Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz,ben onu çok seviyorum; sözde o da beni! hatta ne zaman buluşsak evlenelim evlenelim diye sürekli konuşmalar yapıyor;ona göre çok aşık !
kısaca şöyle: bunun bi tane eski sevgilisi bir kadın var; kadınla görüşmüyorum dedi! yok kadın belalıymış, yok bunu bırakmıyormuş.. . Görüşmediğine telefonlaşmadığına yemin ettiği halde benim içime sinmedi ve faturasına baktım.. belli dönemlerde 1saat görüşmeler yapmış; sonra 2 ay bir görüşme yine yok... 6 ay önce içimi kemirdi bişi telefonuna baktım(bunları yapmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi)silmiş mesajları ama iletide kalmış bi tane gece 1 de mesaj atmış..benimki buna napıyosun demiş... ! gece 1 !!! ben de artık çarptım telefonu yüzüne... Hemen üste çıktı yok o bana attı da felan filan. hatta hemen aradı onu bi pozlar "bir daha arama bilmem ne" diye bağırdı.. ve biz ayrıldık... Aslında biliyorum yazarken de farkındayım hata yaptım ama yine birleştikAslında ben eski ilişkilerimde bir yalanı geç, bir mimiğe bırakıyordum ! Ama bu adamda nedense yapamıyorum !!!!Geçen gün yine baktım telefon detaylarına bir gün içinde 2 saatlik bir konuşma yine yapmış. Ara ara mesajlar.. Ah detayları bir görebilsem !!! Ama ne önemi var; belli ki hala devam ediyor telefonlaşmaları. bu arada görüşmüyorum diye hala yalan söylüyor yüzüme baka baka!
herşey ortada biliyorum , ayrıl diyeceksiniz bunu da biliyorum.. Ama nasıl yapacağım bana yardım edin....Sessizce çekip gideyim mi? çünkü ne dersem deyim ben suçlu oluyorum.....
Öyle güzel destek oluyorsunuz ki inanın kendimi yalnız hissederken bir anda sanki arkadma dağ gibi bir kadın ordusu hissettim.. Elbette zor değil; ama kimleri neleri bırakmadım ki ?? hepimiz gibi .... bu da öyle geçecek gidecek...... Evet konuşma yaparsam, açıklama yaparsam yine bir sürü laf yine bir sürü yalan.. Zaten görmüşüm.. Zaten biliyorum; dün gece aradı yine hala benim ne kadar paranoyak olduğumdan! ne kadar kısnaç olduğumdan ! beni sevdiğinden! bahsetti... Oysa hiçbiri değil; kıskanç değilimki onunla mutluyum dese ellerimle gönderirim oysa... Paronayak da değilim ! var olmayan birşey üzerinden hüküm yürütmüyprum! herşey ortada ... Ama bunu ben ve siz biliyorsunuz :))) varsın o öyle sansın...
Unutamadığı o kadına, annesine kalp krizi geçirten, onu 3 adamla aldatan o kirli kadına gitsin...... Artık ben daha fazla kirlenmek istemiyorum ikisi arasında.. Gerçekten çok yoruldumÇok teşekkürler........
Sana kesin hükümlerle şunu yap, bunu yapma diyemem. Dememliyiz. Çünkü, yaşanmışlıklarınızdan da ikinizin kişisel yapısından da haberimiz yok. Lakin, dışardan bakılınca;
Sevgilin pek güvenilir bir izlenim vermiyor. Rahatsız olduğunu bile bile hala aynı şeye devam ediyorsa; seni kaybetmekten korkmuyor olabilir. Daha doğrusu, bir kadının hiç gitmeyecekmiş gibi sevdiği gibi; hiç sevmemiş gibi gidebileceğinin henüz farkında değil gibi. Sevgilinle cinsel anlamda bir şey paylaştın mı? Paylaşmayıp duvar ördüysen bu konudaki ihtiyacını muhabbet yoluyla başkalarından karşılıyor olabilir. Erkeklerin nefisleri zayıftır, bazıları da hastalık derecesinde düşkün oluyor cinselliğe. Sevgilini bu konuda ne kadar tanıdığını bilmiyorum, bu söylediğimden yola çıkarak o kadınlara olan meylinin nedenini bulabilirsin. Demek istediğim şu ki, önce onlara neden ihtiyaç duyduğunu öğrenmeye çalış. Daha sonra sevgilinle açık açık konuşursun. Eğer hala seni hiçe sayıp da görüşmeye devam ederse, ona göre bir karara varırsın. Ani kararlardan uzak durup, önce sorunun temeline inmeye çalışırsan alacağın karar ne olursa olsun en azından pişman olma ihtimalini azaltırsın.
Umarım en kısa zamanda halledersin bu durumu. Bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?