- 3 Mayıs 2018
- 131
- 39
- 98
- Konu Sahibi Gulcihanncihann
-
boyle biri icin neden kriterinizi eski esyalar üzerine kuruyosunuz? Ben 2021den beri nisanliyim nisanliyken ne hissedersen emin ol dogrusu odur istedigi kadar da iyi olsunlar ayni bina okey ama ayni ev icerisi yeni evli iki kisi icin normal bir ortam asla değilHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
Evet 10 yıldır çalışıyorum sürekli yan yanayız ama son zamanlarda bu durum gündeme bu şekilde gelmeye başladı6 yıldır bu adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü; internet ilişkisi mi ?
Adam 30 yaşında, çalışmayan, anne babasının baktığı biri. Bu şartlarda tabii ki anne-babasıyla yaşamak isteyecek; yoka eve parayı kim getirecek ?
Siz çalışıyor musunuz ?
kaç kaç kaç ateşe atlıyorsun deli misinHayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
ay bu ne ya.. 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birde iş beğenmiyor. Aynı sevgilinizin kurduğu cümleleri kardeşim kuruyor 'ben başkasının altında çalışamam üç kuruş için, kendi işimi kuracağım' diye yıllardır. Sanki kendi işini kuranlar öyle dannn diye kurdu, insanın bir deneyim edinmesi bi burnunun sürtmesi lazım, her zengin olan bir çıraklık sürecinden adım adım büyüyerek zengin oldu.. Valla tüm aile üyeleri olarak, biz, kardeşim için, aman bir aşk meşk olmasında başka bir kızın canını yakmasın, her şeyini oturtup aklı başına gelene kadar diye oturduk dua ediyoruz
Arkana bakmadan kaç bu tip biriyle değil evlenmek sevgili bile olunmaz. Bu özelliklerini de asla değiştiremezsin. Değişmesini istediğin biriyle de asla evlenme mutsuz olursiS
Hastalık vs. Yok hatta çok genç bakımlı ve sosyal bir kadınHa bu arada hastalık halinde beraber oturulma konusuna ben çok okeyim çünkü benim annem de hasta ve yaşlı bir kadın, kendisi kabul etse beraber yaşama konusunda eşimin ık mık yapmasını istemem, benzeri durumda aynı toleransı ben de gösteririm bu sebeple. Ama genç, kendi işini kendisi gören bir kadınla aynı eve niye çıkacaksınız ki, oldu olacak onlar koyun koyuna analı oğullu yatsınlar siz salonda yatın. Olur iş değil
O evlenip ayrı evde yaşayınca annesini kaybetmiş oluyor. Bu durumda sizden de sırf onla evleniyorsunuz diye anne ve babanızı kaybetmenizi mi bekliyor? Çok bencil düşünüyor, fark etmiyor musunuz?o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor
aynı bina da değilboyle biri icin neden kriterinizi eski esyalar üzerine kuruyosunuz? Ben 2021den beri nisanliyim nisanliyken ne hissedersen emin ol dogrusu odur istedigi kadar da iyi olsunlar ayni bina okey ama ayni ev icerisi yeni evli iki kisi icin normal bir ortam asla değil
Hayatını yakarsın. Tabı sen bılırsın.Hayırlı akşamlar uzun olacak ama size bir sorum olacak ben 6 yıldır biriyle görüşüyorum kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum annesine çok düşkün ve evlenince birlikte oturmak istiyor annesi çok genç ve otoriter biri babası kendi halinde ama geçmişte içki içiyormuş hala devam edip etmediğinden emin değilim sevdiğim insanda tek erkek çocuk olduğu için annesi tarafından herşeyi karşılanmış maddi ve manevi bütün beklentilerini hala annesinden bekliyor şuan kendisi 30 yaşında ben düzenli ve helal kazançlı işi olsun istiyorum ama o kimsenin emri altında çalışamayacağını söylüyor hep kendi işim olsun istiyor ama bu durumda oda mümkün olmuyor benim ailem birlikte oturmamı istemiyor ben iyimser bakıp kabul ediyorum ama evlenmek istediğim kişiye güvenmiyorum ileride sıkıntı yaşadığımda arkamda duracağını ayrı eve çıkmak istediğimde evimi ayırmayacağını ve annesine güvenerek bir hayat süreceğini düşünüyorum onunla çok konuştum ama ne zaman bir işe gir çalış desem yada ayrı ev olsun desem yarı yolda bırakıyor bir iki ay sonra söz verip herşeyi yapacağım diye tekrar dönüyor ve ben ondan eski bir ev iki kanepeden başka bişey istemiyorum sadece huzurlu olsak yeter diyorum ama o annesini kaybedince yaşayamacagını söylüyor onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdanım sızlıyor ama ileriyide düşünmeden edemiyorum bana bir yol gösterin bana yardımcı olun lütfen
ben de diyorum ki ayni bina olsa tamam yine kabul edilir ama basta birlikte oturup sonra ayri eve cikmak zor oluraynı bina da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?