kadınlarla iletişimi seviyor ve cilveleşiyor anladığım kadarıyla bunlar hep böyle ömür boyu gider ben olsam arkama bakmadan giderim
Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz,ben onu çok seviyorum; sözde o da beni! hatta ne zaman buluşsak evlenelim evlenelim diye sürekli konuşmalar yapıyor;ona göre çok aşık ! hatta 1 yıl önce tektaş aldı; ilk yalanından sonra çıkardım kendime de söz verdim bu yüzüğü gerçekten ona güvenene kadar takmayacağım diye..Ve hala takamıyorum çünkü her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum.. kendime dışardan bakamıyorum...
kısaca şöyle: bunun bi tane eski sevgilisi bir kadın var; kadınla görüşmüyorum dedi! yok kadın belalıymış, yok bunu bırakmıyormuş.. . Görüşmediğine telefonlaşmadığına yemin ettiği halde benim içime sinmedi ve faturasına baktım.. belli dönemlerde 1saat görüşmeler yapmış; sonra 2 ay bir görüşme yine yok... Ne zaman teli meşgul olsa o kadını özel numaradan arıyorum. benim yüzümden kadın özel numaralara çağrıyı kapattırmış :)) 6 ay önce içimi kemirdi bişi telefonuna baktım(bunları yapmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi)silmiş mesajları ama iletide kalmış bi tane gece 1 de mesaj atmış..benimki buna napıyosun demiş... ! gece 1 !!! ben de artık çarptım telefonu yüzüne... Hemen üste çıktı yok o bana attı da felan filan. hatta hemen aradı onu bi pozlar "bir daha arama bilmem ne" diye bağırdı.. ve biz ayrıldık... Aslında biliyorum yazarken de farkındayım hata yaptım ama yine birleştikAslında ben eski ilişkilerimde bir yalanı geç, bir mimiğe bırakıyordum ! Ama bu adamda nedense yapamıyorum !!!!Geçen gün yine baktım telefon detaylarına bir gün içinde 2 saatlik bir konuşma yine yapmış. Ara ara mesajlar.. Ah detayları bir görebilsem !!! Ama ne önemi var; belli ki hala devam ediyor telefonlaşmaları. bu arada görüşmüyorum diye hala yalan söylüyor yüzüme baka baka!
Üstelik şimdi bir de uzakta bir kadın arkadaş peydah oldu!! bu kadın bundan 10 yaş büyük ama bu kadınla geceleri mesajlaşmalar, hatta 2 de telefonlaşmalar var. Bunu bana söylüyor; yok şimdi şunu arayacağım nolur yanlış anlama diyor.... İyi de ne arkadaşı bu böyle gece vakti !! zaten detaylı faturada da çıkıyor.... O kanka aranmış..... !! Ama madem diyorum bu kadar yakınsınız beni biliyor diyorum yanımda ara ben de konuşayım diyorum saçmalama diyor ! bu durum bile eski sevgili vakası kadar koymuyor bana !!!! sonuçta başka bir hat alır yine benim haberim olmadan konuşur; msn den konuşur nerden bilcem ...
eski sevgilisi, kankası da onun olsun ben artık huzur istiyorumama bişey yapmalıyım.... ! susmalı mıyım !!!şimdi oturdum tüm yalanlarını yazıyorum. herşeyi bildiğim halde salak gibi suratına bakmaktan yoruldum..
son kez yine sordum görüşüyor musun diye o eski sevgiliyle hayır dedi hatta üstüne bağırdı saçmalıyomuşum felan filan..
peşimde bir sürü insan var herkesi ben tersleyip reddederken, adamın bana yaptıklarına bak ! herşey ortada biliyorum , ayrıl diyeceksiniz bunu da biliyorum.. Ama nasıl yapacağım bana yardım edin... bu yazdığım yalanlarla dolu defteri çarpayım mı gün gün saat saat, fatura detayıyla.. Yoksa sessizce çekip gideyim mi? çünkü ne dersem deyim ben suçlu oluyorum.....
bilemiyorummm nolur akıl verin, çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?