sevgilimin bir yalanı var ki hazmedemiyorum! nasıl çıkacağım bu ızdıraptan ...

sankisen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
11
1
16
Ankara
Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz,ben onu çok seviyorum; sözde o da beni! hatta ne zaman buluşsak evlenelim evlenelim diye sürekli konuşmalar yapıyor;ona göre çok aşık !
kısaca şöyle: bunun bi tane eski sevgilisi bir kadın var; kadınla görüşmüyorum dedi! yok kadın belalıymış, yok bunu bırakmıyormuş.. . Görüşmediğine telefonlaşmadığına yemin ettiği halde benim içime sinmedi ve faturasına baktım.. belli dönemlerde 1saat görüşmeler yapmış; sonra 2 ay bir görüşme yine yok... 6 ay önce içimi kemirdi bişi telefonuna baktım(bunları yapmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi)silmiş mesajları ama iletide kalmış bi tane gece 1 de mesaj atmış..benimki buna napıyosun demiş... ! gece 1 !!! ben de artık çarptım telefonu yüzüne... Hemen üste çıktı yok o bana attı da felan filan. hatta hemen aradı onu bi pozlar "bir daha arama bilmem ne" diye bağırdı.. ve biz ayrıldık... Aslında biliyorum yazarken de farkındayım hata yaptım ama yine birleştik Aslında ben eski ilişkilerimde bir yalanı geç, bir mimiğe bırakıyordum ! Ama bu adamda nedense yapamıyorum !!!!Geçen gün yine baktım telefon detaylarına bir gün içinde 2 saatlik bir konuşma yine yapmış. Ara ara mesajlar.. Ah detayları bir görebilsem !!! Ama ne önemi var; belli ki hala devam ediyor telefonlaşmaları. bu arada görüşmüyorum diye hala yalan söylüyor yüzüme baka baka!

herşey ortada biliyorum , ayrıl diyeceksiniz bunu da biliyorum.. Ama nasıl yapacağım bana yardım edin....Sessizce çekip gideyim mi? çünkü ne dersem deyim ben suçlu oluyorum.....

Son düzenleme:
kadınlarla iletişimi seviyor ve cilveleşiyor anladığım kadarıyla bunlar hep böyle ömür boyu gider ben olsam arkama bakmadan giderim

Bu adamı ancak tek bir açıklama yapmaksızın hayatından çıkarmak paklar. Tek bir açıklama bile yapma.

Sana kesin hükümlerle şunu yap, bunu yapma diyemem. Dememliyiz. Çünkü, yaşanmışlıklarınızdan da ikinizin kişisel yapısından da haberimiz yok. Lakin, dışardan bakılınca;
Sevgilin pek güvenilir bir izlenim vermiyor. Rahatsız olduğunu bile bile hala aynı şeye devam ediyorsa; seni kaybetmekten korkmuyor olabilir. Daha doğrusu, bir kadının hiç gitmeyecekmiş gibi sevdiği gibi; hiç sevmemiş gibi gidebileceğinin henüz farkında değil gibi. Sevgilinle cinsel anlamda bir şey paylaştın mı? Paylaşmayıp duvar ördüysen bu konudaki ihtiyacını muhabbet yoluyla başkalarından karşılıyor olabilir. Erkeklerin nefisleri zayıftır, bazıları da hastalık derecesinde düşkün oluyor cinselliğe. Sevgilini bu konuda ne kadar tanıdığını bilmiyorum, bu söylediğimden yola çıkarak o kadınlara olan meylinin nedenini bulabilirsin. Demek istediğim şu ki, önce onlara neden ihtiyaç duyduğunu öğrenmeye çalış. Daha sonra sevgilinle açık açık konuşursun. Eğer hala seni hiçe sayıp da görüşmeye devam ederse, ona göre bir karara varırsın. Ani kararlardan uzak durup, önce sorunun temeline inmeye çalışırsan alacağın karar ne olursa olsun en azından pişman olma ihtimalini azaltırsın.

Umarım en kısa zamanda halledersin bu durumu. Bol şans..

seni suçlaması kesinlikle yalan söylüyor oluşundan. kendi hatasını bu şekilde örtmeye çalışıyor. sende bu sayede acaba yanlış mı yapıyorum haksızmıyım doğru söylüyormudur diye ikilemde kalıp her defasında barışabilecek duruma geliyorsun. böyle yapma. bir şeyi bir kere yapıp pişman olan birdaha yapmayabilir ama iki kere yapan pişman olsa da bir daha yapar. kendi gururunu düşün. değerini gör. tırnağın bile etmeyecek karakterdeki bir insan için bu güzel günlerini mahvetmek olur mu bir de aramalarını takip ediyorsun yok defter tutuyorum yalanlarına diyorsun ne gerek var. onun için çaba harcamana ne gerek var. kendine bi gel düşün başını ellerinin arasına al ben ne yapıyprum de.
eğer evlilik düşünüyorsan bununla düşünme bile. evlilik sevgili olmak nişanlı olmak gibi birşey hiç değil. şuan sevgilin işine gelmezse en fazla ağlar sızlar, canın yanarak bişekilde unutursun en kaba haliyle sktr edersn. ama evlenince asla öyle olmaz. ailenin en içine! soktuğun aile olduğun insanı öyle kolay atamazsın kafandan. ozman herşeey ama herşey daha zor gelir. evlenilcek insan değil zaten o yüzden bu karaktersizle hiç zaman kaybetme.
sana tavsiyem onunla ilgili bir toplu iğne dahi bırakma etrafında. defteri mefteri at gitsin yak hatta.
hemen telefonunu(hattını) değiştir. face twittr filan varsa kapa.
maillerini de hatrlamayacağn bişeklde şifrele unut gitsn yeni mail al.
sana ulaşabileceği arkadaşlarn filan vrsa telefonunun onlara da verme.
sana ulaşmasını engellediğin zaman artık kolay bişekilde yumuşatamaz seni etkileyemez. gerisi sana kalır. aklına gelir otur ağla müzik dinle ağla ne bilim üzüleceksen üzül ama bi süre sonra kendine gel ve şükret! hayatın nekadar güzel olduğunu ve neler kaçırdığını düşün. daha fazla sosyal ol.
ama sakın birdaha ona dönme!

Sevgilinden asla adam olmaz! Okurken çok sinirlendim! Artık sana güvenmiyorum, uzak dur benden bitti de.Hattını değiştir mutlaka sana ulaşmasına izin verme..Senin boşluğunu çabuk doldurur zaten şimdiden 2 kadın var hayatında sen hariç seni sevseydi bunları sana yapmazdı

Şöyle insanlarla niye vakit çürütürsünüz bilmem ki...

Yaşayacağınız tek bir hayat var. Birine değer vermek istiyorsanız "önce KENDİNİZE verin."

"Bak ne kadar da paylaşılamayan ,peşinde koşulan adamım " numaralarıyla kıskandırma ,kendine daha da bağlama taktikleri falan değilse ondan kolay vazgeçemiyeceğini bildiği için bu kadar pişkin ve saygısız davranıyor olabilir.

Son düzenleme:
Sen yalan konusunda takıntılısın.O ise iflah olmaz bir yalancı.Nasıl olacak bu iş ?
Bir de IZDIRAP ...Ne kadar ağır bir kelime.Ve ne için ? Kim için ?
İyi düşün,umarım kendi kendini boşuna harap ettiğini görürsün.

Hem bunlar senin engellemenle görüşmeyeceklerse,olmaz olsun böyle ilişki.
Sürekli kontrolde mi olacaksın ? Kontrol etmediğin/edemediğin an,konuşmaya mı başlayacaklar ?
Bence ayrılıp hepten bırak,doya doya konuşsunlar,ne halleri varsa görsünler.

canım seni üzmek istemem ama bir erkeğin sevgilisine rağmen eski sevgilisi ile ısrarla iletişim halinde olması pek hayra alamet değildir

Ya bir erkek çapkınsa cilveleşiyorsa bunu en azından kendi yaşıtlaryıla yapmalı. Kendisinden 10 yaş büyük arkadaşları peydahlanıyor. Jigolo felan olmasın mı?

Run sankisen run Durulmaz bu adamda, sen farkına varmadan kendi kendini ona bağlamışsın. Sessiz sedasız gittiğinde içinde kalıcaksa aç telefonu de ki "sen kendini ne sanıyorsun sana git demiyorum bunu da biliyosun sana .. git diyorum" de ve bu defteri kapa

Hem böylesiyle ömrünü de harcama, kendine yazık edersin, değmez

Huylu huyundan vazgeçmez...
Bir insanın değişeceğine inanmak çok büyük bir yanılgıdır...
Bu yanılgıya düşmeyin...

Sevgiliniz nasıl bir akla sahip sizin takip ettiğinizi bile bile aynı telefondan
gizli işler çevirmeye devam ediyor.Telefon kayıtlarını yakalamışsın
fatura detaylarına bakmışsın (orasını anlamadım faturasını getirip size mi
gösterdi) hem çapkın hem beceriksiz :)
Siz daha öncede affetmişsiniz ikinciyi hak etmiyor bence

Bi düşün bakalım 1 yalanı mı var?
Tabi ki yüzüne vurmadan ayrılma

Son düzenleme:
Neden hala böyle bir insanla berabersiniz? Bu kadarr şeye rağmen, hala sizde aşk ve sevgi kavramlarını barındırıyor mu bu insan?

gönül rahatlığıyla evenebilirim diyeceğiniz bir insan olmadığını siz de biliyorsunuz.anlattıklarınız ciddi anlamda fazla.bugün bi söz verse diğerleri gibi siz farkedene kadar yapmaya devam edecektir.kendiniz için uzak durmalısınız sürekli şüpheyle yaşanmaz.sizi o kadar seviyosa saatlerce başkalarıyla ne konuşabilir,onlardan kurtulmayı bilmeliydi madem sizle evlenmek istiyor.oh valla ne güzel onlarla konşayım nasıl olsa yanımda hala,rahatlığa bak.bi düşünün siz böyle bişey yapar mısınz ya da yapsanız nasıl karşılar

Güven gitmiş bir kere, hafiyeliğe başlamışsınız :) Bir daha doğru söylese de huzurlu olamazsınız. Bu adam sizi paranoyak yapmadan önce bitirin bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…