Sevgilimin birlikte oturma ısrarı

Kafanı duvarlara varmamak için ayrıl sakin sakin evlenme

ay bu ne ya.. 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamış birde iş beğenmiyor. Aynı sevgilinizin kurduğu cümleleri kardeşim kuruyor 'ben başkasının altında çalışamam üç kuruş için, kendi işimi kuracağım' diye yıllardır. Sanki kendi işini kuranlar öyle dannn diye kurdu, insanın bir deneyim edinmesi bi burnunun sürtmesi lazım, her zengin olan bir çıraklık sürecinden adım adım büyüyerek zengin oldu.. Valla tüm aile üyeleri olarak, biz, kardeşim için, aman bir aşk meşk olmasında başka bir kızın canını yakmasın, her şeyini oturtup aklı başına gelene kadar diye oturduk dua ediyoruz

İkinizden biri yarı yolda kalacak. Ya evlenmeden önce o, ya evlendikten sonra sen. Tercihini yap

Yokluk

Ay kafayi mi yediniz? Adamin hangi ozelligine asik oldunuz? Bos gezenin bos kalfasi, anneci, bos bir adam.

Onu da beceremiyordur bu.ona da tavız kadınlar olarak ama cık o bile yok.bedavadan besliyoruz bunları

30 yaşında anne eline bakan biriyle olmaz. Ev üstüne ev de olmaz. Sen hiç gecelikle dolaşmak istemeyecek misin ? Duş alırken eşinle girmek istemeyecek misin ? Sürekli biri gelir diye tedirgin mi yaşayacaksın ?En basiti durduk yere öpüşmek istemeyecek misin ? Dizinde uzanıp TV izlemeyecek misin ? Hiç iyimser olma bu konuda ailen çok haklı.

30 yaşına gelmiş bir şeye sap olamamış birisi. İlerde üzüleceğinize şimdi üzülün ağlayın. İki kanepe ile olmuyor malesef, evlenip çocuğun olunca mama bez alamayınca ne yapacaksın
Ben bu kızın ailesini de anlamadım tek sorun birlikte yaşamak mı ? Adam işsiz güçsüz ipsiz sapsız. Neymiş kendi patronu olacakmismismis kimsenin emri altında yasayamazmisss pehh sabancilarin torunu heralde.

Bu ilişkide sürekli ayrılıp Size dönmesindeki sebep daha kabullenici ( yumuşatmaya çalıştım) birini bulamayacak olmasıdır. Bu ilişkinin olmayacağının farkındasınız bence. O yüzden uzun uzun bu adamdan neden koca olmaz anlatarak yorulmak istemiyorum. lütfen kendinize ve ailenize bu kötülüğü yapmayın. Kendi kıymetinizi bilin, kendinizi sevin ve hayatta daha iyisini hakettiğize inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…