sevgilimin bir yalanı var ki hazmedemiyorum! nasıl çıkacağım bu ızdıraptan ...

her ilişkinin temelinde güven vardır,olmalıdır,sevginin de,aşkın da,evliliğinde doğal olarak,kayıtsız şartsız..
O na güveniyorsan devam et,ya da seviyorum,bırakamam,o muhteşem insan olmadan naparım diyorsan,bu paranoyayla idare ederım evliliğimde de diyorsan,sonun hem mutsuzluk,hem akıl hastanesi....

bir an önce hayatından çıkar,böyle adamlara açıklama yapmaya bile değmez,
sessizce bitir,konuştukça yıpranan sen olursun.

cnmm gençliğine yazıkk belliki gözü dışarıda seni kandırmak için yanaşıyor...
yani sakın beni yanlış anlama ama bu sürekli evlilik lafları etmesi iyi birşey değil eğer senden cinsellik adına ufakta olsa birşeyler istiyorsa daha kolay tamam demen için kandırmacadır...
sürekli evlilik lafı eden erkekten korkacaksın.... mantıklı davranmadığı sürece.... yani sana sadık hal ve tavırlar içinde değil açık ortada...
kendini kullandırtma... duygularını sömürmesine izin verme

anlattıklarınızdan yola cıkarak vardıgım sonuc su.sızınle bırlıkte ama onu bırakamıyor konusuyor msj atıyor belkı dahada fazlası.bu kısıye karsı derın hıslerı var yada acayıp bır tutku.ne yaptıysanız bırakmamıs cunku.bundan sonrada zor.bırakın barı rahatca gorusup konussunlar kendı hayatınıza bakın sessızce cekıp gıdın.yada bu kısıyle konusun neden sevgılımle konusuyorsunuz aranızda ne var dıye.tabı ben ılk secenegı tercıh edenlerdenım.

2 yıllık bir ilşki ciddiye binmeden bitermeni tavsiye ederim. ben şahsen öyle yapmıştım. evet çok zor geliyor basta çünkü alışkanlık oluoyor insanda. ama bakarmısın seni ne yerine koyuyor? değerini bilicek insanları seç bu adamla evlilik olmaz ama sakın konuşma kesinlikle ona o şansı verme sessiz bir şekilde ayrıl git. çünkü o seni öyle çözmüşki zaafını biliyor ve affedeceğini biliyor.

Öyle güzel destek oluyorsunuz ki inanın kendimi yalnız hissederken bir anda sanki arkadma dağ gibi bir kadın ordusu hissettim.. Elbette zor değil; ama kimleri neleri bırakmadım ki ?? hepimiz gibi .... bu da öyle geçecek gidecek...... Evet konuşma yaparsam, açıklama yaparsam yine bir sürü laf yine bir sürü yalan.. Zaten görmüşüm.. Zaten biliyorum; dün gece aradı yine hala benim ne kadar paranoyak olduğumdan! ne kadar kısnaç olduğumdan ! beni sevdiğinden! bahsetti... Oysa hiçbiri değil; kıskanç değilimki onunla mutluyum dese ellerimle gönderirim oysa... Paronayak da değilim ! var olmayan birşey üzerinden hüküm yürütmüyprum! herşey ortada ... Ama bunu ben ve siz biliyorsunuz :))) varsın o öyle sansın...
Unutamadığı o kadına, annesine kalp krizi geçirten, onu 3 adamla aldatan o kirli kadına gitsin...... Artık ben daha fazla kirlenmek istemiyorum ikisi arasında.. Gerçekten çok yoruldum Çok teşekkürler........

uyardığın halde uslanmamışsa aklı beş karış havada yada senin gidip gitmenden korkmuyor demektir.böyle biri için üzülmene değmez .

anesini bile düşünmeyen bi adamdan zaten seni düşünmesini beklememiz yanLış olur. ßukadar benciL ßir insan seni asla haketmiyor. Okadar temiz içten yazıyorsun ki eminim ki çok güzel kalpli bi insansın ve Allahım inşallah o güzel kalbine göre verir. şu saatten sonra o kadını bırakıp dönse bile dönmen yanlış olur. başlı başına çamura bulaşmış bi adam. Allah ım sana sabır ver hayırlı kısmet versiin inşallahh

Bu modelden bitanede bende vardı. Allah topunun belasını versin. Nişanlandım ben böyle bir hayvanla.eski sevgilisiyle görüştüğünü bile bile 20 gün sonra nişan attı. Aptallığıma mı yanayım rezil oldum herkese ona mı yanayım. Ağla ama terket. Ben yandım sen yanma

koşarak uzaklaş güzelim, o kadınla fingirdeşiyor bence ve bu huy değişmez yarın başkasıyla gene aldatır. seni de evlenmeye uygun buluyor herhalde, bunla evlenir çocuk sahibi olurum canımın istediğiyle de eğlenirim modunda bu erkeklerin bir kısmı. kendilerini de akıllı zannediyorlar ya anlamayacaksın sanıyorlar. Ne derse desin aman başına bela olmasında gerisi mühim değil. bence biliyorum yalan söylediğini de seni kandırdığını düşünmesin ama boşuna münakaşaya girme bence.

Faturasına nasıl baktın? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum...

salla gitsin hiçkimse zorla kimseyi aramaz ...
benimde vardı birisi çok aşıktım ona ..sürekli bana yalan söylüyordu .. eski sevgilim bırakmıyor ben onu sevmiyorum seni seviyorum o anlamıyor intihar edicekmiş tehdit ediyor beni vs vs ... sonunda bıraktım onu o kadına ..uğraşamam ... istese kadının sesini keserdi görüşmezdi .... bahane ediyordu işte .. çok üzülmüştüm ayrıldığımda ..ben bırakmıştım ... çok yıpranmıştım ..şu an başkasıylayım çok şükür unuttum gitti iyiki bırakmışım ... önemli olan değer verenle olmak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…