcağıza Allah yardımcısı olsun...
canozum sen artık aşık değilsin acı çekmiyorsun değil mi.?
bi ay sonra da çocuğu oldugunu ögrenmeyesin :1shok:
dikkat etmek lazım
valla uzuldum ben de kıza ama bekaretını verdı dıye boyle bı adamla da evlenılır mı ya... :1shok:
Aile, yaşadığı çevre buna sebep oluyordur...
bekaret Türk toplumun da kutsallığını hala koruyor...
bu adamla evlenmesi yanlıştır fakat kız evlenmeyeceği zaman başına gelecekler çok kötüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?